Λες θέλει 2 μέρες full δουλειά για αλλαγή ή μέσα στην ημέρα το φτιάχνει;
Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η εργασία αν του τα πας στο χέρι τα ανταλλακτικά (δίσκο-πλατό-ρουλεμάν) ; Εννοείται ΔΕΝ μιλάω για αντιπροσωπεία.
για 360 ο ”δικος” μου ζητησε εργασια για κατεβασμα μοτερ, βγαλσιμο ποδιας, τσιμουχα στροφαλου, εντατηρες, ιμαντες, λαδια, φιλτρα, δισκο πλατω και εισαγωγες, και τα υλικα από κιτ σερβις του ιντερνετ 1000 ευρω εργατικα και 3200 το κιτ.
Λεει οτι ειναι σαν κανεις σερβις σε οκτακυλινδρο μπεμβε
Περιθωρια λαθους δεν υπαρχουν γιατι ολα κλειδωνουν με το κατεβασμα και μπλοκαρει ολο το συστημα στο κατεβασμα.
Από οτι λεει επισης το σερβις ειναι δουλεια που ειναι φτιαγμενη για να την κανουν βλακες.
Το μονο που θελει ειναι ρησετ στον εγκεφαλο.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Οσο για το λαδάκι, Helix Ultra και call it a day.
Σταματη πες του δικου σου οτι κατεβασμα μοτερ σε 360 δεν υφιστανται!
Επισης δεν κλειδωνει τιποτα. Περιθωρεια λαθους τεραστια!!! Αν γινει λαθος στον χρονισμο στην καλυτερη θα βγει το αμαξι απο το συνεργειο με 100 αλογα λιγοτερα.
Δεν ειμαι σχετικος και δεν θα τον υπερασπιστω, αλλα ειπε οτι εχει θεσεις ηρεμιας οπου κλειδωνουν τα τζατζαλα και πως κατεβαζει κινητηρα για να αλλαξει τους ιμαντες και τα τσιμουχορουλεμαν.
Ουτε ειχα ασχοληθει ως τωρα με το τι και πως.
Βασικα εχω λογους να πιστεψω εσενα και όχι αυτον, γιατι ολα αυτα μπορει να τα λεει ειτε για να χρεωνει ειτε επειδη δεν τοχει.
1000 ευρώ εργασία ε;
Καλο μεροκαματάκι για μερικές ώρες..... να υποθέσω και μαύρα; (+23% αν θες απόδειξη)
Ακυρο.
Για τη συγκεκριμενη δουλεια κατεβασε κινητηρα ειπε (με εβρισε κιολας)
Λουρια αλλαζεις από τα πανελ πισω από τα καθισματα. Αυτο ηθελε και τσιμουχες και εσαγωγες και του ηταν ευκολοτερο ετσι.
Επιμενει για τα σημαδια παντως.
Thomelef (12-12-12)