Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 84

Θέμα: Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μέχρι τώρα "σατίριζα" την πεθερά μου (σύζυγος συνταξιούχου του ΤΕΒΕ, λιθογράφος, 800 ευρώ σύνταξη) που πηγαίνει κάθε Σάββατο στην Αθηνάς και αγοράζει λαθραία αφορολόγητα τσιγάρα με 1.3 ευρώ το πακέτο....

Δυστυχώς, αυτό το Σάββατο θα πάω κι εγώ και θα πηγαίνω κάθε Σάββατο να αγοράζω μερικές κούτες. Γιατί? Γιατί έτσι!
    Από κάπου πρέπει να ρεφάρω, δεν αντέχω να πληρώνω εγώ το φταίξιμο άλλων..

Το επόμενο που θα ψάξω είναι για αφορολόγητη βενζίνη! Έχω ακούσει πως κάτι παίζει και θα με ενδιέφερε πολύ!

Υ.Γ. Είμαι ένας νομιμόφρων πολίτης (ήμουν) αλλά λαμβάνω κι εγώ τα μέτρα μου
    Ένα π.μ. και σε μένα παρακαλώ αν γίνεται, να στείλω κάνα συγγενή για προμήθεια.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο valantis544 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά, δε χρειάζεται και κανά τρελό κονέ!

Όποιος κατέβει σε ορισμένους δρόμους του κέντρου (πχ στην Αθηνάς που λέει ο Νίκος), βρίσκει πανεύκολα. Πρόσφατα κατέβηκα να πάρω κάτι βιβλία για τη σχολή και γινόταν παζάρι κανονικό! Με καλή έρευνα αγοράς, βρίσκεις από iphone με 100 ευρώ, μέχρι laptop με 200...μιλάμε έμποροι οι άνθρωποι!!
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κύριοι τι συζητάτε όταν το σλόγκαν του Ελληνα είναι:ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. Ετσι δεν πάμε μπροστά με τίποτα.Και μην νομίζεται ότι θα χρεοκωπίσουμε,γιατί οι δημοσιογράφοι τα φουσκώνουν.Εξ΄άλλου τόσοι δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι που υπάρχουν, όπως λέτε,πληρώνουν φόρους για τους υπόλοιπους, γιατί δεν μπορούν κρύψουν τα εισοδηματά τους, σε αντίθεση με κάτι άλλους ....... που δηλώνουν εισόδημα 10000 euro και έχουν 2 ή 3 αυτοκίνητα των 50000 euro και κάθε μέρα είναι στα μπουζούκια και χαλάνε τα αντερά τους,και την άλλη μέρα λένε στους υπαλλήλους τους ότι δεν βγαίνουν.ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΣΟΥ.

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο valantis544 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι όπως τα λέει ο Άρης παραπάνω, δεν χρειάζεται να ψάξεις, κρεαταγορά μεριά, απέναντι και γύρω.... μόνο να ζητήσεις από τα "καλά" και να ανοίξεις την κούτα και να συγκρίνεις με το πακέτο σου να είναι ακριβώς ίδια, γιατί παίζουν και απομιμήσεις που έχουν εμφανείς διαφορές... έτσι μου είπε.

Να ευχαριστήσω εδώ την πεθερά μου για την πληροφορία ...και το οικονομικό επιτελείο της πατρίδας μου που βρήκε επιτέλους τρόπο να τιμωρήσει τους φοροφυγάδες μεγαλοδικηγόρους, μεγαλογιατρούς, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοδημοσιογράφους, mediαρχες, ποδοσφαιρικούς συλλόγους, τράπεζες, λαθρεμπόρους καυσίμων, πολιτικούς, δικαστικούς, εφοριακούς, πολεοδόμους, και πάσης φύσεως καλούς συνεργάτες της πατρίδας μου ....χρησιμοποιώντας/τιμωρώντας εμένα και τα παιδιά μου. Μπράβο!
    Θα βρώ κι άλλους τρόπους να γλυτώσω ίσως και περισσότερα απ' όσα μου ζητούν ...με μικρές ή μεγαλύτερες δικές μου θυσίες θα χάσουν και αυτά που τους έδινα ως τώρα με τη θέλησή μου!

5. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

bimmer-corfu (15-03-10), stratos (11-03-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP