-
Καλως σας βρήκα παιδιά.
Δεν κολλάω στο κόστος του δίσκου, όσο στο να μπορώ να ελέγχω κάποια πράγματα εγώ. Γενικώς δεν μου αρέσουν οι "δυσάρεστες εκπλήξεις".
Με άλλα λόγια θα μου είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό, να είμαι το καλοκαίρι ταξίδι οικογενειακώς και να χρειαστεί να φωνάξω express και φόρτωμα για αθήνα.....
Αυτό που θα θελα να μου πείτε είναι κατά πόσο trouble-free είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Υ.Γ. Δεν μιλάω για επιθετική οδήγηση, ούτε βραδυνές κόντρες ούτε πρωϊνές....αυτά πέρασαν.
-
-
Το Ε60 Μ5 ειναι ενα καταπληκτικο αυτοκινητο. Με αρχικη τιμη αγορας αρκετα ακριβοτερη απο την σημερινη τιμη πωλησης. Η απαξιωση της τιμης πωλησης στη Ελλαδα λογω ιδιαιτερων συνθηκων αυτην την περιοδο, δεν συνεπαγεται και αντιστοιχη μειωση στα ανταλλακτικα/service του συγκεκριμενου αυτοκινητου. Οποτε το κοστος κατοχης και συντηρησης ειναι ιδιαιτερα υψηλο, αλλα οχι μη φυσιολογικο για αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας και τιμης.
Τωρα απο οτι εχει ακουστει για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα ειναι για προβληματα στο SMG με αποτελεσμα αλλαγη κιβωτιου ταχυτητων, κυριως στα παλιοτερα μοντελα, μια βλαβη αρκετων χιλιαδων ευρω. Εχουν παρουσιαστει και καποιες περιπτωσεις με προβληματα στα κουζινετα στροφαλου αλλα αυτο οφειλεται κυριως στην κακη χρηση/συντηρηση απο πλευρας ιδιοκτητη.
Ο δισκος στα SMG V10 νομιζω οτι εχει την ιδια αρχη λειτουργιας οπως στα Ε46 Μ3 SMG οποτε δεν μπορεις να υπολογισεις το ποσο εχει φαγωθει ο δισκος. Βεβαια ενας φαγωμενος δισκος θα αρχισει να πατιναρει σιγα στην αρχη οποτε δεν υπαρχει και περιπτωση να σε αφησει μια και εξω, εκτος αν αγνοεις το πατιναρισμα για καιρο (οπως δηλαδη σε ολα τα αυτοκινητα με οργανικο δισκο-πλατο)
Τωρα για τυχον αλλες βλαβες δεν εχω ακουσει τιποτα. Υπαρχουν εδω μεσα κατοχοι και γνωστες του V10 που θα μπορεσουν να σε κατατοπισουν περισσοτερο.
Η αλλαγη ενος δισκου ομως δεν θα πρεπει να μας προβληματιζει. Οπως δεν θα μας προβληματιζε αν αγοραζαμε ενα Yaris μεταχειρισμενο και ηθελε αλλαγη δισκου. Αν μας προβληματιζει (προφανως λογω κοστους) τοτε θα πρεπει να ξανασκεφτουμε την αγορα του καθως αυτο θα το αντιμετωπιζουμε συνεχως ειτε στην συντηρηση του ειτε σε αγορα ανταλλακτικων/ αναλωσιμων του οποτε χρειαστει.
Αυτα απο εμενα. Ευχομαι να σε δουμε συντομα στην οικογενεια των Μ
-
The Following 10 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:
A8hnaios (19-11-12), aristent (19-11-12), bill_m3 (19-11-12), chief (19-11-12), deepBLUE (19-11-12), friendgr (19-11-12), mark e92 (19-11-12), Ptboul (20-11-12), Stathis (19-11-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP