Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο stef Απλά μετά πάλι θα γκρινιάζει ρε συ ότι είναι αργός... Δεν είναι κακός ο εξοπλισμός του 535.. Άσε που δεν μπλέκει με μετατροπές και είναι original Εδω το αγορι μας ντριφταρει με 170 αλογα,......με 270 αλογα θα προκαλει τον Γιαμαστουρα σε Drift Battle!!!!
S8N (02-12-12)
Αρχικό μήνυμα απο aristent Εδω το αγορι μας ντριφταρει με 170 αλογα,......με 270 αλογα θα προκαλει τον Γιαμαστουρα σε Drift Battle!!!! Ναι αυτό να μου πεις Βάζει τον κολλητό του να πετάει κουβάδες με νερά σε μια γλιστερή στροφή του Παπάγου μπας και με 2α γλιστρήσει
Detailing Madness
aristent (02-12-12), S8N (02-12-12)
Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2658521/ Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με τα xi γενικά , Τι +/- έχουν; + πρόσφυση ασφάλεια - ελαφρώς χειρότερο τιμόνι πιο υποστροφική συμπεριφορά αυξημένη κατανάλωση λιγότερο fun to drive Αρχικό μήνυμα απο stef Ναι αυτό να μου πεις Βάζει τον κολλητό του να πετάει κουβάδες με νερά σε μια γλιστερή στροφή του Παπάγου μπας και με 2α γλιστρήσει Με 1η, και πάλι δεν...
aristent (02-12-12), STREETRACING (02-12-12)
Αρχικό μήνυμα απο S8N + πρόσφυση ασφάλεια - ελαφρώς χειρότερο τιμόνι πιο υποστροφική συμπεριφορά αυξημένη κατανάλωση λιγότερο fun to drive Με 1η, και πάλι δεν... 4κίνηση καλή; Το διάφορικο αντοχής η όχι;
A4 2.0 TFSI FWD B7 - M3 E46 sold
Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING 4κίνηση καλή; Το διάφορικο αντοχής η όχι; Δεν έχει ακουστεί κάτι. Καλή τετρακίνηση, αν και μάλλον υποδεέστερη των καλών quattro με Torsen.
Αρχικό μήνυμα απο S8N Δεν έχει ακουστεί κάτι. Καλή τετρακίνηση, αν και μάλλον υποδεέστερη των καλών quattro με Torsen. υπαγε οπισω μου σατανα!!!!! βρηκα και το κουμπι
Κανονισμός του Φόρουμ