KTEO ok?
KTEO ok?
Ναι είμαστε κομπλέ από ΚΤΕΟ, λίγο πριν το καλοκαίρι πέρασα.
Ο Δανελάτος μου είπε 150 ευρώ, καλή τιμή είναι να υποθέσω?
Vassilis ///M (17-11-12)
o Δανελατος.....
δυτικα εισαι babis????
εγω πηγαινω στον Καραμπελα ειναι στην Καβαλας απεναντι απ τον Πεττα...
Ο Δανελατος διοργανωνει τα Σ,Κ παιδικα παρτυ..... μαζι με τον gp exshaust!!!
υ.γ gp exshaust μου ειχε βαλει σε punto gt σπυραλ απο ατμοσφαιρικο χωρις δαχτυλιδια και ειχε σαν αποτελεσμα να γινει απο φ55 φ35... και η τουρμπινα να γινει σαν πατζαρι....
κατα τα αλλα.... δεν το παραδεχτηκε ποτε..... το αμαξι ειπε οτι εφταιγε....
ο Δανελατος ο κλοουν πριν 3 μηνες ζηταγε για να αλλαξει μια εξατμιση απο ενα αμαξι στο αλλο.... και να κανει μια μουφα για λαμδα τπτ αλλο ....
δλδ
να λυσει 4 βιδες.... και να σφιξει 4 βιδες απο ζοαν και να περασει 3 λαστιχακια και να κολλησει ενα σπειρωμα
200 EURO
Νότια είμαι φίλε spar@, δίπλα στο ΣΕΦ μένω.
Τον Καράμπελα τον βλέπω κάθε φορά που κατεβαίνω Πάτρα, βλέπω ότι πάντα έχει αυτοκίνητα μέσα..
Από ποιότητα και τιμές πώς είναι?
Έχεις ένα τηλέφωνο μήπως?
Κάποιον άλλο να προτείνετε μήπως? O NS Racing (Παναγιωταράς) στο Μοσχάτο, καλός είναι?
ο καραμπελας ειναι ποιοτικος και με φυσιολογικες τιμες.... εχω φτιαξει και εγω αυτοκινητα και πολλοι γνωστοι και φιλοι χωρις κανενα παραπονο!!!!
2105911848
BabisStinson (19-11-12), BILL007 (19-11-12)
BabisStinson (19-11-12)
Πήρα προσφορές, ο κ. Καράμπελας μου είπε 180 ευρώ και ο κ. Παναγιωταράς 200.
Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Καράμπελας ήταν πολύ ευγενικός και αναλυτικός στην έστω και μικρή συζήτηση που είχαμε. Δεν θέλω δα να φτιάξω και κάτι τόσο πολύπλοκο, ένα απλό τελικό θέλω.
Με κέρδισε σαν πελάτη και μάλλον θα τον προτιμήσω..![]()
BILL007 (19-11-12)
Οταν την βάλεις πες μας εντυπώσεις ...
BILL007 (19-11-12)
O Καραμπελας μου ειχε βαλει σε ενα 318 το 2002 τελικο χειροποιητο εναντι 50.000 δρχ.το αυτοκινητο εχει πουληθει σε γειτονα μου το οποο το εχει ακομα με αυτο το καζανακι απανω...ουτε υαλαβαμακα δεν εχει αλλαξει.Πεστου πριν σου βαλει την μπουκα να κανεις δοκιμες με διαφορες , διαμετρος-μηκος ωστε να βγαλεις το θορυβο που εσυ θελεις.τοποθετει το καζανακι απανω,βαζει τον κιμητηρα σε λειτουργεια και σου αλλαζει μπουκες με τσιμπιματακια.και εσυ επιλεγεις....![]()
BabisStinson (19-11-12)