Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 50

Θέμα: Tα δικαιώματα του οδηγού σε αστυνομικό έλεγχο (όσα πρέπει να ξέρεις!)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδες εχωντας κανει 11 χρονια διανομεας (νυχτα) κ παραλληλα σε ολες μου τις δουλειες ημουν κ ειμαι οδηγος κ οτι αλλο μπορω να κανω,εχω διαφορες ιστοριες να σας πω που θα μπορουσανε να με΄χουν σκισει στο γραψιμο κ να πω κ ευχαριστω!τελικως εχω καταληξει οτι ο ωραιος τροπος ομιλιας (κ αν θελετε) κ η εμφανιση η εξωτερικη παιζουν ρολο για το πως θα σε αντιμετωπισει ο καθε αστυνομος.πρεπει να αποδεχτουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι βλεπουν καθε καρυδιας καρυδι το οποιο μπορει να ειναι υπερανω υποψιας κ ομως να πραττει το πιο αποτροπεο εγκλημα.ετσι ειναι λογικο να ειναι επιφυλακτικοι κ να ακουγοντε αυστηροι (βεβαια υπαρχουν κ αυτοι που την εχουν δει εξουσια).ετσι σαν ενδειξη σεβασμου οπως προανεφερε συμφορητης καλα ειναι οταν μας σταματανε για οποιοδηποτε ελεγχο να μην μιλαμε στο τηλ,να μην καπνιζουμε κ να φαινεται το σωμα σε σταση ''καθαρη'' κ οχι σαν θελουμε να κρυψουμε κατι.απλα περιμενουμε τις υποδειξεις τους.εξαλλου κ κοντρα να παμε ΔΕΝ προκειται να βγαλουμε ακρη,οποτε ειναι καλυτερα να ειμαστε οσο γινεται καλυτεροι συνεργατες για αυτα τα 10-20 λεπτα του ελεγχου.
    αυτο που θα ηθελα να ανφερθει απο καποιον γνωστει ειναι οτι:κατω απο ποιες προυποθεσεις πρεπει να επιτρεπουμε να μας κανουν ελεγχο στα αυτοκινητα μας.εχω ακουσει οτι κ εκει υπαρχουν υποχρεωσεις του αστυνομου προς τον πολιτη?

2. The Following 5 Users Say Thank You to GIANNHS M For This Useful Post:

GanKostas-E90 (02-12-12), I_MNL (17-01-13), katsaraios (02-12-12), Nick bmwlover (17-01-13), sierra (25-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σήμερα το απόγευμα με σταμάτησαν κι εμένα για τυπικό (όπως αποδείχθηκε) έλεγχο, στην Αττική Οδό, αμέσως μετά τα πρώτα διόδια μετά το αεροδρόμιο στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Ευγενέστατος και τυπικότατος ο αστυνομικός, μου ζήτησε τα κλασικά (άδεια-δίπλωμα-ασφάλεια).
    Μάλιστα,μόλις είδε τα μωρά στο πίσω κάθισμα να κοιμούνται,και αφού έλεγξε τα έγγραφα στα γρήγορα,μου κάνει "έφυγες".
    Δεν έλειψε και το (φιλικό) σχόλιο "πώς πάει το εργαλείο".
    Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου,η συμπεριφορά του οργάνου είναι αντίστοιχη με αυτη του πολίτη. Εφόσον τον σεβαστείς,θα σε σεβαστεί και εκείνος.
    Δυστυχώς,υπάρχουν και εξαιρέσεις ακραίας συμπεριφοράς αμφότερων των πλευρών,οι οποίες πρέπει να εκλείψουν.

4. The Following 13 Users Say Thank You to Ε91 For This Useful Post:

aristent (02-12-12), Bazil Van Sinner (02-12-12), bill_m3 (02-12-12), Eleni (25-01-13), ghost-rider (17-01-13), I_MNL (17-01-13), konstantinaM3 (08-02-13), manos///3 (17-01-13), MINI_vag (07-02-13), Nick bmwlover (17-01-13), sierra (25-01-13), Tsik.D. (24-01-13), Vasilis (02-12-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP