Σελίδα 48 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 3846474849505898 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 471 έως 480 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

  1. #471
    Εγγραφή
    28-12-09
    Μηνύματα
    8.180
    Thanked
    9103
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    κρίμα....πολύς κόσμος


    Στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα η NEOSET



    Σύμφωνα με πληροφορίες η ιστορική εταιρεία επίπλων NEOSET κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, λίγους μόνο μήνες μετά την αντίστοιχη ενέργεια που έκανε η εξίσου ιστορική εταιρεία Satο, κάτι που είναι ενδεικτικό της χαοτικής κατάστασης στο χώρο του επίπλου στην Ελλάδα.

    Η γνωστή εταιρεία οδηγήθηκε σε αυτή την ενέργεια μιας και η αγορά επίπλου έχει κυριολεκτικά «γονατίσει», ενώ σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι για το 2011 οι συνολικές υποχρεώσεις της εταιρείας έφτασαν τα 53,1 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί, η NEOSET για το 2011 παρουσίασε ζημίες συνολικού ύψους 7,8 εκατομμυρίων ευρώ.

    Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, τα κεφάλαια της NEOSET για το 2011 έφτασαν στα 25,5 εκατομμύρια ευρώ, πολύ χαμηλότερα δηλαδή από τις συνολικές της υποχρεώσεις, ενώ τα αντίστοιχα κεφάλαια το 2010 ήταν 33,4 εκατομμύρια ευρώ.

    Η NEOSET δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία 30 χρόνια, ενώ ο αριθμός των καταστημάτων της αγγίζουν τα 100 σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Τα εμπορικά σήματα της εταιρείας περιλαμβάνουν Neoset, Neoset Κουζίνα, Νεοκατοικείν, Skouropoulos και Neowood.

    Η εταιρεία είχε σοβαρά προβλήματα τα τελευταία τρία χρόνια και μάλιστα είχε προκληθεί ένα μεγάλο κύμα απολύσεων, αλλά και καθυστερήσεις στις αμοιβές, σε τέτοιο σημείο που το ΚΚΕ είχε κάνει σχετική ερώτηση στη Βουλή.

    Η δραστηριοποίηση του ομίλου στο εξωτερικό ξεκίνησε το 1990 στον Καναδά και ο όμιλος εξήγαγε προϊόντα στις χώρες, Αιθιοπία, Βουλγαρία, Καναδά, Κύπρο, Ρουμανία, Εκουαδόρ. Το τελικό σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται στον Όμιλο εταιρειών NEOSET ανέρχεται στα 1014 άτομα.















    https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112948666
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

  2. #472
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    κριμα.

  3. #473
    Εγγραφή
    28-12-09
    Μηνύματα
    8.180
    Thanked
    9103
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Αλαλούμ με το Φόρο Πολυτελείας στα ΙΧ!


    Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε εισαγωγείς και εμπόρους ΙΧ η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 στο οποίο περιλαμβάνεται ο Φόρος Πολυτελείας όπως επίσης και όλες οι υπόλοιπες προτεινόμενες παρεμβάσεις του κράτους για αύξηση των εσόδων.

    Ειδικότερα όπως αναφέρεται στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο τα έσοδα που προέρχονται από το Φόρο Πολυτελείας εκτιμώνται πως το 2013 θα είναι μηδενικά ενώ το 2014 «εκτοξεύονται» στα 68 εκατ. ευρώ τα οποία στην επόμενη διετία ως διά μαγεία πάλι εξαφανίζονται καθώς γίνονται και πάλι μηδενικά!

    Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει σημάνει συναγερμό σε εισαγωγείς, εμπόρους και εκτελωνιστές ΙΧ οι οποίοι περίμεναν την κατάργηση του Φόρου Πολυτελείας από το καλοκαίρι αλλά όπως φαίνεται δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ποτέ.

    Αν πάλι καταργηθεί ο Φόρος Πολυτελείας το 2013 βάσει του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Προσαρμογής θα επανέλθει το 2014 και σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει τα κυβερνητικά στελέχη θα αποφέρει και 68 εκατ. ευρώ!

    Αν βέβαια αναλογιστεί κανείς πως όλα αυτά τα χρόνια ο Φόρος Πολυτελείας από τα ΙΧ έχει αποφέρει περίπου 5 εκατ. ευρώ και σχεδόν άλλα τόσα από τα υπόλοιπα προϊόντα που επιβάλλεται είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως όχι μόνο δεν πρόκειται να καταργηθεί ο Φόρος Πολυτελείας στα ΙΧ αλλά σχεδιάζεται να επεκταθεί και σε άλλα προϊόντα! Ειδικότερα για το 2012 βάσει προϋπολογισμού τα κρατικά έσοδα από το Φόρο Πολυτελείας στα ΙΧ κυμαίνεται στα 2,5 έως 3 εκατ. ευρώ και περίπου άλλα τόσα από τα υπόλοιπα προϊόντα στα οποία επιβάλλεται ο συγκεκριμένος Φόρος. Οπότε προσεχώς ο Φόρος Πολυτελείας θα επεκταθεί σε πάρα πολλά προϊόντα πέραν των ΙΧ και των κοσμημάτων με ότι και αν σημαίνει αυτό για την ελληνική αγορά...

    Σταθερά τα Τέλη Κυκλοφορίας έως το 2016

    Το μόνο θετικό στοιχείο που αφορά τους ιδιοκτήτες ΙΧ στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής έχει να κάνει με τα Τέλη Κυκλοφορίας αλλά και την Εκτακτη Εισφορά σε ΙΧ μεγάλου κυβισμού. Ειδικότερα τα Τέλη όπως εμφανίζονται στο Πρόγραμμα παραμένουν αμετάβλητα έως και το 2016 ενώ η έκτακτη εισφορά που επιβλήθηκε στα ΙΧ με κινητήρες άνω των 2 λίτρων μόνο το 2011 για την χρήση του 2010 εμφανίζεται μηδενική έως και το 2016. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν είτε λόγω ελλείμματος είτε λόγω κατάθεσης πινακίδων, είτε λόγω «υπερβολικής» μόλυνσης του περιβάλλοντος...

    Φορολογία των αμοιβών σε είδος!

    Ενα ακόμη εύρημα στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής που αφορά στην αγορά αυτοκινήτου είναι η Φορολόγηση των Αμοιβών σε είδος (αυτοκίνητα)! Φαίνεται πως τα κυβερνητικά στελέχη εντόπισαν πως τα τελευταία χρόνια πάρα πολλοί εργαζόμενοι στον κλάδο του αυτοκινήτου αντί μισθού λαμβάνουν μεταχειρισμένα ή σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις καινούρια οχήματα και αντιλήφθηκαν πως η καταβολή μισθών με... αυτοκίνητα επιφέρει έσοδα!

    Πάντως η συγκεκριμένη ρύθμιση έχει θεσμοθετηθεί εδώ και 2 χρόνια και κυρίως στα εταιρικά ΙΧ με εργοστασιακή αξία άνω των 20.000 ευρώ...

    https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112948104
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

  4. #474
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Ηλικία
    58
    Μηνύματα
    7.024
    Thanked
    20199
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    40 χαράτσια προβλέπει το «Μνημόνιο 3» τα οποία έρχονται να προστεθούν στις περικοπές που έχουν ήδη επιβληθεί και να εξανεμίσουν ακόμη περισσότερο τα εισοδήματα των Ελλήνων. Με τα χαράτσια αυτά η κυβέρνηση ευελπιστεί να εισπράξει έσοδα προκειμένου να γεμίσουν τα άδεια ταμεία του κράτους.

    Διαβάστε ποιά είναι:

    1)Μειώνεται ο κατ” αποκοπήν συντελεστής επιστροφής φόρου των αγροτών από το 11% στο 6%.

