Σελίδα 56 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 646545556575866 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 551 έως 560 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Rides
    0

Προεπιλογή

Τι να πεί κανείς?

μεγάλη κουβέντα, παλιά ιστορία, λίγοι γνήσιοι έχουν μείνει για να την θυμούνται.

Ας μείνουμε στο συμβολισμό της, ότι ο άνθρωπος έχει δικαίωμα να αντιστέκεται όταν του στερούν την ελευθερία του.

Το τι και πως.... ας το αφήσουμε γιατί ο καθένας έχει τη δική του άποψη για αυτό και ποτέ δεν βγάλουμε άκρη.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Nino (17-11-12), Κωνσταντίνος (17-11-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο micz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι λύσεις που προτείνονται ή αφορούν τη μειοψηφία, ή εμπεριέχουν τον παράγοντα τύχη, ή είναι ανέφικτες.
    Ο νεαρός και ο κάθε νεαρός ζει και δραστηριοποιήται μέσα στα ελληνικά πλαίσια. Με το μνημόνιο τι δινατότητες του δίδονται; Αυτά θα ίσχυαν σε ένα υγιές περιβάλλον. Ούτε μπορούν όλοι να καινοτομούν για να βγάζουν χρήματα ώστε να ζουν αξιοπρεπώς. Όσο για τις ψήφους μας σε αυτούς που μας φέρανε σε αυτή τη κατάσταση, τι επιλογές είχαμε; Και προ κρίσης και μετά. Δηλαδή αν ψηφίζαμε άλλους θα ήταν καλύτεροι; Και ποιοι θα ήταν αυτοί; Ο Λεβέντης ας πούμε;
    Τέλος όσον αφορά την ξενητιά για μια δουλειά έστω και τεχνικός Η/Υ, ούτε αυτή δεν είναι λύση, γιατί αν δεν έχεις κάτι να σε περιμένει εκεί, τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε, ποιος ξέρει που θα καταλήξεις.
    Για να μην κουράζω όλες αυτές είναι καλές λύσεις για μικρή μόνο μερίδα πληθυσμού, οι πολλοί τι θα γίνουν, θα αφεθούν στη μοορά τους και στα 450 ευρώ τους; Μόνο μεγάλες εταιρείες συμφέρει αυτή η κατάσταση.
    Άποψή μου.
    φιλε μου δεν καταλαβαινω που θες να καταληξεις και που διαφωνεις με τις δικες μου απλες διαπιστωσεις.
    η ζωη ειναι δυστυχως ανταγωνιστικη, πολλοι την παρομοιαζουν και με ζουγκλα, καθε πρωϊ η γαζελα θα τρεξει να σωθει απο το λιονταρι που θα την κυνηγησει για να φαει.
    καποιες γαζελες θα φαγωθουν, καποιες θα γλιτωσουν, καποια λιονταρια θα παραμεινουν πεινασμενα, καποια αλλα θα φανε.
    ο καλυτερος εχει παντα περισσοτερες πιθανοτητες.

απο εκει που ξεκιναει η ζωη, καποιο σπερματοζωαριο κερδιζει τη μαχη απο μερικα εκατομμυρια αλλα, το παιδακι που θα γεννηθει θα εκτεθει σε συνθηκες ανταγωνισμου απο την αρχη της ζωης του, στο σχολειο, στα σπορ, στη δουλεια παντου.
    δεν εχει φτασει καμια κοινωνια και κανενας πολιτισμους απο οσους γνωριζουμε στο σημειο ο καθε ενας που γεννιεται να εχει ακουραστο και εξασφαλισμενο μελλον.

δεν ειμαι εγω αυτος που το προκαλεσε αυτο, ουτε μπορω να το αλλαξω, μια απλη διαπιστωση εκανα με αφορμη τον προβληματισμο του νεαρου.

για το προβλημα του ευθυνεται 40% το κρατος που δεν του προσεφερε το επιπεδο σπουδων που θα τον καθιστουσε ανταγωνιστικο, και 40% φταιει ο ιδιος που δεν εκανε σωστες επιλογες. αλλο ενα 20% βαζω και την τυχη που δεν τον βοηθησε.
    θα μπορουσε για παραδειγμα να εχει μια γνωριμια ο πατερας του και να εχει προσληφθει λογιστης στη βουλη και, τωρα να μην τον απασχολουσε πως θα επιβιωσει, αλλα αν θα παρει μερσεντες ή πενβε. αλλοι που κατεχουν αντιστοιχες θεσεις δεν ειναι καλυτεροι του.

το τι θα γινει ολος αυτος ο κοσμος, που ειτε ειχε μειωμενες δυνατοτητες, ειτε ηταν τεμπελης, ειτε δεν ειχε σωστη καθοδηγηση, ειτε τα εκανε ολα σωστα αλλα ηταν ατυχος, δεν το ξερω.
    ρωτας τι πιθανοτητες εχει να επιβιωσει με το μνημονιο. χωρις το μνημονιο τι πιθανοτητες θα ειχε δηλαδη?
    κανεις κι εσυ το λαθος να σχετιζεις την ασχημη πορεια των τελευταιων ετων με τις απαιτησεις των δανειστων.
    αυτο δεν ισχυει. μονοι μας το βουλιαξαμε το καραβι και δεν χρειαστηκαμε καμια βοηθεια τα τελευταια 30 χρονια. ειδικα απο το 2004 και μετα οπου πραγματικα επηλθε και η μεγαλυτερη καταστροφη.

το μνημονιο περιλαμβανει μερικα μετρα τα οποια θα επρεπε να ειχαν γινει απο πολυ παλια.
    απλα οταν υπηρχε λιγη πιεση η ευκολη λυση ηταν η παροχη χρηματων ή προνομιων ωστε να επανελθει η ηρεμια.
    αν το κρατος ηταν αυστηρο και δικαιο απεναντι σε ολους δεν θα ειχαμε χρεοκοπησει.
    αλλα ομως οι κυβερνωντες εθρεψαν εκατομμυρια κοσμο με δανεικα λεφτα, τα οποια δυστυχως τελειωσαν.
    η αριστερα βοηθησε τα μεγιστα να διαλυθει η βιομηχανια στην ελλαδα και νομιζει οτι λεγοντας ψεμματα και χαϊδευοντας αυτια να αναριχηθει στην εξουσια.
    μπορει να γινει και αυτο, εδω εχουμε δει αλλα παραδοξα, το που θα βρει τα χρηματα να θρεψει ολα τα τρωκτικα και τις συντεχνιες που τωρα προσεταιριζεται δεν μας λεει.
    και ουτε θα μας πει διοτι δεν προκειται να βρει κατι το οποιο δεν υπαρχει.

λεμε πολυ ευκολα και αφελως να φυγει η τροϊκα και το μνημονιο.
    πολυ ωραια, συμφωνω, ποιος θα πληρωνει ομως τους καλομαθημενους δημοσιους και τους μαϊμου συνταξιουχους?

οι παροχες μιας κοινωνιας ειναι ευθεως αναλογες με τα χρηματα που μπορει να λαβει απο τους φορους της ιδιωτικης οικονομιας.
    αφου η οικονομια ως μεγεθος μειωθηκε, αφου δεν μπορεσαν να συλλεξουν φορους, αυτοι που δεν πληρωναν ποτε συνεχισαν να μην πληρωνουν, αυτοι που πληρωναν τους εξαντλησαν, ειναι φανερο οτι δεν γινεται να συνεχιστει το ιδιο καθεστως.
    γινεται φοβερη φασαρια επειδη δεν μπορουμε να πληρωνουμε πλεον τοσα ατομα στους τομεις υποστηριξης και εξυπηρετησης του δημοσιου και κλαιγομαστε επειδη θα μεινουν στο δρομο.
    συμφωνω και συμπασχω και εγω, αλλα αφου δεν καναμε καλη διαχειρηση και δεν υπαρχει πια η δυνατοτητα ουτε το αντικειμενο της εργασιας, πως γινεται να εχουμε αυτη τη λογικη.
    τοσα εκατομμυρια κοσμος εχασε τη δουλεια του απο επιχειρησεις που εκλεισαν, η ανεργια εχει εκτοξευθει και ολοι αυτοι προερχονται απο τον ιδιωτικο τομεα, αλλα δεν ενδιαφερει κανεναν αυτο.
    ενδιαφερουν μονο μερικες χιλαιδες δημ. υπαλληλοι που δεν μπορουμε πλεον να τους πληρωνουμε επειδη δεν υπαρχουν πλεον δανεικα χρηματα, ουτε μπορουμε να εχουμε αιωνιως ελλειματα.
    σε αυτο το επιπεδο εκφυλισμου και ξεσιπωσιας εχουμε φτασει.

για την ξενιτια που λες και παλι εισαι λαθος, μπορει να μην ειναι λυση για εσενα που μπορει να μην εχεις δυνατοτητες, εφοδια, διαθεση να παλεψεις, ειναι υποκειμενικο αυτο.
    υπαρχουν αλλοι που πηγαν και πετυχανε και δεν ειχαν κανεναν να τους περιμενει, εγω ξερω αρκετους.

αν θα αφεθουν στη μοιρα τους οσοι δεν εχουν τη δυνατοτητα να επιβιωσουν με τις δικες στους δυναμεις?
    σαφως και αυτο θα γινει, δεν ειναι ομως κατι νεο, ανεκαθεν συνεβαινε αυτο οπως ανελυσα εκτενως πιο πανω, δυστυχως ετσι ειναι η ζωη και πως να την αλλαξεις, οπως λεει και το γνωστο τραγουδι...

4. The Following 8 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (17-11-12), chrisgiapz3 (17-11-12), hades7 (17-11-12), lefterishatzi (17-11-12), PANOS-E60 (17-11-12), pilot (17-11-12), Thomelef (17-11-12), vagmag (17-11-12)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολυ μ'αρεσουν τετοιες συζητησεις!!!!!Πραγματικα βγαινει ζουμι!

Εδω μεσα παλι το εχω διαβασει παλαιοτερα:Κανονας πολεμου 1ος)Οι λαβωμενοι μενουν πισω!Οποιος εχει δυναμη συνεχιζει.

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Rides
    0

Προεπιλογή

εξαιτιας του κωλοδημοσιου και των προνομιων που ειχαν αλλα και τη γενικοτερη απατη με τον δημοσιο τομεα και τα παρακλαδια του εγω τωρα ειμαι ανεργος πανω απο 2 χρονια χωρις το τηλ να εχει χτυπησει ουτε για πλακα μια φορα

να πανε στο ...ολο λοιπον ολοι τους. και ας πεθανουν της πεινας
    στα φρειδια μου,οπως ο μλκς στο βιντεο....εγω και αλλοι τοσοι ιδιωτικοι τον ηπιανε η θα τον πιουνε εξαιτιας αυτων

7. The Following 3 Users Say Thank You to Straight six For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (17-11-12), Thomelef (17-11-12), vagmag (17-11-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου δεν καταλαβαινω που θες να καταληξεις και που διαφωνεις με τις δικες μου απλες διαπιστωσεις.
    η ζωη ειναι δυστυχως ανταγωνιστικη, πολλοι την παρομοιαζουν και με ζουγκλα, καθε πρωϊ η γαζελα θα τρεξει να σωθει απο το λιονταρι που θα την κυνηγησει για να φαει.
    καποιες γαζελες θα φαγωθουν, καποιες θα γλιτωσουν, καποια λιονταρια θα παραμεινουν πεινασμενα, καποια αλλα θα φανε.
    ο καλυτερος εχει παντα περισσοτερες πιθανοτητες.

απο εκει που ξεκιναει η ζωη, καποιο σπερματοζωαριο κερδιζει τη μαχη απο μερικα εκατομμυρια αλλα, το παιδακι που θα γεννηθει θα εκτεθει σε συνθηκες ανταγωνισμου απο την αρχη της ζωης του, στο σχολειο, στα σπορ, στη δουλεια παντου.
    δεν εχει φτασει καμια κοινωνια και κανενας πολιτισμους απο οσους γνωριζουμε στο σημειο ο καθε ενας που γεννιεται να εχει ακουραστο και εξασφαλισμενο μελλον.

δεν ειμαι εγω αυτος που το προκαλεσε αυτο, ουτε μπορω να το αλλαξω, μια απλη διαπιστωση εκανα με αφορμη τον προβληματισμο του νεαρου.

για το προβλημα του ευθυνεται 40% το κρατος που δεν του προσεφερε το επιπεδο σπουδων που θα τον καθιστουσε ανταγωνιστικο, και 40% φταιει ο ιδιος που δεν εκανε σωστες επιλογες. αλλο ενα 20% βαζω και την τυχη που δεν τον βοηθησε.
    θα μπορουσε για παραδειγμα να εχει μια γνωριμια ο πατερας του και να εχει προσληφθει λογιστης στη βουλη και, τωρα να μην τον απασχολουσε πως θα επιβιωσει, αλλα αν θα παρει μερσεντες ή πενβε. αλλοι που κατεχουν αντιστοιχες θεσεις δεν ειναι καλυτεροι του.

