Ασφαλώς οι λόγοι που μπορει να αγοράσει κάποιος ένα τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο μπορει να ποικίλλουν ανάλογα τον άνθρωπο .
Είτε γι αυτο που εικαζει ο Σταθης αλλα βεβαίως και για διάφορους λόγους σαν αυτούς που αναφέρω πιο πάνω.
Οσο αφορά εσένα Αλέξη νομίζω πως όλοι που σε γνωρίζουν ξέρουν πολυ καλα την αγάπη την τρέλα τη μανία αλλά πανω απ΄ολα τη γνώση που έχεις για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο !!!
Να σαι καλα και να το χαίρεσαι !!
Α,και που είσαι ;
Ενα τσαγάκι στο P400 με τη ζετα στο προσφέρω με όλη μου τη καρδιά !!![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
alexm (20-11-12), aristent (19-11-12), bill_m3 (20-11-12), chrisgiapz3 (25-11-12)
ορε... Βαγγελη, εφτουνη... η ζετα σου που οδηγησα μου θυμησε το yugo ενος φιλου, οταν ανεβαινε σε πεζοδρομιο ανοιγαν οι πορτες απο την στρεβλωση.....
Ας σοβαρευτουμε λιγο....., συμφωνω μαζι σου οτι οι λογοι που μπορει να αγορασει καποιος ενα τετοιας κατηγοριας αυτοκινητο μπορει να ποικιλλουν αναλογα τον ανθρωπο, αλλα επ ουδενι για εντυπωσιασμο.
Ποιος ειναι αυτος που θα αγοραζε ενα Μ5 Ε60 των (πρωην) 125000 ευρω για να εντυπωσιασει, οταν σε ενα 520 Ε60 των 45000 ευρω, με 5000 ευρω το κανεις λουκ Μ5!!!!
Εαν θελει καποιος να εντυπωσιασει μεσω του αυτοκινητου του(υπαρχουν και αυτοι), υπαρχουν αρκετα εντυπωσιακα τουτου σε αυτα τα λεφτα και το Μ5 σε αυτη την λιστα ειναι στις τελευταιες θεσεις, αν οχι το τελευταιο!!!!!
Μια καλα εξοπλισμένη 520 έκανε πάνω απο 60k, μιλάμε για κωμικοτραγικές τιμές. Πάντως, ενώ οι τιμές των Μ5 έχουν πιάσει πάτο, κάποιες άλλες καλα κρατούν:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3028944/
![]()
αυτο πρεπει να ειναι το παλιο του παπιστα (επιχειρηματιας γνωστος απο το σκανδαλο του βατοπεδιου).
το πηρε πισω ο ρομποπουλος (αλλο φαληρημενο μαγαζι αυτο) το 2010, μου το εδειξε τοτε να το παρω, το ζηταγε 110 (και επαιρνε το δικο μου 80, μουχαχα).
υπαρχουν παντως και φθηνοτερα αλλα τι να τα κανεις...
περασε η εποχη τους.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2826477/
S8N (20-11-12)
S8N (20-11-12)
αποκλειεται να εντυπωσιαζεις περισσοτερο απο το δικο μου το ΛΕΥΚΟ που......... δεν εχει και 500αλογα!!!
...... καθενας βαζει τις προϋποθεσεις που θελει να αγορασει ενα οχημα,αν αρεσει,εντυπωσιαζει,δεν αρεσει,δεν εντυπωσιαζει δεν εχει καμμια σημασια,αφου οι λογοι που θα καταληξει σ'αυτην του την επιλογη περιεχουν εκτος απο λογικη και αρκετο συναισθημα.....το οποιο καμμια φορα νικαει την λογικη,αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη,γεματη συναισθηματα.![]()
αγαπητε φιλε αλεξη απο εσενα που σε ξερω και σε εκτιμω ιδιαιτερα δεχομαι και την ειρωνια, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.
μιας και το εθεσες μονος σου ομως, για πες μας αν θελεις, γιατι αληθεια το πηρες το Μ5, ποιοι ηταν οι πρακτικοι λογοι, περαν του οτι μπορεσες να το αποκτησεις με την τιμια εργασια σου (και μπραβο).
δεν σου εφτανε το αλλο 5αρι που ειχες, δεν χωραγατε μεσα, ηταν αργο, δεν εστριβε, τι εφταιγε και ξοδεψες τοσα λ7 παραπανω (που τα ειχες και το εκανες και δικαιωμα σου δεν αντιλεγω, και ξαναλεω μπραβο).
Σταθη σαφως και η απαντηση μου ειχε δοση ειρωνιας, ηταν ομως αναλογη του δικους σου ποστ και δεν εχει να κανει με την εκτιμηση που εχει ο ενας για τον αλλον...
Δεν μπορω να καταλαβω πως το τετραπορτο Μ5 ειναι για εντυπωσιασμο!!!!
Τα κουπε αμαξωματα εκτος απο ευχαριστα οδηγικα ειναι και πιο εντυπωσιακα συνηθως.
Πηρα το Μ5 ακριβως για τον αντιθετο λογο που εχεις εσυ στην σκεψη σου, γιατι δεν εντυπωσιαζει οσο ενα Μ6 π.χ, για τον V10, για την δυναμη του, αλλα πανω απο ολα για εμενα...![]()
dark knight (20-11-12), deepBLUE (20-11-12)