^^^^^^^^
Αυτό είναι το επόμενο που θα έλεγα. Δες μήπως χάνει η πολλαπλή εισαγωγής από κάπου.
^^^^^^^^
Αυτό είναι το επόμενο που θα έλεγα. Δες μήπως χάνει η πολλαπλή εισαγωγής από κάπου.
Panos 316T (03-12-12)
Stamatis (03-12-12)
Panos 316T (03-12-12)
Με προλαβε ο Πανος..
Τσεκαρε ολα τα σωληνακια που πανε και ερχονται στη βαλβιδα αναθυμιασεων.. και τα λαστιχενια και τα πλαστικα (πχ αυτο που παει στο ψευτοκαπακο).. επισης δες αν εχεις καθολου διαρροη λαδιου..
Αν εχεις αυτη τη μλκια την αντλια αερα για τα καυσαερια, καμια φορα σκιζονται τα κολαρα της..
Και φυσικα το κολαρο που παει απο το Μαφ στη πεταλουδα και στη βαλβιδα του ρελαντι..
Καλο ειναι ΟΛΑ αυτα, να τα βγαλεις και να τα ψαξεις καλα.. διοτι μπορει το σκισιμο να ειναι μικρο ή να ειναι σε τετοιο σημειο, που και καθρεπτακι να βαλεις, να μην το βλεπεις..
Αν νιωθεις και μειωμενη αποδοση στα χαμηλα, ριξε και μια ματια στο DISA.. μιας και θα βγαλεις κολαρα κτλ..
ΧΙΟΣ-CHIOS
A8hnaios (03-12-12), Bazil Van Sinner (03-12-12), nikos1400 (03-12-12)
παει το αυτοκινητο του Προεδρου...χααχααχαχ
σου δινω 600ευρο να το παρω οπως ειναι....(κατσε να θυμηθω πως στο ειχα πει....)
σου δινω 600 ευρο να χαρει η τσεπη σου???
ωρες ωρες μου ερχονται κατι ατακες....
alexk (03-12-12)
Πρόεδρε welcome to the club,
στα προαναφερθέντα πρόσθεσε και αυξημένη κατανάλωση,
δέν έχω βγάλει άκρη του τελευταίους δύο μήνες
(όχι ότι ασχολήθηκα και σοβαρά, & μήν βαράτε μου το έχει κάνει τέσσερις φορές για αυτό και δέν το πολυέψαξα).
Λάμδα σε μένα πάντως δέν είναι, κολάρα είναι τα μόνα που δέν έχω κοιτάξει.
ΥΓ
M43TUB19
Παίζει επίσης να είναι και σαμποτάζ της γυναίκας του, η οποία συγχίστηκε στην ανακοίνωση ότι όχι μόνο θα το κρατήσει αλλά και ότι θα του χώσει και καθίσματα.
katsaraios (03-12-12)
Για ανταλλαγμα χτυπησε μια σανελ κλασικ φλαπ.
Οποτε νομιζω οτι δεν παιζει να το σαμποταρησε.
GiannisRob (03-12-12)