Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο gant Και τι είναι τούτο ρε Πρόεδρα? ρωτάμε εμεις οι άσχετοι. τηλεοραση LCD των φτωχων
αντε γεια...
aristent (16-11-12), gant (16-11-12)
005.jpg
A8hnaios (16-11-12), Bazil Van Sinner (16-11-12), Eleni (16-11-12), gnx (16-11-12), katsaraios (16-11-12)
Αρχικό μήνυμα απο gant Και τι είναι τούτο ρε Πρόεδρα? ρωτάμε εμεις οι άσχετοι. Το μέλλον. blackberry playbook. το απαραίτητο εξάρτημα του σύγχρονου άντρα που ξέρει τι θέλει. Να φανταστείς, οτι είναι τόσο εξελιγμένο που παίζει και παιχνίδια (είπαμε είμαι τεχνολογικά ανάπηρος, με εντυπωσιάζουν τα πάντα)
gant (16-11-12), Ptboul (16-11-12)
Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 005.jpg Το ΧΑΜ ειναι Χαλκίδα; Μπορεί να είναι ενα από αυτά που έχω στο γκαραζ μου...Κάποια στιγμή θα μου κάτσει ένα, που θα πάει.
Αρχικό μήνυμα απο gnx Το ΧΑΜ ειναι Χαλκίδα; Μπορεί να είναι ενα από αυτά που έχω στο γκαραζ μου...Κάποια στιγμή θα μου κάτσει ένα, που θα πάει. απο ενα θα παρουμε......το θελω για ελιες...
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
gnx (16-11-12)
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef φοβερή φώτο... α ρε μλκ. λίγο απο την κούκλα την μάνα του δεν πείρε ο κακομοίρης...καρμπόν με την δική σου την σκατόφατσα είναι ο μικρός ρε μλκ...χαχαχαχαχαχαχα!!! Ψηλε δειξε τη φωτο με το μικρο μου στη κορη σου να παθει ταρακουλο
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Bazil Van Sinner (16-11-12), chief (16-11-12)
Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Ψηλε δειξε τη φωτο με το μικρο μου στη κορη σου να παθει ταρακουλο σιγά μην την δείξει.....ο χέστης
manos///3 (16-11-12)
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT απο ενα θα παρουμε......το θελω για ελιες... Το συγκεκριμενο φοραει 2.5λιτρο....σκαβει-δεν ξεκιναει-σβουριζει-ζωγραφιζει,ειναι πολυ ελαφρυ πισω,θελει 5-6 τσιμεντα στην καροστα
A8hnaios (16-11-12), Z4 DCT (16-11-12)
Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Ψηλε δειξε τη φωτο με το μικρο μου στη κορη σου να παθει ταρακουλο Κρητικέ, πες τον Αντωνακη να κατουρισει και λιγο γιατι θα παθει κανα μυκητα απ το μαμησι. Και λιγα λογια ετσι ? Μην το μαθει ο Στρατης γιατι θα εχουμε αλλα...
M3 CSL
Thomelef (16-11-12)
Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Ψηλε δειξε τη φωτο με το μικρο μου στη κορη σου να παθει ταρακουλο Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT σιγά μην την δείξει.....ο χέστης Αρχικό μήνυμα απο chief Κρητικέ, πες τον Αντωνακη να κατουρισει και λιγο γιατι θα παθει κανα μυκητα απ το μαμησι. Και λιγα λογια ετσι ? Μην το μαθει ο Στρατης γιατι θα εχουμε αλλα...
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Κανονισμός του Φόρουμ