Την άλλη Δευτέρα ΚΕΜΧ Ναύπλιο παρουσιάζομαι.
Το μόνο που νοιάζει είναι να έχω κάποιο χρόνο, έστω από Μάρτη και μετά, ώστε να διαβάζω για τα μαθήματα που μου έχουν μείνει και να τελειώσω την διπλωματική μου ώστε να ορκιστώ τον ερχόμενο Οκτώβρη..
Την άλλη Δευτέρα ΚΕΜΧ Ναύπλιο παρουσιάζομαι.
Το μόνο που νοιάζει είναι να έχω κάποιο χρόνο, έστω από Μάρτη και μετά, ώστε να διαβάζω για τα μαθήματα που μου έχουν μείνει και να τελειώσω την διπλωματική μου ώστε να ορκιστώ τον ερχόμενο Οκτώβρη..
katrin_bmw (12-11-12), Tsakirakos (11-11-12)
μια χαρα ειναι το ναυπλιο!οσο για το χρονο θα τον εχεις πιστευω αν πας ΥΕΑ.παντως για μενα δεν αξιζει.και οσοι πηγαν σε μαχιμες μοναδες δεν ειχαν ιδιαιτερο χρονο-οπως κι εγω αλλωστε που νομιζα οτι θα εχω.και στην εξοδο σου δεν νομιζω οτι θα προτιμας να διαβαζεις αλλα να κοιμασαι η να βλεπεις πχ την κοπελια σου...
Πέρασαν οι μέρες...Αύριο το πρωί μπαίνω!Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ προς το παρών.Σύντομα κοντά σας και με δικές μας περιπέτειες από την εκπαίδευση!
Καλά να περνάτε όλοι σας!!!
![]()
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
aristent (12-11-12), bill_m3 (11-11-12), katrin_bmw (12-11-12), nikos1400 (11-11-12), Nino (12-11-12), spar@ (12-11-12), Tsakirakos (11-11-12), wheelman (11-11-12)
Καλη θητεια! Διακοπες πας! Ζωαρα θα κανεις!
Μη τα συζητας αδερφε...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Λαμπρο οι πρώτοι 9 μήνες είναι δύσκολοι ... Αύριο μπαίνει και ο μπαουερ