ΑΜΑ δεν δω μερα και ωρα δεν ξερω
Ειναι και το μωρο στη μεση,εκτος απο τα αλλα
![]()
Παρασκευη 30/11/2012
Σαββατο 1/12/2012
ΑΜΑ δεν δω μερα και ωρα δεν ξερω
Ειναι και το μωρο στη μεση,εκτος απο τα αλλα
![]()
aristent (18-11-12)
και 'γω για τα καλα σου λογια Αρη αλλα μην ξεχνας οτι δε σε κουρασα και λιγο με τις παραγγελιες και τα μαστοριλικια που ζητησα.Ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσα να ειχα κανει και αφου θα παμε για φαγητο σιγα μη σας αφηνα να φατε αλλο γλυκο εκτος απο το δικο μου.
![]()
aristent (18-11-12)
Κανονιστε το Δεκεμβρη να πιουμε κανενα τσιπουρακι στο Βολο θα ανεβω για δουλεια για μια μερα με το Van οποτε θα κανονισω να συμπεσει![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
aristent (18-11-12), GanKostas-E90 (18-11-12), Kostas_1 (18-11-12), Nick bmwlover (18-11-12), tamtamcafe (18-11-12), tokiko (18-11-12)
για να δουμε ημερομηνιες μηπως ψησω και τον deepblue......
![]()
ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
aristent (18-11-12)
Σε ενα λεπτακι προσθετω και το poll για ημερομηνια συναντησης......για να μην χασουμε την μπαλα για μερος συναντησης θα το βρουμε στη συνεχεια,αλλωστε "αμα εχεις καλη παρεα και στη φυλακη ειναι ωραια"!!!
Να διευκρινησω για Παρασκευη 30/11 αμα θελετε και απογ.καφεδακι δεν θα μπορεσω να παραβρεθω εγω, οπως και καποια αλλα παιδια, λογο του οτι ειναι ανοικτα τα καταστηματα μεχρι το βραδυ στις 21:00....θα μπορουμε ομως να ερθουμε κατευθειαν εκει που θα εχουμε κανονισει για φαγητο.
απο την αλλη αμα αποφασιστει Παρασκευη 30/11 εχουμε και αλλο χορηγο.....ειναι του Αγ.Ανδρεα.....
και μαντεψτε ποιος γιορταζει!!!
ουτε χαρτοπετσετες θα κερασω τελικα!!!![]()
....για να δωσω ομως και ενα αβανταζ για το Σαββατο 1/12 ,θα ειναι καλο εαν επιλεχθει,αφου θα μπορεσουν να ερθουν πιο ευκολα οι μακρινοι φιλοι μας.![]()
tokiko (18-11-12)
Εγω ψηφιζω Σαββατο γιατι εχω γεννεθλια την Παρασκευη και θελω να αποφυγω το δευτερο κερασμα και να μη μου ερθει ο κουκος α'ι'δονι.Και δε θελω να λειπω απο το σπιτι στα γενεθλια μου.Μπορει η γυναικα μου να μου...παρει δωρο![]()
aristent (18-11-12), bill_m3 (18-11-12), Eleni (20-11-12), Nick bmwlover (18-11-12), S8N (18-11-12)
Άρη νταξ, έπεσα από την καρέκλα.
![]()
aristent (18-11-12)