Αυτο που εκανα ο Σταματης λεει απλα κατεβασα το λειτουργικο !!!
Αυτο που εκανα ο Σταματης λεει απλα κατεβασα το λειτουργικο !!!
Αν θέλεις δοκίμασε να του κάνεις restore.
Στο itunes, πηγαίνεις στο tab του κινητού και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο shift του πληκτρολογίου (αν χρησιμοποιείς windows) πατάς το restore. Επιλέγεις το λειτουργικό που κατέβασες από το σημείο που το αποθήκευσες (αρχείο .ipsw) και συνεχίζει το restore.
Μόλις ολοκληρωθεί το restore δεν επαναφέρεις κάποιο back up αλλά επιλέγεις το set up as new.
Christos 330 (20-11-12)
κοιτα με κανα 2 TOUBA LIBRE ερχομαστε καταδρομικη με την λουκια και στο φτιαχνουμε το εργαλειο οπως θες. μεχρι και τζαμπα τσοντοκαναλα θα πιανει μετα!!!
Λιγες ωρες ελειψα, τσοντοκαναλα βλεπω.
Χρηστο θα με παρεις τηλ, θα μου πεις τι θες να κανει το κιν σου και θα το φτιαξουμε.
Εδω να πω οτι τα demo (αν ειναι demo) ειναι πολυ λιγα κομματια και ενα τηλεφωνο ειναι κανονικο και μετα μετατρεπεται σε demo.
Δλδ δεν υστερει σε κατι ως συσκευη.Η demo χρηση "πατιεται" πανω απο το κανονικο μαμα λειτουργικο που εχουμε ολοι
Παντος για παν ενδιαφερομενο υπαρχει app που δειχνει "εκπαιδευτικα" βιντεακια....![]()
ifap.to
και ουτε απ, ουτε νταουν
ναι και τσατρουλετ για να βλεπεις το καθε ντικιντανγκα να κανει σολο παρασταση!!!
Ας γραψω και κατι για τους φιλους μου τους Applαδες.
Νεο καταστημα στο ebay με certified refurbished προιοντα apple:
https://stores.ebay.com/Refurbished-Outlet
Eλα παραδεξου το οτι τα κρυφοκοιτας και συ!!!
Ναι το εχω σκεφτει αλλα το απέρριψα σαν ιδεα γιατι
α)δεν θελω να μπλεξω,
β)ειναι ταλαιπωρια για μενα πλεον οι αλλαγες και
γ) με το αντροιντ ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Ασε που δ)οτι apple ειναι πανακριβο χωρις ουσιαστικο λογο.
Το καταστημα αυτο ειναι ημι-επισημο, με την εγκριση της apple, αλλα το χειριζεται dealer.