ποναει κωλο.........
https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112958614
μεχρι τις 10οοο μια χαρα το βρισκω.....
Ειλικρινά κοντεύω να κλάψω..............ενα paypal να βαλει ο άνθρωπος να τον βοηθήσουμε ρε παιδιά......
"ΠΟΥΛΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ"
Αδυναμία να πληρώσει τους φόρους του εκδηλώνει ο Θ. Πάγκαλος
Αδυναμία να καταβάλει τους φόρους που οφείλει εκδηλώνει, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως προκύπτει από συνέντευξή του στον Αγγελιοφόρο.
Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο κ. Πάγκαλος προσπαθεί να πουλήσει ακίνητα χωρίς ανταπόκριση, όπως ο ίδιος δηλώνει «Χωρίς καμία διάθεση χιούμορ αυτήν τη στιγμή είμαι σε αδυναμία να καταβάλω φόρους που οφείλω. Πουλώ ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει".
Υπενθυμίζεται ότι ο κος Πάγκαλος από την περασμένη χρονιά είχε δηλώσει ότι δεν μπορούσε να πληρώσει τον φόρο για τα ακίνητα και ότι ήταν αναγκασμένος να πουλήσει κάποιο από τα ακίνητά του. Ηδήλωσή του τότε
"Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, μπορεί να έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει".
https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112958685
katsaraios (03-12-12)
να κατεβασει τις τιμες ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ//
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Στο μικροσκόπιο της Εφορίας 1.747 περιπτώσεις αιφνίδιου πλούτου
Ειδικούς ελέγχους σε 1.747 φυσικά πρόσωπα, για τα οποία η αυτόματη διαδικασία του συστήματος «Elenxis» έδωσε ενδείξεις αιφνίδιου πλουτισμού θα πραγματοποιήσει εκ νέου η Εφορία σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «6 ημέρες», ανάμεσα στα ονόματα βρίσκονται πρώην αρχηγός κόμματος, πρώην υπουργοί, πρώην και νυν βουλευτές, δημοσιογράφοι, εφοπλιστές, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί και επιχειρηματίες, οι περισσότεροι εκ των οποίων δραστηριοποιούνται σε μεγάλα αστικά κέντρα και κυρίως στην Αθήνα, στον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.
Στη λίστα συναντά κάποιος το όνομα του Στέφανου Μάνου (πρώην πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ), Ζέτα Μακρή (ΝΔ), Σταύρος Καλογιάννης (ΝΔ), Γ. Αρβανιτίδης (πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια), ο κατασκευαστής Πεχλιβανίδης Μανώλης, ο μεγαλοξενοδόχος Ι. Δασκαλαντωνάκης κ.α., ο Γεράσιμος Αγούδημος κ.α..
Οι εντολές για τους πρώτους ελέγχους είχαν δοθεί τον Απρίλιο του 2011 προκειμένου να διαπιστωθεί:
αν ο πλούτος που προκύπτει είναι πραγματικός
αν έχει προέλθει από νόμιμα μέσα, τα οποία μπορούν να δικαιολογήσουν τις διαφορές στα οικονομικά στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων.
Τα φυσικά πρόσωπα είχαν εντοπιστεί από το «Πρόγραμμα υλοποίησης του σχεδίου κατά της φοροδιαφυγής 2010 - 2011», με τη βοήθεια του συστήματος «Elenxis» και για τις ανάγκες των ελέγχων συγκροτήθηκαν 32 ειδικά συνεργεία. Ωστόσο, οι διασταυρώσεις προχώρησαν με πολύ αργούς ρυθμούς, ενώ προβλήματα στη διαδικασία δημιούργησε η πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για μεταφορά των ελέγχων σε όλες τις ανοικτές υποθέσεις στα διαπεριφεριακά ελεγκτικά κέντρα, ενέργεια που... «μηδενίζει» τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Ψαχτείτε......
https://www.zougla.gr/money/article/...nidiou-ploutou
Bitz (03-12-12)
Η Λιστα Του Γιαννη...!!![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Z4 DCT (03-12-12)
Έχει και τον Ρεντζιά στα Τρίκαλα.....
Ναι το καημένο πως πλούτισε ??
Στην Ελλάδα έπαιζε? Στην Μπαρτσελόνα??? Στο ΝΒΑ ????
Τώρα αν τα δήλωνε......
εγώ πάντως βρήκα 2 που γνωρίζω...ο ένας έχει πολλά. για τον δεύτερο δεν τον είχα για λεφτά για να'μαι ειλικρινής...
sympether with chiefτης
Εγώ βρήκα αρκετούς γνωστούς. Δύο εξ΄αυτών είναι πελάτες μου και εφοπλιστές. Ένας τρίτος πάλι, δραστηριοποιείται με εμπόριο λαδιού στη Μεσσηνία. Δυο ακόμα είναι κατασκευαστές οικοδομών. Εντάξει, αν δεν είχαν κι όλοι αυτοί χρήματα ποιος θα είχε?
Έναν ακόμη που γνωρίζω και μένει εδώ παρακάτω τον ξέρω για χρεωκοπημένο. Πραγματικά έχει τα μαύρα του τα χάλια. Τι να πω...
Το κακό είναι ότι έτσι όπως πάμε, τα δικά μας ονόματα θα φιγουράρουν στη λίστα αιφνίδιας πτώχευσης.
εγω ειδα εναν γειτονα με χρωματα/σιδερικα.....εχει πολλααααα χρονια το μαγαζι ο πατερας του,τωρα το παρελαβε αυτος και εκανε πληρη ανακαινιση....
επισης ειδα εναν πελατη/φιλο εργολαβο οικοδομων,τον οποιο εχω ξαναναφερει εδω,που ειχε την Πορσε που αγορασε ο Κακλαμανακης και μετα πηρε μια Μπεντλεϋ.......εχει και Χ5 4,8,.......ΜινιΚουπερ,.......2 Χαρλεϋ,........ ακινητα πολλα ......κλπ κλπ.