Μου αρέσει που ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει μπροστά το κάρμπον χειλάκι σαν την 599 GTO
Αλλά το ///Μ4 και εμένα εδώ μου κάθεται...![]()
Μου αρέσει που ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει μπροστά το κάρμπον χειλάκι σαν την 599 GTO
Αλλά το ///Μ4 και εμένα εδώ μου κάθεται...![]()
Bazil Van Sinner (14-11-12)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Bassakos (14-11-12), Bazil Van Sinner (14-11-12)
Ρε παιδια το 46 το μιτριο ειναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΟΤΕ!!!!,το καλουπι εσπασε που λεμε!!!!
Εμενα με ψηνει πολυ,θα ειναι μια baby 6αρα,θα ειναι λιγο πιο κυριλε απο την 3 ,και θα παταει ολα τα αουντι πληρωνοντας με το ιδιο νομισμα....σαλιγκαρισια!!!!![]()
Bassakos (14-11-12), Bitz (14-11-12), giannis_compact (14-11-12), Vasilis M3 (14-11-12)
συγγνωμη για
Ντινο πες μου οτι και συ ....και συ....και συ...και ΕΓΩ....και ολοι μας δεν εχουμε λιγο απο γιωργαρα μεσα μας ???
Βασικα αν υπηρχε,για παραδειγμα,μια δημοσκοπηση αν θα θελα να βγει σειρα 4,και Μ4 και ολα αυτα θα απαντουσα ΟΧΙ,οπως το ιδιο θα απαντουσα για την γκρανσπορ,την 4πορτη 6αρα !!!!!Παρε σειρα7 αν δεν σου κανει η κουπε.Δεν βρισκω τον λογο,να μπει στον ρυθμο του ΒΑΓΚ η ΠΕΝΒΕ,το θεωρω παραδοξο.
Οσο παραδοξα ειναι και ολα αυτα που συμβαινου,στην εποχη των αριθμων!!
Αφου το διαλεξε,λοιπον,και την γουσταρω σαν μπραντα,θα ψαξω να βρω ΤΙ καλο εχει.Και πιο ειναι το ταργκετ γκρουπ που εβαλε η Φιρμα στο μυαλο της!
εννοειται ειναι χιουμορ τα οφφτοπικ!!![]()
Bazil Van Sinner (14-11-12), Bitz (14-11-12), mark e92 (14-11-12)
Πολυ ομορφο !!! Και ναι η νεα Μ 4 θα ειναι γιατι σας χαλαει???
Και turbo φυσικα ετσι Τομ!!!
Φαίνεται πιο ογκώδης/mucho από την Ε92 και αν είναι όπως στα renderings εμένα μου αρέσει πάαααρα πολύ.
Τώρα το αν δεν λέγεται Μ3 χτυπάει λίγο άσχημα στον μπεμβεδόφιλο ειδικά, αλλά σημασία έχει πώς θα είναι οδηγικά. Αν είναι καλύτερο της Ε92 δεν πα να το λενε και Μ9..
Θέλουμε να δούμε F32 428i με M-Pack σε Estoril Blau.![]()
Tι εννοείς λίγο πιο κυριλέ απ'την 3?
Δηλαδή η Ε46 ci είναι πιο κυριλέ απ'την 4πορτη?
Η Ε92 είναι πιο κυριλέ απ'την Ε90?
Τα ίδια αμάξια είναι κι αν σώνει και καλά έπρεπε να βγει κάποιο πιο "κυριλέ" αυτό θα ήταν τα sedan. Τα κουπέ είναι πιο σπορ.
Ατυχής και για'μένα πάντως η νέα ονομασία της κουπέ 3άρας.
Ωστόσο φαίνεται όμορφο αυτοκίνητο, αν και είμαι σίγουρος ότι στα φώτα θα μοιάζει τρελά με τη σειρά 3 και μόνο στο πλάι θα έχουν ουσιαστικές διαφορές μιας και πρόκειται περι κουπέ αμαξώματος. Όπως δηλαδή συνέβαινε σε όλες τις 3αρες ανέκαθεν πλην των Ε90-Ε92 που πρόκειται για αισθητά διαφορετικά αυτοκίνητα (εμφανισιακά, γιατί κατα τ'άλλα για το ίδιο αμάξι πρόκειται).
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Εγώ το βλέπω πανέμορφο και δεν με νοιάζει καθόλου το αν είναι 4αρα η 14αρα. Δεν έχω τέτοιο κόλλημα.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.