
Αρχικό μήνυμα απο
Stathis
κατ αρχας welcome back σε αυτο το θεμα, να εχουμε και καποιον να τσακωνομαστε γιατι ειναι λιγο μονοτονο να συμφωνουμε συνεχως μεταξυ μας.
ή θα πρεπει να επικρατει μια αποψη αυτη του τσιπρα και οποιος διαφωνει ή πιστευει κατι αλλο, ειναι εχθρος της ελλαδας και φιλος της τροϊκας?
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Στάθη.
Είπα να κάνω μια guest παρουσία έτσι για να σπάσει λίγο η μονοτονία όπως είπες κι εσύ.
Ενεργά πολύ δεν πρόκειται να συμμετέχω στο τοπικ αυτό, όπως κάνω εδώ και καιρό, απλά λέω να κάνω καμια εμφάνιση που και που όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα σαν το μνημόνιο 3.
Στα ενδιάμεσα, συμφωνώ σε πολλά.
Διαφωνώ στο εξής όμως.
Ο Τσίπρας και ο Καμμένος δεν υπερασπίστηκαν τους υπαλλήλους της βουλής, αλλά εναντιώθηκαν στον εντελώς αντισυνταγματικό τρόπο που πήγε να περαστεί η τροπολογία την τελευταία μισή ώρα, χωρίς κανένα προσχέδιο, αλλά και στην κατάργηση του αυτοδικοίκητου της βουλής που είναι κτήμα του ελληνικού λαού.
Αν έρθει νέα τροπολογία απ'την κυβέρνηση η οποία θα αφορά μόνο την περικοπή των πρωτόγνωρων επιδομάτων των υπαλλήλων της βουλής και ο Τσίπρας ή οποιοσδήποτε άλλος εναντιωθεί, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο ούτε κατα διάνοια, αλλά εδώ είμαστε και πρώτος εγώ θα το στηλιτεύσω, καθώς δεν θα έχει καμια λογική αλλά και θα είναι και ανήθικο να υπάρχουν τέτοια προνόμια σε μια μερίδα δ.υ.
Τέλος, όχι, προφανώς και δεν είναι εχθρός της Ελλάδας όποιος πιστεύει κάτι άλλο, απ'τον Τσίπρα, την αριστερά, τη δεξιά κ.ο.κ.
Αρκεί αυτό το άλλο να μην οδηγεί στη φτώχεια και την αναξιοπρέπεια μια τεράστια μερίδα των συμπολιτών μας και να μην καταπατά τα δημοκρατικά ιδεώδη και τις ανθρώπινες αξίες.
Αν δεν παραβιάζονται τα παραπάνω, τότε οποιαδήποτε άποψη μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα.
Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει απ'την εκλογή του ΓΑΠ το 2009 και η κατρακύλα κορυφώνεται με τη σημερινή κυβέρνηση.
Το γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
Άλλος θα πει από αστοχία, άλλος από ανικανότητα, άλλος λόγω λανθασμένων κατευθύνσεων, άλλος επειδή κάποιοι εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία κλπ.
Είναι όμως αντικειμενικό γεγονός ότι η κατάσταση αυτή είναι αδιέξοδη.
Και όσο συνεχίζεται, τόσο πιο μεγάλο κακό κάνουμε στη χώρα και τον ελληνικό λαό αλλά και τόσο πιο σκληρή θα είναι η επόμενη μέρα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong