aristent (04-12-12)
αν ειδες προσεκτικα το ποστ μου μιλησα για τους ερασιτεχνες-ευκαιριακους δλδ. ατομα που δεν ειναι επαγγελματιες που θα στο εξαφανισουν αλλα π.χ λαμογια που θελουν να κλεψουν κατι απο μεσα που τους γυαλισε .αυτοι δεν εχουν τοσες γνωσεις αλλα δεν καθονται να ασχοληθουν ωρα...οποτε ειναι χρησιμο το συστημα αυτο .ε φυσικα αν τον εχεις τοσο φατσα καρτα τον διακοπτη λογικο ειναι...τον διακοπτη δεν τον χρησιμοποιεις στις βολτες σου...μονο το βραδυ που το κλειδωνεις...οποτε δεν χρειαζεται να τον εχεις να φαινεται.εγω στο παλιο μου το ειχα αριστερα κατω απο την μοκετα.δεν φαινοταν.αμα ξερεις να το κανεις με μαστορια δεν φαινεται...ειπα οτι οι επαγγελματιες θα στο παρουν οτι και να κανεις...
. αυτοι παντα προηγουνται της προστασιας οποτε οτι και να κανεις...ναι τους καθυστερεις οσο περισοτερο γινεται
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bimmerm : 04-12-12 στις 15:37
Επισης πολυ καλο ειναι να εχεις κλειστο γκαραζ.....φυσικα και αυτο ανοιγει, αλλα το οχημα σου ειναι κρυμμενο απο το κακο το ματι,προκαλει λιγοτερο,ιδιως αμα ειναι κανενα ιδιαιτερα εξοπλισμενο,αν ειναι //Μ, κλπ.....
Νομιζω οτι ολες οι περιπτωσεις που εχουν κλαπει αμαξια/μηχανες και εχουν αναφερθει εδω στο φορουμ μας,εγιναν στο σπιτι που διεμεναν οι ατυχοι συμφουρομιτες μας.
Ολοι ειχαν ενεργοποιημενο συναγερμο,ο Χαντες και κρυφο διακοπτη,καποιος αλλος του ξεπαρκαραν ενα μικρο οχημα πολης απο την πυλωτη(το οποιο ξαναπαρκαρανε μετα),καποιουνου του σηκωσανε μηχανη 300 κιλα στον αερα,αφου δεν υπηρχε χωρος ουτε σπρωχνοντας να βγει απο εκει που ηταν, και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.
Εν ολιγης, οσο λιγοτερο "φαινεται" το οχημα τοσο καλυτερα.....κλειστο παρκιγκ ειναι μια λυση,οχι οπως προειπα 100% ασφαλης,αλλα ισως καλυτερα απο μια πυλωτη και πολυ περισσοτερο απο εναν δρομο και ας ειναι εξω απο την κρεββατοκαμαρα μας.
ΥΣ.επειδη ολα τα σεναρια ειναι πιθανα,γνωριζω οτι αν θα πατε καπου επισκεψη,εκδρομη,διακοπες, δεν θα "κουβαλατε" το "κλειστο γκαραζ" μαζι σας,αλλα τουλαχιστον προσπαθηστε να εχετε οσο γινεται ασφαλισμενο το οχημα σας,παρκαροντας το,ειτε σε ενοικιαζομενα παρκιγκ,ειτε σε σημειο που κρινετε εσεις οτι δεν κινδυνευει(κοντα στο σημειο που διαμενετε, ειτε σε χωρο που θα εχετε θεα προς σ'αυτο ανα πασα στιγμη.....οταν φυσικα ολα αυτα ειναι δυνατα.
chrisgiapz3 (06-12-12)