το τι θα γινει ολος αυτος ο κοσμος, που ειτε ειχε μειωμενες δυνατοτητες, ειτε ηταν τεμπελης, ειτε δεν ειχε σωστη καθοδηγηση, ειτε τα εκανε ολα σωστα αλλα ηταν ατυχος, δεν το ξερω.
    ρωτας τι πιθανοτητες εχει να επιβιωσει με το μνημονιο. χωρις το μνημονιο τι πιθανοτητες θα ειχε δηλαδη?
    κανεις κι εσυ το λαθος να σχετιζεις την ασχημη πορεια των τελευταιων ετων με τις απαιτησεις των δανειστων.
    αυτο δεν ισχυει. μονοι μας το βουλιαξαμε το καραβι και δεν χρειαστηκαμε καμια βοηθεια τα τελευταια 30 χρονια. ειδικα απο το 2004 και μετα οπου πραγματικα επηλθε και η μεγαλυτερη καταστροφη.

το μνημονιο περιλαμβανει μερικα μετρα τα οποια θα επρεπε να ειχαν γινει απο πολυ παλια.
    απλα οταν υπηρχε λιγη πιεση η ευκολη λυση ηταν η παροχη χρηματων ή προνομιων ωστε να επανελθει η ηρεμια.
    αν το κρατος ηταν αυστηρο και δικαιο απεναντι σε ολους δεν θα ειχαμε χρεοκοπησει.
    αλλα ομως οι κυβερνωντες εθρεψαν εκατομμυρια κοσμο με δανεικα λεφτα, τα οποια δυστυχως τελειωσαν.
    η αριστερα βοηθησε τα μεγιστα να διαλυθει η βιομηχανια στην ελλαδα και νομιζει οτι λεγοντας ψεμματα και χαϊδευοντας αυτια να αναριχηθει στην εξουσια.
    μπορει να γινει και αυτο, εδω εχουμε δει αλλα παραδοξα, το που θα βρει τα χρηματα να θρεψει ολα τα τρωκτικα και τις συντεχνιες που τωρα προσεταιριζεται δεν μας λεει.
    και ουτε θα μας πει διοτι δεν προκειται να βρει κατι το οποιο δεν υπαρχει.

λεμε πολυ ευκολα και αφελως να φυγει η τροϊκα και το μνημονιο.
    πολυ ωραια, συμφωνω, ποιος θα πληρωνει ομως τους καλομαθημενους δημοσιους και τους μαϊμου συνταξιουχους?

οι παροχες μιας κοινωνιας ειναι ευθεως αναλογες με τα χρηματα που μπορει να λαβει απο τους φορους της ιδιωτικης οικονομιας.
    αφου η οικονομια ως μεγεθος μειωθηκε, αφου δεν μπορεσαν να συλλεξουν φορους, αυτοι που δεν πληρωναν ποτε συνεχισαν να μην πληρωνουν, αυτοι που πληρωναν τους εξαντλησαν, ειναι φανερο οτι δεν γινεται να συνεχιστει το ιδιο καθεστως.
    γινεται φοβερη φασαρια επειδη δεν μπορουμε να πληρωνουμε πλεον τοσα ατομα στους τομεις υποστηριξης και εξυπηρετησης του δημοσιου και κλαιγομαστε επειδη θα μεινουν στο δρομο.
    συμφωνω και συμπασχω και εγω, αλλα αφου δεν καναμε καλη διαχειρηση και δεν υπαρχει πια η δυνατοτητα ουτε το αντικειμενο της εργασιας, πως γινεται να εχουμε αυτη τη λογικη.
    τοσα εκατομμυρια κοσμος εχασε τη δουλεια του απο επιχειρησεις που εκλεισαν, η ανεργια εχει εκτοξευθει και ολοι αυτοι προερχονται απο τον ιδιωτικο τομεα, αλλα δεν ενδιαφερει κανεναν αυτο.
    ενδιαφερουν μονο μερικες χιλαιδες δημ. υπαλληλοι που δεν μπορουμε πλεον να τους πληρωνουμε επειδη δεν υπαρχουν πλεον δανεικα χρηματα, ουτε μπορουμε να εχουμε αιωνιως ελλειματα.
    σε αυτο το επιπεδο εκφυλισμου και ξεσιπωσιας εχουμε φτασει.

για την ξενιτια που λες και παλι εισαι λαθος, μπορει να μην ειναι λυση για εσενα που μπορει να μην εχεις δυνατοτητες, εφοδια, διαθεση να παλεψεις, ειναι υποκειμενικο αυτο.
    υπαρχουν αλλοι που πηγαν και πετυχανε και δεν ειχαν κανεναν να τους περιμενει, εγω ξερω αρκετους.

αν θα αφεθουν στη μοιρα τους οσοι δεν εχουν τη δυνατοτητα να επιβιωσουν με τις δικες στους δυναμεις?
    σαφως και αυτο θα γινει, δεν ειναι ομως κατι νεο, ανεκαθεν συνεβαινε αυτο οπως ανελυσα εκτενως πιο πανω, δυστυχως ετσι ειναι η ζωη και πως να την αλλαξεις, οπως λεει και το γνωστο τραγουδι...
    πολλά μπράβο.
    Μακάρι να γίνει κατανοητό το ποστ από τους πολλούς.

Σε ένα ποστ η αλήθεια όλη.

Rides
    1

Προεπιλογή

Κοίτα, το να ξορκίζουμε για όλα τα δεινά το δημόσιο και τις πιο πολλές φορές για άλλοθι και για τα λάθη του ιδιωτικού τομέα δεν οδηγεί πουθενά. Και μην μου πεις ότι στον ιδιωτικό τομέα με την ακατάσχετη φοροδιαφυγή και τις κακιές υπηρεσίες που προσφέρει (ναι, ναι κακιές σε αναλογία χρημάτων με προσφερόμενες υπηρεσίες από συνεργεία αυτοκινήτων μέχρι ασφαλιστικές και από απλούς μαστόρους μέχρι εταιρείες γαλακτοκομικών προϊόντων που έχουν κάνει καρτέλ), όλα λειτουργούν τέλεια. Ούτε να μου πεις ότι στα πλαίσια του ανταγωνισμού μπορείς να διαλέξεις γιατί θα σου πω, πως είχαμε φτάσει σε τέτοια σημεία σήψης που οι σωστοί ήταν ΠΟΛΥ λίγοι. Μην βρίσκουμε λοιπόν τόσο εύκολους στόχους και να κοιτάμε και αλλού για το ποιος φταίει, κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών, ούτε εμείς οι ίδιοι.
    Όσο αφορά αυτούς που φεύγουν εδώ σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Δεν ξέρω αν είναι ικανοί αυτοί που φεύγουν ή αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν αν θέλουμε να ξανασταθεί στα πόδια του αυτός ο πολύπαθος τόπος.
    Οι συνθήκες οι τωρινές έξω δεν είναι ίδιες με τις τότε γιατί τώρα η κρίση κεφαλαίου πλήττει σχεδόν όλη την Ευρώπη και την Αμερική. Και στο κάτω κάτω επειδή έχεις κάποια παραδείγματα εγώ έχω άλλα τόσα που ικανοί κατά τη γνώμη μου έφυγαν και δεν έκαναν τίποτα, ενώ κάποιοι άλλοι λιγότερο ικανοί βρίσκοντας στρωμένες δουλειές ή με την βοήθεια άλλων έκαναν χρήματα και καρριέρα.
    Σε τελική ανάλυση για το ποιος φταίει δεν είναι δυνατό να φταίει μόνο ένας, φταίνε πολλά πράγματα. Και τέλος πάντων η δική μου γνώμη είναι ότι δεν γεννηθήκαμε όλοι λιοντάρια, όπως και η γαζέλα έχει δικαίωμα στη ζωή. Εγώ δεν το βλέπω τόσο σκληρά και ανταγωνιστικά γιατί η κοινωνία ΔΕΝ πρέπει κατά την γνώμη μου να είναι ζούγκλα.

10. The Following 6 Users Say Thank You to micz For This Useful Post:

Bitz (18-11-12), Driver M (18-11-12), gant (17-11-12), nikos1400 (18-11-12), Panos 316T (19-11-12), Ptboul (19-11-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δυστηχώς όμως είναι, και δυστηχώς δεν παίζει σάλιο.
    πρέπει να το χονέψουμε κάποτε ότι οι καλές μέρες τελείωσαν που όλα έρχονταν εύκολα
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Talking Ο Τζάμπας ζει... στα Χανια!

Πρόκειται... για το εστιατόριο της κρίσης - Ένας επιχειρηματίας το άνοιξε για όλους τους πεινασμένους και...οικονομικά στριμωγμένους!
    Ο... τζάμπας ζει και βασιλεύει στα Χανιά. Είναι εστιάτορας προσφέρει φαγητό σε εξευτελιστικές τιμές για όλους τους οικονομικά πιεσμένους Χανιώτες! Ο λόγος για τον κ. Γιώργο που τα έβαλε κάτω και αποφάσισε να ανοίξει ένα εστιατόριο που μέσα σε καιρό κρίσης θα μπορεί να προσφέρει χορταστικές μερίδες σε χαμηλές τιμές.
    Στο μενού του φιγουράρουν πιάτα που κοστίζουν από 1 ώς 3 ευρώ ! Πιο συγκεκριμένα ο πελάτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε ένα πιάτο φακές ή άλλα όσπρια που κοστίζει 1 ευρώ ή μπορεί να διαλέξει ψητή μπριζόλα με τηγανητές πατάτες που είναι το ακριβό πιάτο του μενού και κοστίζει 3 ευρώ !
    Και ενώ κάποτε 50 ευρώ στο πορτοφόλι δεν έφταναν για ένα γεύμα μιας τετραμελούς οικογένειας σε ένα εστιατόριο σήμερα το εστιατόριο του, αλλάζει τα δεδομένα στις τιμές προσφέροντας ένα χορταστικότατο γεύμα που μπορεί να πληρωθεί ακόμα και με ... ψιλά !
    θα παω την αλλη βδομαδα να δοκιμασω!

θα παρω και φοτο......

Τζαμπαα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 17-11-12 στις 20:55

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

13. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

gant (17-11-12)

Rides
    1

Προεπιλογή ολα. άλλαξαν!!!!Εγώ??

Κλεψε μια ώρα από την τηλεόραση σου η από μια ταινία που έχεις να δεις και ριξε μια μάτια σε αυτό το ντοκιμαντέρ.Σαν γνήσιος νέο ελλην,στην αρχή ειπα πάνω κάτω τα ξέρουμε λίγο αργότερα το ειδα βαρετό και στο τέλος τελικά με προβλημάτισε.
    Το Κάλεσμα {Full} The Calling (Greek subtitles)στο youtube!

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το μυθικό ποσό των 40 εκατ. δολαρίων διαπιστώθηκε από τις ελεγκτικές αρχές ότι διακινήθηκε μέσω των λογαριασμών της συζύγου του πρώην υπουργού Άμυνας, Γιάννη Παπαντωνίου, Στραυρούλας Κουράκου, αλλά και του επιχειρηματία και κουμπάρου του Γιώργου Κανδαλέπα.

Πρόκειται για λογαριασμούς που βρίσκονται στην τράπεζα HSBCστο κατάστημα της Γενεύης, και αποκαλύφθηκαν από την περίφημη λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με πηγές, όταν ο Έρβε Φαλτσιάνι υπέκλεπτε την λίστα, η κ. Κουράκου είχε στον λογαριασμό της 1.5 εκατ. δολάρια. Και αυτό συνέπεσε με την περίοδο που ο σύζυγος της ήταν υπουργός. Στην συνέχεια άρχισαν οι έρευνες και διαπιστώθηκε ότι τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τα ποσά και την ταυτότητα αυτών των δύο ονομάτων να έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως από το ΣΔΟΕ και να καλούνται σύντομα για εξηγήσεις.

Όπως έγινε γνωστό, τα χρήματα δεν έμπαιναν με εμβάσματα από ελληνικές τράπεζες, αλλά η μεταφορά γινόταν από τράπεζες του εξωτερικού. Εκτός από την HSBC της Γενεύης χρήματα βρέθηκαν και σε λογαριασμό τράπεζας της Σιγκαπούρης.

Εκτός από τους λογαριασμούς της κ. Κουράκου, ερευνώνται και οι λογαριασμοί του κ. Κανδαλέπα, ο οποίος εκτός από κουμπάρος της οικογένειας, έχει διατελέσει και γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας την δεκαετία του 1990. Ένα χρόνο μετά τον διορισμό του παραιτήθηκε και άνοιξε εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων και προώθησης επενδυτικών προγραμμάτων την ώρα που ο κ. Παπαντωνίου παρέμενε τσάρος της οικονομίας.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται σύζυγος και κουμπάρος να δώσουν εξηγήσεις.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

16. The Following 2 Users Say Thank You to ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ For This Useful Post:

Bitz (18-11-12), Panos 316T (19-11-12)

Σελίδα 56 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 646545556575866 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP