Να φέρω και το δικό μου; Γιατί για πούλημα δε το βλέπω.
Μια γρατσουνίτσα έχει μόνο ρε παιδιά καλό είναι!
Και για να δείτε πόσο καλός είμαι θα το αφήσω ξεκλείδωτο και με το μοτέρ να λειτουργεί χωρίς το κλειδί βέβαια επάνω.
Έχοντας ανησυχήσει για την ευκολία με την οποία, ενδεχομένως, μπορεί να παραβιαστεί το πορτ μπαγκαζ μιας Merc, 1) έλεγξα το 3ο στοπ της Ε200 και είδα ότι είναι κατά πολύ μικρότερο, σε διαστάσεις, αυτού που φαίνεται στη φωτο και 2) μίλησα με το μηχανικό μου και είπε ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα!!!
Από μια πλευρά ησύχασα αλλά από την άλλη μήπως πρόκειται για παλαιό μοντέλο ή για πρόσθετο 3ο στοπ;
αρχισα να κυτταω ποια αυτοκινητα εχουν το 3ο στοπ στο πορτ μπαγκαζ...
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κι εγώ πριν κανα χρόνο στο 207 μου που το είχα παρκάρει στους Αγ. Αναργύρους που είχα πάει για κάτι δουλειές.
Πήγα μετά να το πάρω, δεν είδα κάτι περίεργο.
Όταν πήγα όμως να βγάλω κάτι πράγματα απ'το πορμ μπαγκάζ, είδα ένα μεγάλο φούσκωμα-εξόγκωμα (πιθανόν από κατσαβίδι) εκεί που τελειώνει ο ουρανός και ξεκινά η πόρτα του πορτμπαγκάζ, ακριβώς πίσω απ'το τρίτο στοπ.
Ευτυχώς το αμάξι για κάποιο λόγο δεν το έκλεψαν, ωστόσο εγώ βρέθηκα μειον 150 ευρώ μιας και χρειάστηκε να βάψω όλον τον ουρανό απ'τη ζημιά που μου έκαναν.
Φάνη, ευτυχώς ήσασταν τυχεροί.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
που έχουμε φτάσει ρε γμτ...
Ευχαριστώ.