    2)Αυξάνεται ο συντελεστής ΕΦΚ, του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κινητήρων που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στη γεωργία από εικοσιένα (21) ευρώ ανά χιλιόλιτρο σε εξήντα έξι (66) ευρώ ανά χιλιόλιτρο για την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων.

    3)Αυξάνεται η φορολογία των βιομηχανοποιημένων καπνών, με κύριο στόχο τα «στριφτά». Η τιμή του καπνού υπολογίζεται ότι θα αυξηθεί κατά περίπου 1 ευρώ το φακελάκι. Ταυτοχρόνως, απαγορεύεται και η δωρεάν διανομή προϊόντων καπνού «για σκοπούς έρευνας αγοράς».

    4)Παρατείνεται ο χρόνος παραγραφής για την πραγματοποίηση ελέγχων σε πάσης φύσεως εκκρεμείς υποθέσεις, νομικών και φυσικών προσώπων για όλες τις φορολογίες μέχρι τις 31.12.2012.

    5)Καταργούνται από 1ης Ιανουαρίου 2013 οι διατάξεις που αφορούν σε ειδικές κατηγορίες επιδοτήσεις ανεργίας και ειδικές εισοδηματικές ενισχύσεις ανεργίας («Συνεταιριστικά Ελληνικά Λιπάσματα ΑΕ», Μ.Α.Β.Ε. «ΠΙΝΔΟΣ ΑΕ», TVX Hellas AE, «Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία ΑΕ», Ολυμπιακή κ.λπ.).

    6)Η καταχώριση και οποιαδήποτε μεταβολή στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) καθώς και η χορήγηση αντιγράφων ή πιστοποιητικών, προϋποθέτει την καταβολή τέλους που αποτελεί έσοδο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κατά ποσοστό 80% και έσοδο της οικείας υπηρεσίας καταχώρισης στο Γ.Ε.ΜΗ. κατά ποσοστό 20%.

    7)Επιβάλλεται έκτακτη ειδική εισφορά αλληλεγγύης έως 35% στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς, για τις πωλήσεις ηλεκτρικής ενέργειας κατά το χρονικό διάστημα από 1.7.2012 έως και 30.6.2014 και αφορά τους λειτουργούντες σταθμούς, καθώς και όσους σταθμούς τεθούν σε δοκιμαστική λειτουργία ή ενεργοποιηθεί η σύνδεσή τους εφεξής.

    8)Σε δημόσιο και ΔΕΚΟ καταργούνται από 1ης Ιανουαρίου 2013 υπολείμματα δώρων και επιδομάτων αδείας για όλους τους κρατικούς λειτουργούς και τους υπαλλήλους του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ, των ΟΤΑ και των ΝΠΙΔ.

    9)Αναστέλλονται από 1ης Ιανουαρίου 2013 και μέχρι το τέλος του 2016, τα Κίνητρα Επίτευξης Στόχων (ΚΕΣ) και Δημοσιονομικών Στόχων (ΚΕΔΣ) στους υπαλλήλους του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ.

    10)Επεκτείνεται από 1ης Ιανουαρίου 2013 στις ΔΕΚΟ και στα ΝΠΙΔ το βαθμολογικό και μισθολογικό καθεστώς των υπαλλήλων του Δημοσίου.

    11)Επιβάλλονται αναδρομικά, από 1ης Αυγούστου 2012, οι μειώσεις επί των αποδοχών στα ειδικά μισθολόγια. Θα αναζητηθούν και θα κρατηθούν σαν «αχρεωστήτως καταβληθείσες αποδοχές» από το μισθό τους.

    12)Μειώνεται στο μισό (κατά 50%) η αντιμισθία προέδρων των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων.

    13)Καταργείται και η καταβολή αποζημίωσης στους αιρετούς για τη συμμετοχή τους σε συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων κ.λπ.

