Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 30

Θέμα: Αποπειρα κλοπης Mercedes

Rides
    0

Προεπιλογή

Να φέρω και το δικό μου; Γιατί για πούλημα δε το βλέπω.

Μια γρατσουνίτσα έχει μόνο ρε παιδιά καλό είναι!

Και για να δείτε πόσο καλός είμαι θα το αφήσω ξεκλείδωτο και με το μοτέρ να λειτουργεί χωρίς το κλειδί βέβαια επάνω.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Περιοχή
    Φιλοθέη/Γλυφάδα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χθες βραδυ καποιος ανοιξε με κατσαβιδι το 3ο στοπ της Merc του πατερα μου, ο οποιος τυχερος μεσα στην ατυχια του..ηταν στο μπαλκονι! Φωνες κακο και πηρε δρομο το ρεμαλι. Δεν προλαβε να το ανοιξει. Ο συναγερμος δεν χτυπησε γιατι δεν ανοιξε το πορτ παγκαζ, δεν ξερω αν χτυπαει ομως με αυτο το τροπο..

Ποσο ευκολο ειναι να κλεψεις μια Merc? Τελικα πολυ! Επισυναπτω φωτο με το σπασμενο στοπ και τον ασημι διακοπτη πισω απο τη λαμπα, τον πιεζεις με το δακτυλο και ανοιγει το πορτ παγκαζ Υστερα με τους 2 μοχλους ριχνεις τα καθισματα και εχεις προσβαση στο εσωτερικο.

Αν εχετε Merc σπιτι σας, εχετε το νου σας για αυτο το ευαισθητο σημειο.
    Ως κάτοχος Merc E200, μπερδεύτηκα λίγο από τη φωτο και την περιγραφή του σημείου πρόσβασης, είναι εύκολο να γίνεις πιο σαφής;
    Αναφέρεσαι προφανώς στο πίσω stop αλλά δεν κατάλαβα εάν το έσπασε για να έχει πρόσβαση στο διακόπτη που αναφέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε φανη εχω ενα 200αρι σπορτςκουπε...λες να ανοιγει ετσι κι αυτο?
    Στο σπορτςκουπε το 3ο στοπ ειναι πανω στο τζαμι

Περιοχή
    Φιλοθέη/Γλυφάδα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο makap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ως κάτοχος Merc E200, μπερδεύτηκα λίγο από τη φωτο και την περιγραφή του σημείου πρόσβασης, είναι εύκολο να γίνεις πιο σαφής;
    Αναφέρεσαι προφανώς στο πίσω stop αλλά δεν κατάλαβα εάν το έσπασε για να έχει πρόσβαση στο διακόπτη που αναφέρεις.
    Έχοντας ανησυχήσει για την ευκολία με την οποία, ενδεχομένως, μπορεί να παραβιαστεί το πορτ μπαγκαζ μιας Merc, 1) έλεγξα το 3ο στοπ της Ε200 και είδα ότι είναι κατά πολύ μικρότερο, σε διαστάσεις, αυτού που φαίνεται στη φωτο και 2) μίλησα με το μηχανικό μου και είπε ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα!!!

Από μια πλευρά ησύχασα αλλά από την άλλη μήπως πρόκειται για παλαιό μοντέλο ή για πρόσθετο 3ο στοπ;

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ναι εσπασε το τζαμι για να βγαλει εξω το φαναρι (τελικα επεσε μεσα στο πορτ μεταξυ λαμαρινας και μοκετας) και να πιεσει το μοχλο..που δεν προλαβε.

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

αρχισα να κυτταω ποια αυτοκινητα εχουν το 3ο στοπ στο πορτ μπαγκαζ...
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Rides
    1

Προεπιλογή

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κι εγώ πριν κανα χρόνο στο 207 μου που το είχα παρκάρει στους Αγ. Αναργύρους που είχα πάει για κάτι δουλειές.

Πήγα μετά να το πάρω, δεν είδα κάτι περίεργο.
    Όταν πήγα όμως να βγάλω κάτι πράγματα απ'το πορμ μπαγκάζ, είδα ένα μεγάλο φούσκωμα-εξόγκωμα (πιθανόν από κατσαβίδι) εκεί που τελειώνει ο ουρανός και ξεκινά η πόρτα του πορτμπαγκάζ, ακριβώς πίσω απ'το τρίτο στοπ.
    Ευτυχώς το αμάξι για κάποιο λόγο δεν το έκλεψαν, ωστόσο εγώ βρέθηκα μειον 150 ευρώ μιας και χρειάστηκε να βάψω όλον τον ουρανό απ'τη ζημιά που μου έκαναν.

Φάνη, ευτυχώς ήσασταν τυχεροί.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

που έχουμε φτάσει ρε γμτ...

Rides
    1

Προεπιλογή

Έχοντας ανησυχήσει για την ευκολία με την οποία, ενδεχομένως, μπορεί να παραβιαστεί το πορτ μπαγκαζ μιας Merc, 1) έλεγξα το 3ο στοπ της Ε200 και είδα ότι είναι κατά πολύ μικρότερο, σε διαστάσεις, αυτού που φαίνεται στη φωτο και 2) μίλησα με το μηχανικό μου και είπε ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα!!!

Από μια πλευρά ησύχασα αλλά από την άλλη μήπως πρόκειται για παλαιό μοντέλο ή για πρόσθετο 3ο στοπ;
    Ειναι η C απο 2002 εως 2009 .

Περιοχή
    Φιλοθέη/Γλυφάδα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστώ.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα