Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
Για την εξεταστική επιτροπή ως προς το ΔΝΤ βλέπω πάντως ότι δεν σχολιάζει κανείς, παρότι είναι κατα τη γνώμη μου το μείζον θέμα των ημερών, μιας και ουσιαστικά απ'τους (προαποφασισμένους κι εντελώς λανθασμένους) χειρισμούς του ΓΑΠ ξεκίνησε το σημερινό χάος.
Αυτά ακριβώς έλεγε κι ο Σαμαράς βέβαια πριν λίγους μήνες που το έπαιζε αντιμνημονιακός και θα τους έκλεινε όλους φυλακή, αλλά τώρα, αφού ξεγέλασε τον κόσμο υφαρπάζοντας την ψήφο του, έδειξε ποιος πραγματικά είναι.
Μάλλον όμως αυτά δεν έχουν και τόση αξία μπροστά στο χιλιοειπωμένο θέμα των δ/υ.
τι να σχολιασουμε, τα ειπε η αλεκα.
πληρης γελοιοποιηση του θεσμου της εξεταστικης επιτροπης.

τι νοημα ειχε ενα κομμα που ειναι μειοψηφια και ξερει οτι η προταση αυτη δεν θα περασει να προβει σε μια τετοια ενεργεια, εκτος απο τους επικοινωνιακους λογους?

μου θυμιζει παλιοτερα που μασοκ και ν.δ. εκαναν ο ενας στον αλλο προτασεις μομφης χωρις κανενα απολυτως ουσιαστικο αντίκρυσμα.

τσαμπα μαγκας ο τσιπρας για μια ακομα φορα.

εδω ειμαστε, ετσι οπως παει και επειδη ο κοσμος ειναι απελπισμενος, μαζι με τα τρωκτικα του παλιου πασοκ που τωρα πλεον μετακομισαν εκει, μπορει στις αλλες εκλογες να χρειαστει να κανει πραξη αυτα που τοσο ευκολα υποσχεται.

για να δουμε θα την κανει τοτε που θα μπορει την εξεταστικη, εγω μαζι του ειμαι σε αυτο, δεν διαφωνω να γινει οποιαδηποτε ειδους ερευνα.
θα γινει ομως ή θα κανει στροφη 180 μοιρων οπως και σε πολλα απο τα αλλα που υποσχεται?