οκ παιδιά...κλέφτες είναι στο ΙΚΕΑ. να θυμίσω ότι δεν έχω κανέναν άλλο λόγο να υπερασπιστώ την συγκεκριμένη εταιρεία, μιας και έχει κάνει αρκετή ζημιά στον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούμε, αλλά δεν μπορώ να βλέπω ανακρίβειες που δεν έχουν καμμιά σχέση με την πραγματικότητα.
φίλε άρη, όταν θα ασχοληθείς με τα έπιπλα, τότε μπορείς να έρθεις να κάνουμε κουβέντα και να σε ακούσω. μέχρι τότε το 4% που αναφέρεις είναι η σταγόνα στον ωκεανό.
η διαφορά που έχει φίλε μου ένα 40άρι κοντέινερ απο κίνα - γερμανία με κίνα - ελλάδα είναι περίπου στο χιλιάρικο.
σε ένα 40άρι κοντέινερ ξέρεις πόσα έπιπλα χωράνε σε σχέση με άλλα εμπορεύματα? η μεταφορά ενός επίπλου στις διεθνής μεταφορές κολλητέ μπορεί να είναι 50 φορές μεγαλύτερη, λόγο όγκου και άβολων διαστάσεων.
επίσεις γνωρίζεις το γερμανικό φορολογικό και είσαι τόσο κάθετος? γνωρίζεις τι ρεύμα πληρώνει η γερμανική εταιρεία και τι η ελληνική? γνωρίζεις πως κλείνει βιβλία μια ελληνική εταιρεία? γνωρίζεις κόστος δανεισμού απο τις ελληνικές σε σχέση με τις ξένες τράπεζες?
επίσεις γνωρίζεις ότι η ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην οποία η εταιρεία αυτή δεν παράγει απολύτως τπτ, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες χώρες που είναι εγκατεστημένη δίνει φασόν σε εκατοντάδες μικροεργοστάσια, μικραίνοντας το ποσοστό μεταφοράς?
επειδή τυγχάνει να γνωρίζω μερικά πράγματα για την συγκεκριμένη εταιρεία, παρακαλώ μην μου λέτε εξυπνάδες χωρίς να γνωρίζετε βασικά πράγματα. η εταιρεία τα κέρδη της τα μεγαλώνει απο προμήθειες, και όχι απο τον καταναλωτή, με πολλούς τρόπους.
ο τρόπος με τον οποίο πουλάει η εταιρεία αυτή, είναι για σεμινάριο.
ειλικρινά πιστεύετε ότι μπορεί να πιάσει ο απλός μας νους τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μια απο τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες παγκοσμίως???
προσγειωθείτε μάγκες...