Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 159

Θέμα: Ν43 επισημα πλεον ΔΩΡEΑΝ αντικατασταση πολλαπλασιαστων!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

χμ, κατάλαβα, θα πρέπει απλά να τους εμπιστευτώ. αυτό που με απασχολεί όμως περισσότερο είναι αν θα αλλαχθεί ο ήδη αλλαγμένος ή αν θα αφήσουν τον ίδιο.

μπορώ να ζητήσω να μου δώσουν κάπως εγγράφως τις αλλαγές που έγιναν (π.χ. serial number πολ/στη, τύπος πολ/στη, κλπ.) ώστε να το έχω ως backup; έχω διαβάσει επίσης σε κάποια ξένα forums ότι μπορείς να ζητήσεις να σου δώσουν ιστορικό των εργασιών service που έχουν κάνει βάση του VIN σου. ξέρουμε αν γίνεται στην Ελλάδα;

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gviti Εμφάνιση μηνυμάτων
    χμ, κατάλαβα, θα πρέπει απλά να τους εμπιστευτώ. αυτό που με απασχολεί όμως περισσότερο είναι αν θα αλλαχθεί ο ήδη αλλαγμένος ή αν θα αφήσουν τον ίδιο.

μπορώ να ζητήσω να μου δώσουν κάπως εγγράφως τις αλλαγές που έγιναν (π.χ. serial number πολ/στη, τύπος πολ/στη, κλπ.) ώστε να το έχω ως backup; έχω διαβάσει επίσης σε κάποια ξένα forums ότι μπορείς να ζητήσεις να σου δώσουν ιστορικό των εργασιών service που έχουν κάνει βάση του VIN σου. ξέρουμε αν γίνεται στην Ελλάδα;
    δεν εχουν λογο να μην σου αλλαξουν τον ηδη αλλαγμενο,φυσικα εαν ειναι απο την παλια σειρα....

.....και μαλιστα θα ειναι στην ευχαριστη θεση να σου τον δωσουν,ετσι για "ρεζερβα" ,αφου ηδη ειναι πληρωμενος και καπου στα συρταρια τους θα εχουν εναν καμμενο(ή και τον παλιο δικο σου) για να δωσουν στις επιστροφες.

τωρα, για το ιστορικο των σερβις και παλι εαν δεν υπαρχει πολυς φορτος εργασιας και εχουν καλη διαθεση, ειναι ευκολο να το δεις σε μια οθονη,ή ακομα καλυτερα να στο εκτυπωσουν.....δεν βλεπω το λογο να στο αρνηθουν

3. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

gviti (14-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP