καλημέρα, διαιρούμενο (71-73) ή μονοκόμματο (73+)?
καλημέρα, διαιρούμενο (71-73) ή μονοκόμματο (73+)?
Καλημέρα, ταμπλώ από μια μικρή έρευνα που έκανα, είναι δύσκολο να βρεθεί. Για να μην πληρώνεις, και μιας τα χέρια σου πιάνουν , μπορείς να το επισκευάσεις. Αν είναι πολύ χάλια, έχω εγω καμια εικοσαριά σε διάφορες καταστάσεις ελα να βρουμε ενα με μικρή ζημιά και να σου δείξω πως να το φτιάξεις.
Bazil Van Sinner (27-03-13), BILL007 (27-03-13), nikos1400 (27-03-13)
εσεις που ξερετε τα πολλα...
εχουμε ενα ντεποζιτο απο ιταλικο αρχαιο ζωρικο οχημα, το ντεποζιτο αυτο ειναι ενωμενο δηλαδη 2 κομματια και κανει ενα "χειλακι" στην ενωση...
εχει πολλα σαπια, αλλα δεν βρισκουμαι πουθενα ιδιο...
προτεινεται ενα υλικο ωστε να το ανοιξουμε να το καθαρισουμε να σπασουμε τα σαπια, και να το καλυψουμε, καθως πολυεστερας κλπ φοβαμαι οτι θα διαλυθει με την βενζινη....
μπορεις να το κανεις πλαστικοποιηση εσωτερικα !!! οπως κανουν και στα μοτο !! αφου το ανοιξετε και το καθαρισετε καλα
Bazil Van Sinner (21-04-13), nikos1400 (29-03-13), Ptboul (29-03-13)
Εδω στην Κόρινθο έχω συγκεκριμένο χρωματοπωλείο που παίρνω χρώματα αστάρια κλπ και που μου φέρνει ότι υλικό ζητήσω. Υπάρχει και ειδικό κιτ επισκευής για αυτή την δουλειά αν τα σπασίματα είναι μικρά, και δεν προεξέχουν, PERMATEX 80902 .
Επίσης είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα ενα υλικό εποξικό της durostick που το χρησιμοποιούν για διαρροές - ρωγμές σε πλαστικά. Ευκολο και το να το μορφοποιήσεις και στο τρίψιμο. Δύσκολο στο να καλυφθεί σωστά στο βάψιμο.
Αν εχεις μαγαζί με ναυτιλιακά κοντά σου , αναζήτησε και το kwik plastic επίσης εποξικό αλλά καλύτερο από το durostick για την δουλειά αυτή.
γιαννη !!! προχωραω με το εμπρος κομματι στο φαναρι
Bazil Van Sinner (21-04-13), BILL007 (12-04-13), Kostas_1 (08-04-13)