Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραία, εγώ δίνω βάση σε αυτό που λες δεν διαφωνώ απλά είπα οτι είναι μια αξιόλογη συσκευή με πολλά πράγματα, απλά όταν λες απο ποιότητα μηδέν τι εννοείς? οτι δεν σου αρέσει εμφανισιακά? ή κολάει ας πούμε?

Εσύ 2 χρόνια τώρα δεν είσαι ευχαριστημένος? είχες κάποιο πρόβλημα?

Επίσης αυτές οι οθόνες έχουν πουληθεί και έχουν βάλει πάρα πολλοί ιδιοκτήτες στα Ε46 για πολλούς λόγους όπως επίσης και ένας βασικός οτι είναι σαν και το μαμά, εφαρμόζει τέλεια στο ταμπλό του Ε46..

Καλά τα λες αλλα το θέμα είναι οτι ήδη την αγόρασα, απλά ακόμα δεν μου την έστειλε για να δώ τι θα κάνω με το εξτρά καλώδιο που χρειάζεται..
Αντε καλοριζικη , καταρχας εγω εχω το πρωτο μοντελο dynavin , τα πλεονεκτηματα του ειναι οπως ειπα και πιο πανω, κανει πολλα περισσοτερα απο την μαμα οθονη, ενα απο τα μειον του ειναι ο ηχος, ενα αλλο ειναι οταν βαζω dvd μου κανει κατι κολπα στην οθονη (αν και δε χρειαζετε πλεον dvd), αυτα μπορει να διορθωθηκαν με την νεα εκδοση, αυτα συμβαινουν στο δικο μου ισως αλλοι να μην εχουν θεμα, μπηκα σε φιλο που ειχε την μαμα οθονη και απο θεμα αισθητικης ηταν καλυτερη, οχι οτι αυτην δεν εφαρμοζετε καλα αλλα σαν συνολο, τεσπα ειναι μια πολυ καλη επιλογη να βαλεις μια τετοια οθονη σε 46αρι οταν δεν υπαρχει μονιτορ, εσυ τωρα εχεις την μαμα, τι να πω δε ξερω, γουστα ειναι αυτα και επιλογες του καθενος