...Πολυχρονος ευχηθηκαμε και στον Βασιλη(dafidack)που ειχε τα γενεθλια του την Παρασκευη και αυτος με την σειρα του, καθισε Σαββατιατικα απογευμα, να μας φτιαξει ενα ταψι χαλβα,ευχαριστουμε και παλι.
...απ'οτι καταλαβα, ο Βασιλης πρεπει να ευχαριστηθηκε περισσοτερο απ'ολους την βραδια,μια και ειχε καιρο να βγει εξω οπως μου ειπε,αλλα και δεν σταματησε να μιλαει με ολους εχοντας μια καταπληκτικη διαθεση για κουβεντα, παρ'ολη την ενταση που επαιζε η ορχηστρα!!!...μπραβο ρε Μπιλ!!!
...τελικα μας εβαλαν κοντα στην ορχηστρα,θελοντας να μας ευχαριστησουν περισσοτερο,οποτε αυτο που ελεγα οτι θα μπορουμε να μιλαμε ανετα,δεν ηταν ακριβως ετσι.....την αλλη φορα ομως θα πιασουμε πιο μακρια.
Γιαννης(gianstef)με την συζυγο του και τον γιο του καθισαν αρκετα στην παρεα,εκανε υπομονη ο μικρος μια και δεν ειχε αλλο παιδακι στην παρεα,αλλα ο Γιαννης και η συζυγος του, ηταν ευχαριστη παρεα μιας και καθισαμε κοντα και τα λεγαμε λιγο πιο ανετα.
Γιωργος(Geo316)με την συζυγο του,μας ρυθμισε τις φωταγραφικες μηχανες,σαββατιατικα τον βαλαμε σε δουλεια!!!.... ηταν διπλα στον Νικο και στον Βασιλη και χορτασε κουβεντα και αυτος!!!
Τελος, ο Μιχαλης εχει δωσει ανοιχτη προσκληση σε οποιον θελει να επισκεφτει το οινοποιειο του,
....πραγματικα αξιζει να παμε,....εχω κανει μια συντομη επισκεψη σε οινοποιειο στην Πατρα( στην Αχαϊα Κλαους) και μου αρεσε
.... για μια ακομη φορα θα ηθελα να ευχαριστησω τον Μιχαλη εκ μερους ολων μας,για το κερασμα των κρασιων που καλυψαν ολη την βραδια!!!
ευχομαι λοιπον να ξανακανουμε συντομα και παλι μια:
ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!
ΥΣ.... ετσι θα τις λεμε εμεις τις ΕΚΤΑΚΤΕΣ!!!![]()