ακομα και οι ιερωμενοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι!!
οσο για τον αριθμο των δημοσιων υπαλληλων ειναι 370000 μονιμοι με συμβασεις δημοσιου ή ιδιωτικου δικαιου και περι τις 550000 συμβασιουχους με συμβαση ορισμενου χρονου τα στοιχεια ειναι απο υπ. εσωτερικων.
Αναμφιβολα υπαρχουν υπηρεσιες -οργανισμοι που υπαρχει πλεοναζων αριθμος υπαλληλων,οπως υπαρχουν και υπηρεσιες που χρειαζονται αλλους τοσους για να μπορεσουν να λειτουργησουν και δεν υπαρχουν.
Η πολιτικη παντως εδω και χρονια ειναι ιδια για καθε τρεις που φευγουν θα προσλαμβανεται ενας.
Τεσπα και με αυτο θα τελειωσω την συμμετοχη μου σε αυτο το thread δεν εχω κανενα μικροσυντεχνιακο συμφερον ουτε υποστηριζω την "φατρια" μου, μπορει να εχω βιβλιαριο υγειας απο τον ΟΠΑΔ αλλα δεν εχω καμια σχεση με αυτο που εννοει η λεξη δημ υπαλληλος. Δουλευω εικοσι γεματα χρονια εχω τρια παιδια και πτυχιο ΤΕΙ (και ενα δωματιο μετεκπαιδευσεις ,σεμιναρια συνεδρια workshop )κλπ.
Ο μισθος μου ειναι 1418 ευρω και ειμαι μεσα στην αρρωστια στους ιους,εκτεθειμενος σε ιονιζουσα ακτινοβολια,βιολογικα υγρα σε εντονη ψυχικη και σωματικη καταπονηση και φυσικα το επαγγελμα μου δεν θεωρειται βαρυ και ανθυγιεινο, ζω καθημερινα τον απιστευτο ανθρωπινο πονο και δυστυχια,την φρικη του θανατου και χιλια δυο αλλα και θα μου πει κανεις οτι ειμαι απο τους προνομιουχους και υψηλομισθους και για αυτο θα πρεπει να θυσιασω μερος αυτου του εξωφρενικου μισθου για την σωτηρια του κρατους.
Ο μισθος μου ειναι κανεις που πιστευει οτι ειναι μεγαλος?
Αυτα τελος απο εμενα.

Αρχικό μήνυμα απο Driver M
 Αρχικό μήνυμα απο Driver M

Απάντηση με παράθεση
  Απάντηση με παράθεση