Αρχικό μήνυμα απο
asot
Αν και προσπαθώ να απέχω από τέτοια συζήτηση,
το συγκεκριμένο σχολιο/συμπέρασμα, δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει...
Δλδ, η "αντιμετώπιση" των υπαλλήλων της Βουλής, ως σαν όλων των άλλων, ειναι "κατάργηση του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ"!!!?
Η "και καλά αυτοδιοικηση" αφορά σε ΘΕΣΜΙΚΑ θέματα, οχι στα ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ!!!
Ημαρτον!
Για θεσμικά θέματα μιλάω κι εγώ.
Για τα μισθολογικά αν διαβάσεις προσεχτικά τι λέω θα δεις ότι μιλάω για εξίσωση των μισθών των υπαλλήλων της βουλής με όλους τους υπόλοιπους.

Αρχικό μήνυμα απο
lefterishatzi
Επίσης τί πάει να πεί ιδιωτικοποιήσεις για ένα κομμάτι ψωμί; Έχω βαρεθεί να ακούω αυτή την ατάκα. ΝΑΙ για ένα κομμάτι ψωμί οτιδήποτε είναι ζημιογόνο. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις όσο κερδοφόρο πρέπει το πουλάς. Γιατί να πληρώνουμε τους ΟΣΕ, ΕΘΕΛ, κλπ που είναι ζημιογόνοι από τότε που με θυμάμαι; Κρατικά πρέπει να είναι ελάχιστα πράγματα. Μετρημένα στα δάχτυλα.
Ποια είναι ζημιογόνος, η ΕΥΔΑΠ?
Η η ΔΕΗ?
Μονοπώλια είναι ουσιαστικά, αν κάποιοι είναι τόσο άχρηστοι και τα έκαναν ζημιογόνα τότε ας έρθουν άνθρωποι σοβαροί να τα κάνουν βιώσιμα (αν και οι συγκεκριμένοι οργανισμοί είναι βιώσιμοι και με το παραπάνω).
Όχι όμως να τα δώσουμε όσο όσο.
Αν δίνεις όμως κανα 80αρι ευρώ το μήνα για νερό αν γίνει ιδιωτική η ΕΥΔΑΠ (σε όσες χώρες έχει γίνει η ύδρευση ιδιωτική, είπαν το νερό νεράκι), τότε έλα να μου πεις για ζημιογόνες εταιρείες.
Δεν είναι τα πάντα κέρδος, ιδίως όταν μιλάμε για βασικά αγαθά όπως το νερό.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong