Άλλο ένα δικό του βιντεάκι με σαφώς πιο αργούς ρυθμούς (προφανώς για την αποφυγή γκρίνιας της συνοδηγού). Στο 4ο λεπτό και κάτι παραλίγο να την κάνει την @#!@ με το χειρόφρενο.... Πάντως ο ήχος του μοτέρ μου αρέσει πάρα πολύ.
Άλλο ένα δικό του βιντεάκι με σαφώς πιο αργούς ρυθμούς (προφανώς για την αποφυγή γκρίνιας της συνοδηγού). Στο 4ο λεπτό και κάτι παραλίγο να την κάνει την @#!@ με το χειρόφρενο.... Πάντως ο ήχος του μοτέρ μου αρέσει πάρα πολύ.
dsg,turbo,στησιμο,λαστιχα,ζαντε ς,αναρτησεις,μπροστα κινηση,υποστροφη,κανα χειροφρενο για να νιωσουμε και πισω προσφυση,ουδετερο,γραπωνει και τραβαει πολυ καλα το μοτερ ,συγχωρει,φοβερος ηχος!.Αυτα ξεχασα τιποτα?????στους 1200 για κανα 8λεπτο !!!!ετοιμο το βιντεακι σας για το γιουτουμπ!!!!.
Καλες προβολες!!!!
Xωρις να θελω να προσβαλω,αυτη ειναι για μενα η ευπεπτη,εμφανισιμη,ποιοτικ η,συνταγη της αουντι!!!!!Και μια μιλησαμε για συνταγες,παμε να δουμε πως φτιαχνοντε τα αμαξια,και την τεχνη του οδηγειν!!!!!
![]()
χωρις να ειμαι ουτε ειδικος ουτε τιποτα...θα εκφερω μια γνωμη...
εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι το αμαξι ειναι απιστευτο και οχι ο οδηγος...καταρχην το αμαξι μονο μουτρα ξερει και τιποτε αλλο..ο κωλος ουτε μια φορα δεν κουνηθηκε...οτι μπαινει με πολλα ναι...αλλα το αμαξι τον σωζει...ακομα και οταν παταει το κερμπ...το αμαξι τον "βαστηξε" μεσα...φυσικα και ξερει την πιστα απ εξω...αλλα οδηγικα δεν θα του εβαζα πανω απο 7-8/10...ας εκανε καποιες ατσαλιες που κανει στο gts να δειτε ποσα τετακε θα μετραγε...
υγ...θα μου μεινει ο ηχος........απιστευτος...εκει στις 6 σκυλιαζει!!!!
Bazil Van Sinner (18-11-12), EVERGET (18-11-12), S8N (18-11-12), Thomelef (18-11-12)
σωστός ο νικ...οκ πάει τάπα ένα αμάξι που κάνει μπαμ ότι πάει μόνο του.
υποστροφή παντού, τιμονιές στον θεό, και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τράβηξε το χειρόφρενο σ'εκείνη την στροφή εφόσων ήδη ήταν με καλή είσοδο.
ο ήχος απλά απίστευτος. απο τους λίγους που σε ανατριχιάζουν.
sympether with chiefτης
Εγω ποτε δεν το έκανα.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
δεν είπαμε ότι είναι κακό...κακό είναι το πως την βλέπουν μερικοί που έχουν στην κατοχή τους τέτοιου είδους αυτοκίνητα, που νομίζουν ότι έχουν επίπεδο βέτελ.
οι χειρονομίες του τέτοιο τύπο φανερώνουν. αν οδηγούσε ένα αμάξι που η συμμετοχή του οδηγού ήταν μεγαλύτερη, τότε θα μπορούσαμε να κρίνουμε τις ικανότητες του.
προσωπικά εμένα δεν με αντυπωσίασε καθόλου ο οδηγός, ούτε το πως πήγαινε, ούτε τπτ.
αυτό που πραγματικά μ'εντυπωσιάζει, είναι το πως συγχωρεί το αμάξι τις εκατοντάδες άτσαλες κινήσεις, τις τελείως άκυρες τιμονιές, και τα παρατεταμένα φρεναρίσματα που κάνει πρίν την είσοδο με κλήση.
ότι έχει κάνει ο τυπάς με το άουντι, έτσι και προσπαθούσε να τα κάνει με ένα 46άρι Μ3 πχ, θα είχε φύγει στην δεύτερη άντε τρίτη στροφή.
sympether with chiefτης
- M3 E46 sold
Ειδικά στο Ρινγκ, υπάρχει διαφορά από ένα γρήγορο γύρο με ένα όμορφο γύρο.
Η άποψή μου είναι ότι ο τύπος πάει ζω-πεθαίνω.
Επίσης, η συμπεριφορά του τύπου είναι για σφαλιάρες μιας και όποιος είναι παλιός στο Ρινγκ ξέρει ότι δεν σηκώνει ούτε μαγκιές, ούτε χειρονομίες, ούτε στοιχήματα.
Έχω κάνει πολλούς όμορφους γύρους χωρίς νεύρα, χωρίς μαγκιές κτλ κάτω από 8 λεπτά συνοδηγός σε CSL.
Τέλος πάει έτσι επειδή είναι εύκολο το Άουντι που έχει.
Με πισωκίνητο είτε θα πήγαινε σαν κότα είτε να μάζευε μπαριέρες.
Bazil Van Sinner (18-11-12), Dimitrios (20-11-12), imolarot (18-11-12), kostas 325 (18-11-12), Leonidas_E39 (18-11-12), manos///3 (19-11-12), nik200 (18-11-12), S8N (18-11-12), Thomelef (19-11-12), Z4 DCT (18-11-12)
Bazil Van Sinner (18-11-12), S8N (18-11-12), Thomelef (19-11-12)