    14)Καταργείται, από 1ης Ιανουαρίου 2013, το χρονοεπίδομα που καταβάλλεται στους δικηγόρους με έμμισθη εντολή του δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ.

    15)Τίθεται πλαφόν στα 1900 ευρώ για τις μέσες αποδοχές στις ΔΕΚΟ.

    16)Αναστέλλονται κατά ένα χρόνο οι δύο τελευταίες δόσεις της έκτακτης παροχής στους εν ενεργεία δικαστικούς λειτουργούς, που αφορούσαν στα έτη 2012 και 2013. Αντίστοιχη χρονική μετακίνηση ισχύει και για τους συνταξιούχους δικαστικούς.

    17)Μειώνονται εκ νέου οι αποδοχές των γενικών γραμματέων υπουργείων κ.λπ. στα 3.000 ευρώ το μήνα.

    18)Καταργούνται για όλους τα δώρα τους συνταξιούχους τα δώρα

    19)Επιβάλλεται νέα εισφορά από 3% ως 12% στο άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης

    20)Μειώνεται η σύνταξη με βάση τον μειωμένο βασικό μισθό των εν ενεργεία υπαλλήλων και κρατικών λειτουργών

    21)αυξάνονται οι εισφορές ΟΓΑ και σε όλα τα Ταμεία, στο ύψος των εισφορών του ΙΚΑ

    22)Επιβάλλεται «χαράτσι» 1 ευρώ ανά συνταγή στα φαρμακεία

    23)Επιβάλλεται «εισιτήριο» 25 ευρώ στα νοσοκομεία του ΕΣΥ

    24)Δεν θα παίρνουν σύνταξη όσοι απολύονται από το δημόσιο (για διαφθορά κ.λπ.)

    25)Η σύνταξη των στρατιωτικών και πολιτικών υπαλλήλων που φεύγουν με 15ετία θα δίδεται στα 67

    26)Η συνταξιοδότηση για τους εργαζόμενους με βαρέα και ανθυγιεινά θα δίδεται στα 58

    27)Σύνταξη στα 60 με ΒΑΕ στο δημόσιο (οδοκαθαριστές κ.λπ.)

    28)Στα 62 με 40 έτη η σύνταξη στον ΟΑΕΕ, ΙΚΑ κλπ. Στο δημόσιο θα ισχύσει από το 2020.

    29)Μειώνεται το εφάπαξ στο ΤΑΠΙΤ, στο ΤΠΔΥ, στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, στο ΤΑΥΤΕΚΩ, στο ΕΤΑΑ, στο ΤΕΑΠΑΣΑ, και των Υπαλλήλων ΙΚΑ, ΟΓΑ και δικηγόρων του δημοσίου.

    30)Μαζικές μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων (μονίμων και ιδιωτικού δικαίου) από τα τέλη του 2012 και ανά τρίμηνο, προς άλλα υπουργεία, περιφέρειες, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ κλπ. Ο υπό μετάταξη υπάλληλος μεταφέρει το βαθμό και το μισθολογικό κλιμάκιό του σε νέα συναφή θέση της ειδικότητας τους, ενώ αν δεν παρουσιαστούν στη νέα θέση τους απειλούνται με υποβιβασμό (οι μόνιμοι) ή απόλυση (οι ιδιωτικού δικαίου και οι ευρισκόμενοι σε διαθεσιμότητα).

    31)Διαθεσιμότητα επί ένα χρόνο με μειωμένο μισθό (θα λαμβάνουν τα τρία τέταρτα των αποδοχών τους) για μονίμους πολιτικούς υπαλλήλων του Δημοσίου, ανεξάρτητων αρχών, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. πρώτου και δεύτερου βαθμού, οι θέσεις των οποίων καταργούνται. Οι υπάλληλοι αυτοί μπορεί κατά την διάρκεια της διαθεσιμότητάς τους να μετατάσσονται εκουσίως ή υποχρεωτικά ή να μεταφέρονται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου οπουδήποτε στο δημόσιο. Επίσης μπορεί να υπάγονται σε ειδικά προγράμματα επαγγελματικής επανεκπαίδευσης ή επανακατάρτισης. Αντίστοιχες ρυθμίσεις εφαρμόζονται και σε υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

    32)Η υπηρεσιακή σχέση των υπαλλήλων αυτών, εφόσον δεν μεταταχθούν ή μεταφερθούν, λύεται με τη λήξη του καθεστώτος της διαθεσιμότητας.

    33)Παρατείνεται μέχρι τέλος του 2016 ο κανόνας περιορισμού των προσλήψεων «1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις» στο δημόσιο.

    34)Τίθενται αυτοδικαίως σε αργία υπάλληλοι εφόσον τους ασκηθεί ποινική δίωξη για κλοπή ή υπεξαίρεση (κοινή ή της υπηρεσίας), για παράβαση καθήκοντος κλπ. Επίσης, εάν εκδοθούν σε βάρος τους δικαστικές καταδίκες, ένταλμα προσωρινής κράτησης ή με περιοριστικούς όρους, εάν τους επιβληθεί η πειθαρχική ποινή παύσης κλπ. Ο υπάλληλος επανέρχεται αυτοδίκαια στα καθήκοντα του, εάν εκλείψει ο λόγος για τον οποίο ετέθη σε αργία.

    35)Προβλέπονται μεταθέσεις εκπαιδευτικών, με δαπάνη του Δημοσίου από σχολείο σε σχολείο σε όλη την επικράτεια με απόφαση του Υπουργού Παιδείας. Θα καθοριστεί διαδικασία με κριτήρια, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η υπηρεσία σε σχολεία με δυσμενείς όρους διαβίωσης και λειτουργίας, η συνυπηρέτηση, η ανάγκη συνοίκησης συζύγων, η εντοπιότητα, η προστασία τέκνων, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την διενέργεια των μεταθέσεων, σύμφωνα με την εφημερίδα Ημερησία.

    36)Θεσπίζεται από 1ης Ιανουαρίου 2014 επίδομα μακροχρονίως ανέργου, για τους ανέργους οι οποίοι έχουν εξαντλήσει το δικαίωμα τακτικής επιδότησης εφόσον το εισόδημά τους δεν ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 586 ευρώ για κάθε ανήλικο τέκνο της οικογένειας. Το ύψος του μηνιαίου επιδόματος μακροχρονίως ανέργου δεν μπορεί να υπερβεί τα 200 ευρώ και καταβάλλεται για όσο χρονικό διάστημα οι δικαιούχοι παραμένουν άνεργοι αλλά όχι πέραν των 12 μηνών. Τα όρια ηλικίας των δικαιούχων ορίζονται από 20 ετών μέχρι 66.

    37)Καταργούνται όλα τα οικογενειακά επιδόματα αντικαθίστανται από ένα νέο ενιαίο οικογενειακό επίδομα που καταβάλλεται από το πρώτο παιδί. Οι οικογένειες που δικαιούνται το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων διαιρούνται σε τέσσερις εισοδηματικές κατηγορίες, ως εξής: (α) έως 6.000 ευρώ θα λαμβάνουν το πλήρες επίδομα, (β) με 6.001 έως 12.000 ευρώ θα λαμβάνουν τα 2/3 του επιδόματος, (γ) από 12.001 έως 18.000 ευρώ θα λαμβάνουν μόνο το 1/3 του επιδόματος.

    38)Το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων υπολογίζεται ανάλογα με τον αριθμό των εξαρτώμενων τέκνων ως εξής: 40 ευρώ το μήνα για ένα εξαρτώμενο τέκνο, 80 ευρώ για δύο τέκνα, 130 ευρώ για τρία τέκνα και 180 ευρώ για τέσσερα τέκνα. Για κάθε επιπλέον τέκνο πέραν του τετάρτου, καταβάλλεται, πέραν των ανωτέρω, μηνιαίο επίδομα 60 ευρώ.

    39)Θεσπίζεται πιλοτικό Πρόγραμμα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Θα ισχύσει από 1ης Ιανουαρίου 2014 αλλά δεν προσδιορίζονται το ύψος των παροχών κι τα κριτήρια χορήγησης.

    40)Αλλαγές επέρχονται για επαγγελματικούς κλάδους όπως περιπτερούχοι, εφημεριδοπώλες, ταξί, εκτελωνιστές, βυτιοφόρα, φορτοεκφορτωτές, ξεναγοί, λογιστές, φοροτεχνικοί, ορκωτοί εκτιμητές, ενεργειακοί επιθεωρητές, ΙΙΕΚ, κολλέγια κ.λπ.

    Η διάθεση των παρασκευασμάτων για βρέφη γίνεται, εκτός από τα φαρμακεία, και από σούπερ-μάρκετ τροφίμων, παντοπωλεία κ.λπ.



    https://www.inews.gr/261/afta-einai-...la-saranta.htm
    www.deepbluebeachbar.com

    Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue


    Instagram

  5. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

    Kostas_1 (13-11-12), Ptboul (14-11-12)

  6. #475
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    13.125
    Thanked
    23232
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    πως κανετε έτσι, λες και ηρθε το τελος του κόσμου.

    ωχουυυυυ

    γκρινια γκρινια

  7. #476
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    αν δεν υπηρχαν οι συντεχνιες και τα τρωκτικα ολα αυτα θα ειχαν γινει απο το ΄80.
    και σημερα θα απολαμβαναμε τους καρπους των κοπων μας.

  8. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

    Kostas_1 (13-11-12), manos///3 (15-11-12), Ptboul (14-11-12), Thomelef (13-11-12)

  9. #477
    Εγγραφή
    28-12-09
    Περιοχή
    Πάτρα
    Ηλικία
    52
    Μηνύματα
    3.147
    Thanked
    4325
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    23)Επιβάλλεται «εισιτήριο» 25 ευρώ στα νοσοκομεία του ΕΣΥ

  10. The Following 9 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

    aristent (13-11-12), bill_m3 (13-11-12), Kostas_1 (13-11-12), manos///3 (15-11-12), nikos1400 (13-11-12), Panos 316T (15-11-12), Stamatis (13-11-12), Stathis (13-11-12), Thomelef (13-11-12)

  11. #478
    Εγγραφή
    28-12-09
    Περιοχή
    Πάτρα
    Ηλικία
    52
    Μηνύματα
    3.147
    Thanked
    4325
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Συνδικαλιστής στην Ελλάδα στην καλλίτερη περίπτωση είναι κάτι σαν αυτόν τον νεάντερταλ :


  12. The Following 3 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

    A8hnaios (13-11-12), Bazil Van Sinner (13-11-12), Stathis (13-11-12)

  13. #479
    Εγγραφή
    27-05-12
    Περιοχή
    neverland
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    11.191
    Thanked
    30480
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνδικαλιστής στην Ελλάδα στην καλλίτερη περίπτωση είναι κάτι σαν αυτόν τον νεάντερταλ :

    https://www.youtube.com/watch?v=OpT9cMMCzPo
    Ξηλωμα ρε τους ******δες !!!!!!!!!!

    * fb page flickr

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

  14. The Following 2 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

    Bitz (14-11-12), Stathis (13-11-12)

  15. #480
    Εγγραφή
    26-10-12
    Μηνύματα
    33
    Thanked
    78
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κρατος του κοσμου αν γινονταν τετοια παρατεταμενα αισχη, θα ειχε γινει χρονια πολεμος....εδω οι καλυτεροι κοιμουνται ορθιοι..

  16. The Following 3 Users Say Thank You to dunhill For This Useful Post:

    Eleni (14-11-12), Ptboul (14-11-12), Stathis (13-11-12)

Σελίδα 48 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 3846474849505898 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP