Στα της παρεας μας τωρα,
χαρηκα που γνωρισα τον Δημητρη(dimimav)που ηρθε με την κοπελια του και μου εκανε μεγαλη εντυπωση που και οι δυο τους εδεσαν αμεσως με την παρεα,ηταν λες και ηταν χρονια παρεα,μπραβο σας παιδια!!!
...η αποθεωση με γελιο ηταν οταν μπηκε μεσα και του λεει ο Ανδρεας(andri)"καλα ρε μλκ Δημητρη εσυ εισαι ο dimimav????"![]()
γνωριζονται πολλα χρονια αλλα δεν το ειχαν καταλαβει μεσω του φορουμ!!!
επισης χαρηκα που ο Βολιωτης φιλος μας Νικολας (nfot)μετα απο αρκετο καιρο ηταν και παλι μαζι μας και μαλιστα συνοδευομενος!!!.....χρωσταμε επισκεψη και εμεις στο Βολο τωρα και μαλιστα βλεπω να γινεται συντομα .....στις γιορτες .
Ο Ανδρεας(andri)με την συντροφο του,τελικα καταφερε να ερθει (χρονια πολλα και παλι για προχθες)...οπως ειδες Ανδρεα κουβεντα δεν καναμε για γαμους .....το μονο που ειπαμε ειναι οτι ο Γιωργος(Geo316)ειναι επαγγελματιας φωτογραφος και καλυπτει ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ!!!!
Η συνεχεια σε λιγο.....









γνωριζονται πολλα χρονια αλλα δεν το ειχαν καταλαβει μεσω του φορουμ!!!
το μονο που ειπαμε ειναι οτι ο Γιωργος(Geo316)ειναι επαγγελματιας φωτογραφος και καλυπτει ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ!!!!
Απάντηση με παράθεση








