Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 35 από 35

Θέμα: Οι εντιμότατοι φίλοι μας

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε συμφωνουμε ,αλλα εισαι εκτος θεματος
    ασε να κανουμε λιγο χαβαλε για τα γερμανακια
    Το ξέρω φίλε ότι είμαι εκτός θέματος, απλά ήθελα να γράψω τη θέση μου πάνω σε αυτό που είπε ο yannisv.

Από εκεί και πέρα, καλός ο χαβαλές αλλά είπαμε, μη δίνουμε σε κάποια θέματα (όπως το δημοσίευμα) μεγαλύτερη αξία απ'ό,τι τους αρμόζει και πάνω από όλα, μην κάνουμε γενικεύσεις και συνεπαγωγές καταλήγοντας στο να απαξιώνουμε έναν ολόκληρο λαό (με τα καλά και τα στραβά του, όπως συμβαίνει σε όλους τους λαούς του πλανήτη άλλωστε), επειδή κάποιος έγραψε ένα προκλητικό και αβάσιμο δημοσίευμα εναντίον της χώρας μας, γιατί είναι σαν να κατηγορούμε, αυτό που και οι ίδιοι κάνουμε.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ξέρω φίλε ότι είμαι εκτός θέματος, απλά ήθελα να γράψω τη θέση μου πάνω σε αυτό που είπε ο yannisv.

Από εκεί και πέρα, καλός ο χαβαλές αλλά είπαμε, μη δίνουμε σε κάποια θέματα (όπως το δημοσίευμα) μεγαλύτερη αξία απ'ό,τι τους αρμόζει και πάνω από όλα, μην κάνουμε γενικεύσεις και συνεπαγωγές καταλήγοντας στο να απαξιώνουμε έναν ολόκληρο λαό (με τα καλά και τα στραβά του, όπως συμβαίνει σε όλους τους λαούς του πλανήτη άλλωστε), επειδή κάποιος έγραψε ένα προκλητικό και αβάσιμο δημοσίευμα εναντίον της χώρας μας, γιατί είναι σαν να κατηγορούμε, αυτό που και οι ίδιοι κάνουμε.
    δεν απαξιωνουμε τον λαο ολοκληρο...
    δεν γνωριζω αν εχεις καποια σχεση με γερμανικο τροπο ζωης ,αλλα εγω σχολιαζω αυτα που βλεπω σε αυτους απο προσωπικη μου εμπειρια,συνυπαρξη και συναναστροφες με απλους γερμανους ...εγραψα πιο πανω οτι κρυβουν καλα το πιστευω τους για την Ελλαδα και ωρες-ωρες τα πετανε τα μαργαριταρια .
    δυστυχως βεβαια σε μερικα θεματα εχουν δικιο ,παντως εμεις θα τους "φροντιζουμε" και στο μελλον.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

3. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Ptboul (12-03-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεγαλυτερη φρικη και καταστροφη δεν μπορει να βρεθει πουθενα περα απο εναν πολεμο... κανενας απο εμας που γραφουμε σε αυτο το forum δεν εχει την παραμικρη ιδεα για το τι σημαινει πολεμος, και ειναι τουλαχιστον εγκληματικο να προσπαθησει κανεις να τον "ορισει" απο ενα πληκτρολογιο.
    Ελληνες και νεοελληνες (αληθεια σε ποιους πολεμους συμμετειχαν οι Νεοελληνες οπως τους αποκαλεις?) οποτε "αναγκαστηκαν" να πολεμησουν μπορει να μην πηγαν με γαντακια και ομορφα λογακια ,αλλα πηγαν με το μεγαλυτερο των ιδανικων την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ υπερασπιζοντας την Εθνικη τους ανεξαρτησια και την εδαφικη τους ακεραιοτητα!!! κατι για το οποιο εμεις σημερα τους χρωσταμε την ιδια μας την υπαρξη.

υγ.
    Οσο για τα γαντακια ...γαντια φοραγαν αυτοι(για να μην λερωθουν) που συγκεντρωναν τους αιχμαλωτους και με το ψεμα οτι τους πηγαινουν για μπανια και ιατρικες εξετασεις τους εβαζαν στους φουρνους και στους θαλαμους αεριων
    Δηλαδή για τον εμφύλιο της πρωτοφανούς αγριότητας και των κομμένων κεφαλιών τι έχεις να πεις;Για την προέλαση προς τα βάθη της Τουρκιάς;

Με αυτό θέλω να πω ότι παντού και πάντα ο πόλεμος είναι σκληρός,βίαιος,ωμός,τραγικ ς,σκέτη καταστροφή.Ό,τι χειρότερο είδε ο άνθρωπος.Και ο Τούρκος,και ο Έλληνας,και ο Γερμανός και ο Κινέζος και ο Αμερικανός έχουν κάνει ανείπωτες ενέργειες και βαρβαρότητες.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomber21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή για τον εμφύλιο της πρωτοφανούς αγριότητας και των κομμένων κεφαλιών τι έχεις να πεις;Για την προέλαση προς τα βάθη της Τουρκιάς;

Με αυτό θέλω να πω ότι παντού και πάντα ο πόλεμος είναι σκληρός,βίαιος,ωμός,τραγικ ς,σκέτη καταστροφή.Ό,τι χειρότερο είδε ο άνθρωπος.Και ο Τούρκος,και ο Έλληνας,και ο Γερμανός και ο Κινέζος και ο Αμερικανός έχουν κάνει ανείπωτες ενέργειες και βαρβαρότητες.
    Για τον εμφυλιο επειδη η καταγωγη μου ειναι και απο τα μερη που ελαβε χωρα ο εμφυλιος ,εχω να πω παρα πολλα,αλλα οχι ΕΔΩ , για την προελαση στα βαθη εε δεν ηταν και τοσο βαθεια... αλλα ουτε για αυτο ειναι ο χωρος καταλληλος.
    Αυτο ομως που εχω να πω ειναι οτι καμια σχεση με "νεοελληνες" τα ιστορικα γεγονοτα που αναφερεις.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τον εμφυλιο επειδη η καταγωγη μου ειναι και απο τα μερη που ελαβε χωρα ο εμφυλιος ,εχω να πω παρα πολλα,αλλα οχι ΕΔΩ , για την προελαση στα βαθη εε δεν ηταν και τοσο βαθεια... αλλα ουτε για αυτο ειναι ο χωρος καταλληλος.
    Αυτο ομως που εχω να πω ειναι οτι καμια σχεση με "νεοελληνες" τα ιστορικα γεγονοτα που αναφερεις.
    Δεν ορίζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο το Νεοέλληνα.
    Αφού δεν είναι εδώ ο χώρος για τέτοιες συζητήσεις,τελειώνει εδώ,ότι ήταν να ειπωθεί,ειπώθηκε.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP