Σελίδα 60 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 1050585960616270 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 591 έως 600 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είπαν στην tv προχθές Στάθη ότι θα ξαναγίνει δωρεάν.
    να επιστρεψουν και τα χρηματα της τηλ/κης χρεωσης στους ασφαλισμενους.....και να πουνε συγνωμη λαθος... τι ειπα τωρα????

....οπως και αυτο το: οι 50 πρωτες επισκεψεις στο γιατρο του ΕΟΠΥΥ ειναι δωρεαν...οποιος προλαβε λοιπον .......μετα σου κανει τη χαρη ο γιατρος και σου παιρνει μονο ενα 20ρικακι για τη επισκεψη......

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Panos 316T (19-11-12)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    να επιστρεψουν και τα χρηματα της τηλ/κης χρεωσης στους ασφαλισμενους.....και να πουνε συγνωμη λαθος... τι ειπα τωρα????

....οπως και αυτο το: οι 50 πρωτες επισκεψεις στο γιατρο του ΕΟΠΥΥ ειναι δωρεαν...οποιος προλαβε λοιπον .......μετα σου κανει τη χαρη ο γιατρος και σου παιρνει μονο ενα 20ρικακι για τη επισκεψη......
    Χε χε, είσαι στον ΕΟΠΠΥ Άρη? Χρειάστηκε ( αν όχι, αχρείαστο να είναι) να κλείσεις ραντεβου?
    Συνήθως είναι κλεισμένοι, σε παραπέμπουν για ένα μήνα μετά, εκτός και αν θέλεις να σκάσεις το εικοσάρικο για να μη περιμένεις. Κανόνας.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

aristent (18-11-12), Kostas_1 (18-11-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χε χε, είσαι στον ΕΟΠΠΥ Άρη? Χρειάστηκε ( αν όχι, αχρείαστο να είναι) να κλείσεις ραντεβου?
    Συνήθως είναι κλεισμένοι, σε παραπέμπουν για ένα μήνα μετά, εκτός και αν θέλεις να σκάσεις το εικοσάρικο για να μη περιμένεις. Κανόνας.
    7 μελη της οικογενειας ειμαστε στον ΕΟΠΥΥ!!!

Εγω,η γυναικα μου,τα τρια παιδια μου,η μανα μου και η πεθερα μου.....ασε, οσες φορες χρειαστηκε εγινε με 20αρικακι.......δεν μπηκα καν στον κοπο να παρω τηλ.....δεν ηξερα να αρρωστησουμε και με προβλεψη!!!!

ΤΩΡΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ!!!ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ!!! ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!!

6. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

gant (18-11-12), Panos 316T (19-11-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

κατά τ'άλλα πλέρωνε τεβε, πλέρωνε ικα βλάκα έλληνα.
    πλέρωνε τα όλα θύμα του κερατά. έτσι στάζε θυματάρα έλληνα για να τα τρώνε οι κηφίνες και να μην ντρέπονται καν να σου πούνε δώσε το εικοσάρικο για να εξεταστείς, ή να περιμένεις κάνα τρίμηνο μέχρι να σε καλέσουν για να εξεταστείς.

θυμάμαι και γελάω την κουβέντα που είχα κάποτε με την γυναίκα μου που ήθελε να πάει και να μετρηθεί για την όραση της. λέγαμε τότε να πάμε σε έναν οφθαλμίατρο να τελειώνουμε, αλλά η ελίνα επειδή είναι άνθρωπος που ζητάει αυτά που πληρώνει, επέμενε να πάει στο ικα να την εξετάσουν. πήγε και της είπαν σε τρείς μήνες να πάει να κλείσει ραντεβού...

και αναρωτιέμαι...που πάνε άραγε όλα αυτά τα λεφτά που πλερώνουμε ακατάπαυστα όλα αυτά τα χρόνια???α ναι ξέχασα. στα ληστρικά δάνεια που έχουμε πάρει όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία και ευχαριστηθήκαμε όσο καιρο τα τρώγαμε, και σε υπαλλήλους που δεν χρειαζόμαστε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (18-11-12), Bitz (19-11-12), gant (18-11-12), pilot (19-11-12), sierra (18-11-12), Κωνσταντίνος (18-11-12)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dunhill Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η γνωμη μου ειναι πως αν εχεις πολλα λεφτα κατσε στην ελλαδα. ειναι μια πολλη ωραια χωρα....σε καμια αλλη περιπτωση και ξερεις γιατι;

Γιατι αν αρρωστησεις και χρειαστει να πας σε γιατρο ή να νοσηλευτεις, θα νοσταλγησεις τους ξενους
    Γιατι αν χρειαστει να στειλεις τα παιδια σου σχολειο θα νοσταλγησεις τους ξενους
    γιατι αν θες να κυκλοφορησεις στο δρομο σαν ανθρωπος σε κοινωνια και οχι σε @@@&^%$%% θα νοσταλγησεις τους ξενους
    γιατι αν θες να κανεις τις δουλειες σου σε υπηρεσιες θα νοσταλγησεις τους ξενους
    γενικα πιστευω οτι αν δεν εχεις πολλα χρηματα, θα νοσταλγεις τους ξενους σε καθημερινη βαση....
    Το ξερω φιλε και δικιο εχεις,αλλα βαρεθηκα το εξωτερικο και θελω να ζησω στην χωρα μου,εδω εχω καταντησει ενα ρομποτακι που ξυπναει το πρωι και γυριζει το βραδυ χωρις ζωη παρα μονο δουλεια.Την ξερω την δυσκολια στην Ελλαδα και ιδιως στον δικο μου κλαδο αλλα θα το παλεψω και βλεπουμε.

10. The Following 8 Users Say Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

A8hnaios (18-11-12), aristent (18-11-12), bill_m3 (18-11-12), Bitz (19-11-12), joseph (18-11-12), Panos 316T (19-11-12), Ptboul (19-11-12), Κωνσταντίνος (18-11-12)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    πραγματι εξαιρετικο αρθρο, οπως και πολλα απο τα σχολια.

αξιζει να μπει σε νεο νημα ωστε να σχολιαστει ξεχωριστα, θα φτιαξω και κατι αλλο μαζι και θα το βαλω.
    Ειναι κατα την γνωμη μου το πιο αντικειμενίκο,ουσιαστικο κειμενο, που εχω διαβασει για τα γεγονοτα του πολυτεχνειου.

Δεν ειναι τυχαιο που και το επιπεδο των σχολιων παρακατω, ακομα και αυτων που εχουν εκφραζουν διαφορετικη αποψη, ειναι πολυ κοσμιο

Πιστευω οφειλετε και στο οτι το κειμενο ειναι υψηλου επιπεδου, οχι μονο οσο αναφορα τον τροπο γραφης, αλλα της ουσιας αυτου.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

12. The Following 2 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

A8hnaios (18-11-12), Ptboul (19-11-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατά τ'άλλα πλέρωνε τεβε, πλέρωνε ικα βλάκα έλληνα.
    τον προηγουμενο μηνα πληρωσαμε κατα λαθος 2 φορες το τεβε (ομαε πως διαλα το λενε).

τωρα που πηγαμε να τους ενημερωσουμε για να συμψηφιστει η επομενη οφειλη, μας ειπαν οτι δεν γινεται ετσι απλα.
    χρειαζεται υπευθυνη δηλωση απο κεπ οτι επιθυμουμε τα επιπλεον χρηματα να συμψηφιστουν με επομενη οφειλη (;!), μετα αιτηση να μας εκδοσουν επιταγη με το επιπλεον ποσο και με αυτην την επιταγη να παμε να πληρωσουμε τον επομενο μηνα...

και μετα μου λετε γιατι τους λεω τρωκτικα και αχρηστους.
    τα ζωα...

14. The Following 10 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

aristent (18-11-12), Bazil Van Sinner (18-11-12), gant (18-11-12), Kostas_1 (18-11-12), Leonidas_E39 (19-11-12), manos///3 (19-11-12), Panos 316T (19-11-12), Ptboul (19-11-12), Thomelef (18-11-12), vagmag (18-11-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

τον προηγουμενο μηνα πληρωσαμε κατα λαθος 2 φορες το τεβε (ομαε πως διαλα το λενε).

τωρα που πηγαμε να τους ενημερωσουμε για να συμψηφιστει η επομενη οφειλη, μας ειπαν οτι δεν γινεται ετσι απλα.
    χρειαζεται υπευθυνη δηλωση απο κεπ οτι επιθυμουμε τα επιπλεον χρηματα να συμψηφιστουν με επομενη οφειλη (;!), μετα αιτηση να μας εκδοσουν επιταγη με το επιπλεον ποσο και με αυτην την επιταγη να παμε να πληρωσουμε τον επομενο μηνα...

τα ζωα...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://ithominews.blogspot.gr/2012/...post_5839.html

Mη μασατε εδω η λυση...........

Ο Ανδρεας του 2012!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

17. The Following User Says Thank You to joseph For This Useful Post:

hades7 (18-11-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

τα ζωα...
    Τρωκτικά, άχρηστοι, ζώα γιατί εφαρμόζουν κάποιους "γραφιοκρατικούς" νόμους που ναι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, αυτόματα θα έπρεπε να είχε γίνει ο συμψιφισμός για να μην ταλαιπωρείται κανένας, ή έστω με μια γραπτή αίτησή σου.
    Αλλά οι χαρακτηρισμοί αυτοί στη συγκεκριμένη περίπτωση για τους ανθρώπους που αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν είναι λίγο κάπως, να το πω "υπερβολικοί".
    Δυστυχώς όλο το σύστημα με τους νόμους μαζί θέλει μπουρλότο και ξανά χτίσιμο αλλά με άλλους όρους, όχι το κράτος να βλέπει τον πολίτη σαν παράνομο και ο πολίτης να ταλαιπωρείται για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Ας πούμε για παράδειγμα μία λύση είναι ότι για να γίνονται γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις οι διάφορες δοσοληψίες του πολίτη με το κράτος (όπως πχ στις διασαφήσεις εξαγωγών) να ελευθερωθούν τελείως (όπου αυτό είναι εφικτό) από τη γραφειοκρατία και όπου χρειάζεται να γίνονται εκ των υστέρων έλεγχοι και διασταυρώσεις.

19. The Following User Says Thank You to micz For This Useful Post:

Panos 316T (19-11-12)

Σελίδα 60 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 1050585960616270 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP