Πολυ σωστος και ο Σταθης,δεν το σκεφτηκα ετσι!Με παρεσυρε ο λογος του και δεν εδωσα βαση σε λεπτομερεις που κανουν την διαφορα!Πολυ πιθανο να ειναι απο καποια ακομη νεολαιο,μιας και με "ξεγελασε"πολυ ευκολα!
Ο σκοπος που το ανεβασα,δεν εχει καμια αντιστοιχιση,με το ατομο μου η' τις πολιτικες(τεσπα)αποψεις μου!Παρουσιαζει ομως μια πραγματικοτητα,που αν την παραλληλησω με το δικο μου συμπαν θα πρεπει να σηκωθω να φυγω απ'τον τοπο που επενδυσα τα νιατα ,το μερακι μου και πολυ κοπο!
Στοχος μου δεν ηταν να 'λυπηθουμε' σε καμια περιπτωση τον νεαρο,γιατι,θα συμφωνησω ξανα με τα λεγομενα σου,πως ηταν επιλογη του.Οπως επιλογη μου ηταν και μενα να κανω αυτο που κανω,και να το κανω καλα!Πηρα την επιχειρηση του πατερα μου πριν 8χρονια και παρ'ολες τις αναποδιες την διπλασιασα.Με πολυ δουλεια,αφοσιωση,υπομονη ,επιμονη και ρισκα που μπορουσαν να σκορπισουν την ζωη μου.
Το ερωτημα μου,λοιπον,μετα απο αυτη τη συζητηση και τα καινουρια δεδομενα,ειναι γιατι να εξισωνεται το δικο μου, με το δικο του παρον?Γιατι το μελλον φανταζει τοσο κοντα στο δικο του?Εκεινα τα γουρουνια πως καθονται ετσι ρε παιδια?Βλεπει κανεις φως στο τουνελ,γιατι εγω ακομη σκοταδι βλεπω....