Σελίδα 129 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 2979119127128129130131 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.281 έως 1.290 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

τι να κάνω ρε παιδιά? να το ακυρώσω λέτε ? να ζητήσω τα χρήματα πίσω? θα δεχθεί?

αυτό το interface τι είναι, που μπαίνει και πόσο κοστίζει?

ρε γμτ ξέρω είναι καλή η ΟΕΜ αλλά αγόρασα την άλλη διότι έχει όλες τις εξόδους κλπ αν θέλω μελοντικά να συνδέσω κάποιον τετρακάναλο ενισχυτή ή και να αναβαθμίσω με κάποια ποιο ποιοτική μονάδα αφτερμαρκετ..

είχα στο μυαλό μου αργότερα μήπως βάλω καμια μονάδα focal..η ΟΕΜ θα μπορέσει να υποστιρίξει τέτοια μονάδα? ή ο ενισχυτής HK ? δεν είναι και πολλά watt απο οτι ξέρω..

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στελιο θελει λιγο προσοχη μιας και εχεισ hk αυτο το ανεφερεσ στον πωλητη?δεν θα κοψεις κανενα καλωδιο πουθενα. πες του να σου στειλει οδηγιες συνδεσης του καλωδιου.αν δεν το συνδεσεις σωστα δεν προκειται να παιξουν τα ηχεια σου. τον ενισχυτη του hk δεν τον καταργεις γιατι δεν θα παιζουν τα ηχεια σου. θελει ξηλωμα η κεντρικη κονσολα μπροστα για να βγαλεις την οθονη και να εχεις προσβαση στα καλωδια. το καπακι κατω απ το τιμονι και τα πενταλ και απο κει και περα ολα τα πλαστικα ως πισω μαζι με την πισω ταπετσαρια και το πλευρο του καθισματος. εφοσων θα τα βγαλεις ολα θελει κι αλλη μοκετα πισω στο πορτμπαγκαζ να σου ανοιξει και τον χωρο που καταλαμβανουν ολες αυτες οι συσκευες!καλωδιωση του navi δεν θα πειραξεις πουθενα μιας και για να την ξηλωσεις πρεπει να ξηλωσεις ολο το αυτοκινητο κυριολεκτικα.δεν ξερω αν πραγματι αξιζει τον κοπο ολο αυτο!εφοσων εχεις hk στο αμαξι εχεις την καλυτερη επιλογη απο θεμα ποιοτητας ηχουν που μπορειςν να εχεις απο μαμα ηχεια σε εργοστασιακες θεσεις! κριμα να τα χαραμισεις. η οθονη που πηρες δεν παιζει με την καμια ποιοτικοτερα απ οτι παιζουν τα ηχεια αυτα που εχεις. ισα ισα αν καταργησεις ενισχυτες θα παιζει πολυ χειροτερα!! ισως αν βολεψει να το περασουμε μαζι... αλλα δεν υποσχομαι τπτ στα σιγουρα μιας και θελει πολυ χρονο και πολυ ξηλωμα!!!
    Ναι του είπα εξ αρχής οτι είναι HK το σύστημα μου.Μου ζήτησε να του στείλω μερικές φωτογραφίες απ το ταμπλό..Του έστειλα..

και μετά μου είπε οτι απλά χρειάζεται το καλώδιο αυτό των 6μέτρων γιατί η φίσα την έχει πίσω μου λέει στο πορτ παγκάζ και οτι πλέον δεν θα παίζεις με τον ενισχυτή HK αλλά θα συνδέσεις τα ηχεία απευθείας στο μηχάνημα που έτσι και αλλιώς έχει δικό του ενισχυτή..Αυτά που είπε..
    και μου είπε να πάω σε έναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων κλπ που ξέρει για να κάνει τις συνδέσεις..

Εδώ είναι το μήνυμα του.

Yes, you will definitely need this long cable for installation. As I explained in the last message, your main pin connector is in the boot as your car has a BMW fitted LCD screen. You will need the 6 meters extension cable to connect the unit in the front dash to the pin connector in the boot. Basicly you just pass everything you received to an auto-electrician, who will know how to install it for you.

Regarding the existing amplifier in your car, which is not gona be used for our unit, as our unit has its own amplifier built in. So it doesn't matter it is switch on or off. The auto-electrician will just need to connect the speakers by splicing.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steliosm46 : 27-11-12 στις 23:35

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

στελιο κανονισε ποτε θες να βρεθουμε στο χρηστο
    να το δεις απο κοντα!

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα ηχεια τα hk που εχει το μ3 ειναι χαρτινα
    οποτε αν θες καποια στιγμη σοβαρο ηχο μεσα στο αμαξι θα πρεπει να τα αλαξεις!
    να ενα ηχειο hk
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι χρήστο το ξέρω , έχει καλούτσικο ήχο αλλά επειδή μαρέσει κάτι ποιο ποιοτικό για αυτό είπα για καμια μονάδα μελλοντικά..

οκ θα σου πω αν ειναι να βρεθουμε να δω τι εκανες..

αυτή είναι η μονάδα παιδιά..
    βάζω μια φωτογραφία εκτός απ το λίνκ που είχα κάνει ποστ

Uploaded with ImageShack.us

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ολοιδια με την δικια μου ειναι!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα pins της φισσας ειναι σιγουρα συμβατα με την φισσα που φοραει το αυτοκινητο??
    μακαρι ολα να ειναι οκ και να το ευχαριστηθεις καλυτερα.
    καλοριζικη αν αποφασισεις να την βαλεις.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    1

Προεπιλογή

τα ηχεια του hk ειναι μελετημενα για τον χωρο του αυτοκινητου και ειναι ρυθμισμενα και συμβατα με τον δικο τους ενισχυτη! με αλλον ενισχυτη η θα τα καψει η θα μπαινει σε protection λογο χαμηλης Ωμικης αντιστασης που εχουν. αν εχεις σκοπο να βαλεις μοναδες και ενισχυτες τοτε οκ ξη΄λωσε οτι εχεις μιας και θα σου ειναι περιτο. απλα θελει πολυ ξηλωμα και αν πεις για να τα πουλησεις τοτε σιγουρα πρεπει να βγουν με προσοχη διαφορετικα θα ειναι ψιλοαχρηστα αν κοπουν καλωδια κλπ

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν τελικά έρχεται η μονάδα, αγόρασα και το καλώδιο που χρειάζεται μέχρι πίσω..

αρχικά θα τα δουλέψω έτσι(κανονικά απ τις εξόδους της μονάδας) δεν θα τοποθετήσω ακόμη μονάδα ηχείων και αργότερα ίσως τοποθετήσω κάποιον τετρακαναλο ενισχυτή και μονάδες αφτερμάρκετ..θα δούμε Ωστόσο σκέφτομαι μιας και θα βγάλω πλαστικά να περάσω το καλώδιο για την μονάδα λέω να περάσω και κανένα ζευγάρι RCA και εντολή για μελλοντικά που ίσως βάλω ενισχυτή για να μην ξαναξηλώνω..
    Αυτα..

Στην θεσσαλονίκη ένα μαγαζί Mega Sound το ξέρει κανείς? είχα μια συζήτηση με ένα φίλο και μου είπε αυτόν..Τον γνωρίζει κανείς? είναι καλός?
    Βρίσκεται κάτω τούμπα Κλεάνθους 15..

η όποιος έχει κάποιον να μου προτείνει έχει καλός..

Ευχαριστώ..

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

steliosm46 εγω θα σου προτεινα να παρεις και μια καμερα που μπαινει πισω στο σποτακι, 12 euro περιπου απο ebay μαζι με μεταφορικα, αφου ξηλωνεις που ξηλωνεις να τελειωνεις μια και καλη, αξιζει το μπαξιμο

11. The Following User Says Thank You to dimtz For This Useful Post:

bill_m3 (29-11-12)

Σελίδα 129 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 2979119127128129130131 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP