-
Αυτός είναι βαφέας "Mentalist". Πρώτα κάνει τη σκατιά και μετά χρησιμοποιεί τεχνικές υπνωτισμού για να σε πείσει οτι όλα είναι μέσα στο μυαλό σου.
Πέρα από την πλάκα, Γιάννη, συμφωνώ κι εγώ με τους δισταγμούς σου. Δεν θα το ξαναπήγαινα στον ίδιο.
-
The Following 4 Users Say Thank You to viper For This Useful Post:
aristent (29-11-12), BILL007 (30-11-12), giannis_compact (29-11-12), S8N (29-11-12)
-
Οταν χανεις την εμπιστοσυνη σε εναν μαστορα,ειναι σχεδον βεβαιο οτι δεν θα την αποκτησεις ξανα.....
....ειχα παει να μου βαψουν τοπικα τον πισω προφυλακτηρα σε ενα φανοποιο που μου συστησε ο ασφαλιστης μου,επειδη ειχε δει δουλειες του και ειναι "πρωτος",ειναι "κορυφη" κλπ......οταν πηγα και ειδα το "μαγαζι" καταλαβα οτι δεν...(ο Πανος Στροφ ξερει ποιο ειναι το μαγαζι).....αλλα λεω μπας και κανω λαθος....τελικα μου τον "εβαψε" και υπεγραψα να πληρωθει απο την ασφαλιστικη του υπαιτιου που ειχε πεσει πισω μου.....
αποτελεσμα???...οταν μου το παρεδωσε, ειπε και ο ιδιος οτι δεν ειναι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα,αλλα επειδη δεν ηθελα να αφησω κι αλλο καιρο εκει μεσα το οχημα μου, του λεω φερε να υπογραψω και στο ξαναφερνω.....ομως μετα το σκεφτηκα καπως καλυτερα και πληρωσα καποιον αλλο που εκανε μονο τοπικες επισκευες και μου το εκανε,οχι πολυ τελεια και αυτος αλλα σιγουρα αρκετα καλυτερα.
Απο την αρχη επρεπε να το παω στον φανοποιο κ.Μαλλιδη(επισημο συνεργατη τοτε της BMW) που μου εχει βαψει παλαιοτερα τα //Μ5 εξαρτηματα,δηλ. φτερα/προφυλακτηρες/καθρεπτες/πισω καλυμα πορτμπαγκαζ και εχει κανει ΑΨΟΓΗ δουλεια.
-
The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:
Eleni (29-11-12), giannis_compact (29-11-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP