Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
ρε άρη, σορυ κιόλα, αλλά πως την μια μπορείς και λές σωστή οργάνωση και διαφάνεια στο δημόσιο, ενώ την άλλη τους βγάζεις λάδι λέγοντας ότι για όλα ευύνονται οι ιδιώτες, ενώ παράλληλα είσαι αντίθετος και με οτιδήποτε αγγίζει το δημόσιο?
θα μας τρελάνεις ρε φίλε? εδώ με πραγματικά παραδείγματα που τα ξέρει και η κουτσή μαρία σου μιλάμε, και εσύ επιμένεις και υπερασπίζεσαι όπως μπορείς το δημόσιο.
ξαφνικά τώρα συμφωνείς με την σωστή οργάνωση του δημοσίου? μα για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνουν όλα αυτά με τα οποία λέμε και εσύ διαφωνείς κάθετα.
πραγματικά δεν καταλαβαίνω πλέον.
Aν διαβάσεις προσεχτικά τα όσα έχω πει, θα δεις ότι πουθενά δεν λέω αυτά που αναφέρεις.
Είπα εγώ ότι για όλα φταίνε οι ιδιώτες? Εσύ όμως είπες το αντίθετο, ότι για όλα φταίει το δημόσιο.
Εγώ δεν υπερασπίζομαι κανένα δημόσιο, απλά δεν εξαντλώ την κριτική μου για τα κακώς κείμενα της χώρας στο δημόσιο τομέα, τόσο γιατί είναι χιλιοειπωμένο το θέμα αυτό, όσο και γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν ακόμα σημαντικότερα προβλήματα.
Επίσης, με το να κόβονται μισθοί σε όλους ανεξαιρέτως, και τους καλούς και τους κακούς, και τους υψηλόμισθους αλλά και τους χαμηλόμισθους, όπως γίνεται τώρα, ούτε θα οργανωθεί καλύτερα το δημόσιο, ούτε θα είναι πιο αποδοτικό, ούτε τίποτα.
Γι'αυτό, παρά και τις μεγάλες περικοπές που έχουν γίνει δεν λειτουργεί τίποτα σωστά.
Άλλο λοιπόν η σωστή οργάνωση και η αξιοκρατία και άλλο να λέμε απλά να διωχτούν δ/υ ή να κοπούν και άλλο οι μισθοί τους. Να διωχτούν όσοι μπήκαν αναξιοκρατικά και είναι εντελώς περιττοί ναι, όσοι είναι αποδεδειγμένα διεφθαρμένοι ναι, αλλά μέχρι εκεί.
Άλλωστε, και 100.000 να μείνουν στο τέλος, αν είναι ημέτερα παιδιά και βυσματίες, τότε όλα στο ίδιο χάλι θα παραμείνουν.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong