Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Θέμα: Audi RS3 in nurburgring nordschleife onboard.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φυσικα και τον χρονο μπορει να τον αμφισβητησει ο οποιοσδηποτε. Αλλωστε και εγω ο ιδιος δεν μπορω να δω πουθενα καποιο οξιολογο χρονομετρο για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα για το ποσο ειναι αληθινος η οχι. Το οτι κανει χειρονομιες και παλι δεν με νοιαζει (οχι οτι το επικροτω, απεναντιας). Εγω κραταω μονο το οτι ειναι ενας ανθρωπος με ενα καλο αυτοκινητο και παει ταπα σε μια πιστα και που για τη δικη μου αποψη προσφερει θεαμα και πολυ καλο ηχο απο το μοτερ του. Δεν με νοιαζει αν περασε το Μ3 ουτε τον Αλονσο με το μονοθεσιο του την ωρα που εκανε δοκιμες για να τσεκαρει το νεο ζελε για το μαλλι του.Τωρα το αν ειναι καραγκιοζης η οχι με την συμπεριφορα του και παλι δεν με νοιαζει. Για να ειμαι ειληκρινης παντως αν και εγω ημουν στη θεση του και ετρεχα σε μια πιστα κοντρα πχ στον Θωμα, τον πιλοτο, τον Γιαννη με το Ζ4 τελοσπαντων με καποιον απο αυτους και τους περνουσα, θα εκανα τα ιδια. Μπορει και να εβγαζα και πλακατ ΄΄Παρτα κουφ@λ@ ψηλε με την προπελα΄΄. Ακυρο το μπορει.... Σιγουρα θα εβγαζα! Και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα το εκαναν για την καζουρα.

Αυτο σε καμμια περιπτωση δεν σημαινει οτι δικαιολογω τον οδηγο.

2. The Following 5 Users Say Thank You to Azurius For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-11-12), fast-enough (19-11-12), Karizma Z4 (19-11-12), nikos valvetronic (21-11-12), pilot (19-11-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εσένα μάλλον δεν σε νοιάζει ότι το Ρινγκ (τις ημέρες τουριστικής οδήγησης) είναι δημόσιος δρόμος και ισχύει ο Γερμανικός ΚΟΚ.
    Προφανώς και αν κάποιος κάνει τέτοιες καραγκιοζιές μπορείς να πας στην αστυνομία και θα τον μαζέψουν.
    Μάλιστα η αστυνομία ξέρει πολύ καλά πως να χειρίζεται τέτοιους τρόμπες μιας και έχουν δει πάρα πολλά, και έχουν μαζέψει πολύ κόσμο που είτε τραυματίστηκε σοβαρά είτε αποδήμησε από αυτόν τον κόσμο.
    Αστυνομικούς έχω γνωρίσει γιατί τρακάρανε ένα γνωστό μου με CSL και πήγα για τη μετάφραση.

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσένα μάλλον δεν σε νοιάζει ότι το Ρινγκ (τις ημέρες τουριστικής οδήγησης) είναι δημόσιος δρόμος και ισχύει ο Γερμανικός ΚΟΚ.
    Προφανώς και αν κάποιος κάνει τέτοιες καραγκιοζιές μπορείς να πας στην αστυνομία και θα τον μαζέψουν.
    Μάλιστα η αστυνομία ξέρει πολύ καλά πως να χειρίζεται τέτοιους τρόμπες μιας και έχουν δει πάρα πολλά, και έχουν μαζέψει πολύ κόσμο που είτε τραυματίστηκε σοβαρά είτε αποδήμησε από αυτόν τον κόσμο.
    Αστυνομικούς έχω γνωρίσει γιατί τρακάρανε ένα γνωστό μου με CSL και πήγα για τη μετάφραση.
    Αλεξη δε διαφωνω πουθενα μαζι σου. Και ξερω κι εγω πολυ καλα απο γερμανους αστυνομικους..... Εγω σχολιαζω κατι που γινεται μεσα σε μια πιστα (και το σχολιαζω σαν πιστα και οχι σαν δρομο) αφαιρωντας ολα τα ηλιθια ΄΄περιφερειακα΄΄ που χαλανε την ολη φαση. Και για να το θεσω και αλλιως για να δεις οτι συμφωνουμε, ναι ο ανθρωπος ειναι για πολλες φαπες!

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλέξη για ποιες καραγκιοζιες λες;
    Όπως είπε κ ο Σταθης δυο χειρονομίες έκανε στην κάμερα του.
    Δεν έβγαλε το κ@@@@δάχτυλο στον μπροστινό του.
    Και εγω προσωπικά θα έκανα χειρότερα στην κάμερα μου αν πήγαινα έτσι ικανοτατα.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP