και τωρα μερικες φωτο:
![]()
και τωρα μερικες φωτο:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 02-12-12 στις 10:52
A8hnaios (03-12-12), alexm (02-12-12), bill_m3 (02-12-12), dafidack (02-12-12), deepBLUE (02-12-12), Dimimav (02-12-12), Eleni (02-12-12), gant (02-12-12), gianstef (02-12-12), GM6 (02-12-12), Konstantinos E60 (02-12-12), Kostas_1 (02-12-12), PANOS-E60 (02-12-12), scania124 (02-12-12), tokiko (02-12-12), Vassilis ///M (02-12-12)
Μπραβο παιδια δεν καταφερα να ερθω δυστυχώς και το ηθελα πολυ να σας δω δεν πειραζει την επομενη φορα![]()
ΚΩΣΤΑΣ
Πωω πω ρε παιδια,τι βραδια και η χθεσινη!!!!!ω
Τι να πω?Οτι η παρεα ηταν ολα τα λεφτα?Οτι το κρασι του Μηχαλη εδωσε ρεστα?Οτι με τα παιδια που γνωριστηκαμε μολις χθες ηταν λες και καναμε παρεα χρονια?
Ηταν μια απιστευτη βραδια που μ 'εκανε να ανυπομονω για την επομενη Σουπερ Συναντηση.
Ευχαριστουμε τον Μηχαλη για την ευγενικη προσφορα του στο κρασι (το προτεινω ανεπιφιλακτα) ,τον Αρη για το τρεξιμο που εκανε για να περασουμε ολοι μας καλα και κυριως τα παιδια απο Βολο που μας κανανε την τιμη και οδηγησανε μεχρι εδω.Εννωειτε πως την επομενη φορα θα ειμαστε εμεις στην πολη τους.
Α,ξεχασα να αναφερω και για τη Μαρια την κοπελια του Dimmav που μου υποσχεθηκε ενα συμπαθητικο τετραποδο,οπως και για τον Νικο (nfot) που μου υποσχεθηκε ενα ακομα πιο συμπαθητικο...διποδοΤο νου σας...
Αντε,δεν θα πω αλλα γιατι αρκετα σας κουρασα χτες πε την πολυλογια μου
Οσο για σενα Αλεξη (alexm) ...ζηλεια-ζηλεια-ζηλεια...χαχαχα![]()
αααα να τα λεμέ αυτά παιδιά!
χθες ήταν τέλεια! ειδικά εκεί με Γιώργο Βασίλη Ανδρέα κ Νίκο είπαμε πολλααα!
τον Μιχάλη δεν πρόλαβα να του κάνω τις ανακρίσεις μου!
ο Βασίλης μου εξήγησε αναλυτικά για τα μαγικά του Αλεξη από Πάτρα με την αεροτομή(Αλέξη πρέπει να είσαι μεγάλο παλικάρι) ευτυχώς που υπήρχαν κ γυναίκες στο τραπέζι γιατί αλλιώς θα ακούγαμε πολλά.!
με τον(πρόεδρο)Αρη ήρθαμε στο τέλος κοντά κ γνωριστήκαμε καλύτερα κ φυσικά έχουμε δουλειές στην μέση(τέντες σίτες δεν ξεχνάω εε)
άσε που το e60 του είναι κούκλα!ρε φίλε Αντρέα τέτοια λες κ θες πολύ ξύλο![]()
![]()
![]()
πολύ καλή παρέα κ ότι γίνεται στο μέλλον φυσικά θα είμαι παρων
Σας ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια χαίρομαι που σας άρεσε το κρασί, όπως επίσης και για το υπέροχο γλυκό του Βασίλη dafi που μας προσέφερε, Δημήτρη μην αγχώνεσαι θα τα πούμε την επόμενη φορά.
Να ευχαριστήσω τον Άρη που τα διοργάνωσε όλα τέλεια και για κάτι ακόμα (ξέρεις Άρη)!! Δυστυχώς έφυγα νωρίτερα από όλους και έτσι δεν ξέρω αν έχασα τον Άρη να παίζει κιθάρα
Αντρέα μόλις το τουρμπίσεις πάρε με τηλέφωνο!!![]()
Χάρηκα επίσης που γνώρισα και τους υπόλοιπους της παρέας!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 02-12-12 στις 11:54