S8N (20-11-12)
σημερα εχουμε ολονυχτιο να φτιαξω καφε?
S8N (20-11-12)
Σταθη σαφως και η απαντηση μου ειχε δοση ειρωνιας, ηταν ομως αναλογη του δικους σου ποστ και δεν εχει να κανει με την εκτιμηση που εχει ο ενας για τον αλλον...
Δεν μπορω να καταλαβω πως το τετραπορτο Μ5 ειναι για εντυπωσιασμο!!!!
Τα κουπε αμαξωματα εκτος απο ευχαριστα οδηγικα ειναι και πιο εντυπωσιακα συνηθως.
Πηρα το Μ5 ακριβως για τον αντιθετο λογο που εχεις εσυ στην σκεψη σου, γιατι δεν εντυπωσιαζει οσο ενα Μ6 π.χ, για τον V10, για την δυναμη του, αλλα πανω απο ολα για εμενα...![]()
dark knight (20-11-12), deepBLUE (20-11-12)
εγω θα επαιρνα μ5 για τον αποθηκευτικο χωρο... χωραει ανετα στο πορτ παγκαζ 6 πτωματα!
alexk (20-11-12), alexm (20-11-12), chrisgiapz3 (25-11-12), dafidack (20-11-12), gnx (20-11-12), manos///3 (20-11-12), Ptboul (20-11-12), S8N (20-11-12), Stathis (20-11-12), Vassilis ///M (20-11-12)
Γι' αυτό το 'χεις κάνει όλο Σνιτσελ βρε, για να περνάς απαρατήρητος;
Καλα, για την race ούτε λόγος!![]()
aristent (20-11-12)
To M5, σαν το απόλυτο Q-Car που είναι, εξορισμού δεν το παίρνεις για να εντυπωσιάσεις. Άλλωστε το αντίκτυπο που έχουν τα Μ στους γύρω μας το βλέπουμε εμείς οι ιδιοκτήτες καθημερινά, το 90% δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει από τις βασικές εκδόσεις της σειράς.
Κατά τη γνώμη μου, το Μ5 το παίρνεις για να εντυπωσιάζεις τον εαυτό σου με το πόσο γ@μ@το αυτοκίνητο έχεις....κι ας μην του φαίνεται (στα μάτια των πολλών)...![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
+1000000000000
Ετσι ακριβως!!!.....γνώστες και μονο, γυριζουν να κοιταξουν μια Ε60 Μ5....και αυτοι εχοντας στο μυαλο τους τον V10 να βρυχαται και να "κοφτιαζει" στις 8000στρ./λ.!!!!
Η Ε60 ομολογουμενως ειναι ενα σχημα που αρχικα ξενισε πολυ...και δεν αρεσε...
.....ομως η εκδοση Μ5 εδωσε εναν αλλο αερα,οπως δινουν και σε αλλες μαρκες οι σπορ εκδοσεις τους.
Τελος θα πω και εγω οτι, εαν ο ενδιαφερομενος φιλος μας friendgr επιλεξει να αποκτησει μια Ε60 Μ5, θα απολαυσει ενα απιστευτο απο πλευρας δυναμης οχημα αλλα και ποιοτητα ανταξια της φημης της BMW.
ΥΣ....βλαβες?...ενταξη ολα χαλανε....μεταχειρισμενο και καλο???....ενταξη και εκει υπαρχουν ευκαιριες......τεκμηρια/καταναλωση/συντηρηση???....δεν ισχυει στην περιπτωση του το: "δεν ηξερες δεν ρωταγες???"....ρωτησε,εμαθε η αποφαση δικη του και καλη επιτυχια στην επιλογη του.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 20-11-12 στις 07:26
Πάντως και η άλλη επιλογή, η quattroporte... είναι πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο και αυτό από τα αγαπημένα.
Αν βρεις όπως λες κάποιο από τα τελευταία με το κλασσικό αυτόματο... μάλλον είναι και πολύ αξιόπιστο.