θα το καταλάβαινε ο άνθρωπος ρε παιδιά αυτό.. τραντάζεται όλο το αυτοκίνητο.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Thomelef (03-12-12)
oxi
καμμια σχεση
αυτο ακριβως που ανεφερα
φαναρι, παταμε λιγο το γκαζι αρχικα κ λιγο περισσοτερο μετα κανει σαν ανεπαισθητο σκορτσαρισμα(γραπωμα αφημα δισκου)
μου το κανει απο τις 60000 που ειχα αλλαξει δισκοπλατω καποιες φορε το μηνα.
κανενα αλλο προβλημα,σφαλμα,η σε αλλες ταχυτητες εκτος απο τη 2α αν πηγαινω πολυ σιγα κ πατησω αρκετα ξαφνικα το γκαζι(οπως οταν φτανουμε σε διασταυρωση κ κοβουμε κ αν δουμε οτι ειναι αδειος παταμε καπακι για να φυγουμε.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Ok. Τοτε το μονο που μου ερχεται ειναι να εχει παθει καποια ζημια το Διπλης Μαζας βολαν που εχουμε και να μην μπορει να λειτουργησει σωστα το συστημα αποσβεσης που εχει ενσωματωμενο και να προκαλει στο μεγιστο φορτιο καποιου ειδους ταλαντωση και να φαινεται σαν σκορταρισμα. Eδω και ενα videaki για το βολαν διπλης μαζας
Πιθανόν.
Αλλα θα το έκανε κ σε άλλες περιπτώσεις που δεν το κάνει.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Έχει μια βάση αυτό που λέει ο Turbodog.
Το βολάν έχει μια ''ελαστικότητα'' για να πατινάρει τον συμπλέκτη χωρίς κραδασμούς κτλπ.
Ίσως έχει φθαρεί, ίσως θέλει καθάρισμα κτλπ.
Μπορει ναχει αυξηθεί ο τζογος που έχει.
Αλλα,
Όταν αυξάνεται ο τζογος κάνει κυρίως θόρυβο κ στο ρελαντί κ με 1η σιγά σιγά.
Αυτο που αναφέρω εγω πρέπει είναι να ειναι καποιο θέμα δισκοπλατου.
Και το εμφανίζει σποραδικά και απο καινούργιο όταν το είχα αλλάξει.
Αν τραβηξω κανά δυο βίαια ξεκινηματα στις φάσεις που το κάνει , μετα δεν το κάνει.
Έτσι κ αλλιώς δεν μου δημιουργεί κάποιο θέμα χρόνια τώρα.
Απλά το ανέφερα μήπως τοχε συναντήσει και κάποιος αλλος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 03-12-12 στις 18:07
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Eρώτηση:
Χρειάζεται κάποιου είδους στρώσιμο ο νέος δίσκος σε SMG??? Τhanx!!!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
θέλει καμμιά 7-8 launch control μετά τα 100 πρώτα χιλιόμετρα...![]()
sympether with chiefτης
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold