Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 51

Θέμα: Αναρτήσεις σε Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν κρίνω απο του μάνου, ακόμα και απο τότε που η ανάρτηση του ήταν με ανεξάρτητο ελατήριο, είναι πολύ hard core στις σκληρές ρυθμίσεις.

νομίζω ότι κάτι παραπάνω απο αυτό, θα ήταν υπερβολή για ένα κανονικό αμάξι. ξανασκέψου το αλέξη το να βάλεις καθαρά αγωνιστική ανάρτηση.

αν οι μανίσιες σου είναι για αλλαγή γενικότερα, μίλα με τον νίκο που έκανε revalving σε μανίσια απο σι ες ελ, και έχει πάθει την πλάκα του λέει.
    Τι κανονικό αυτοκίνητο φίλε μου ?
    Εδώ το ετοιμάζω 2 μήνες το οδηγώ 2 μέρες, μετά το ετοιμάζω πάλι 2 μήνες, ούτε φερράρι να ήταν χαχαχα
    Δεν με πειράζει να είναι σφιχτή ρε συ. Και στο Ζ3 είναι τέρμα σφιχτή, μιλάμε για υπερβολικά σφιχτή αλλά μια χαρά είναι και το έχω καθημερινό.
    Τα δικά μου αμορτισέρ έχουν κάνει μόλις 20χιλ χλμ, αλλά πλέον θέλω κάτι διαφορετικό, πιο καλό.
    Η εργοστασιακή ανάρτηση είναι εκπληκτική στο δρόμο και στο Ρινγκ. Γι'αυτό ο Νίκος ενθουσιάστηκε.
    Σε πίστα με τα cup γυρίζει σαν κατσίκι, υπερβολικά πράγματα.
    Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια πλέον και δεν γουστάρω πια την εργοστασιακή ανάρτηση.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να την χαρεις οπως γουστερεις τοτε φιλε και ελπιζω να ειναι Ohlins αφου ειναι κορυφη. Εχεις καταληξει αν θα ειναι 2-way ή 3-way ?

Τα ελατηρια στο ψαλιδι τυπου βαρελακι, νομιζω πρεπει να εχουν περιπου τα διπλασια κιλα απ οτι θα καθονταν τα ελατηρια σε σημειο coilover.
    Στην περιπτωση την δικη σου, νομιζω η Ohlins θα σε κατευθυνει για τα ελατηρια και νομιζω ειναι αναλογα με την πιεση που δουλευει η βαλβιδα και γεννικα η αναρτηση.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμη Χριστόφορε για 2-way vs. 3-way.
    Ίσως μείνω στο 2-way και αν μελλοντικά θέλω περισσότερη ρυθμισημότητα, να κάνω upgrade τις βαλβίδες.
    Ήθελα και τι δική σας άποψη για τα κιλά των ελατηρίων μιας και έχετε ασχοληθεί.

2. The Following 2 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

chief (26-11-12), Thomelef (26-11-12)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP