Προσωπική μου επιλογή στη συγκεκριμένη κατηγορία:ΜΙΝΙ και ξερό ψωμί.
Όσο για τον ήχο της εξάτμισης,όποιος έχει ακούσει την εργοστασιακή εξάτμιση του Works (φορεμένη και σε S) καταλαβαίνει...
Προσωπική μου επιλογή στη συγκεκριμένη κατηγορία:ΜΙΝΙ και ξερό ψωμί.
Όσο για τον ήχο της εξάτμισης,όποιος έχει ακούσει την εργοστασιακή εξάτμιση του Works (φορεμένη και σε S) καταλαβαίνει...
To ειχα στο μυαλο μου. Μαλιστα υπαρχουν προς πωληση δυο r27 στην Αθηνα και ειχα σκοπο να ανεβω , να τα δω και να προχωρησω στην αγορα.
Ευτυχως ο καλος μου φιλος Γιωργος μου εχει δανείσει το δικο του εδω και δυο μερες για δοκιμη. Κ γραφω ευτυχως διοτι ξενερωσα τοσο πολυ με το μοτερ του rs που αν το αγοραζα θα χτυπουσα το κεφαλι μου στο τοιχο...
Ειχα ακουσει οτι δουλευει μονο ψηλα αλλα αυτο αποδιδει πολυ πολυ πολυ ψηλα....ταβανι φτανει...Για να πας γρηγορα πρεπει να το δουλευεις κοφτες
Τα φρενα του κορυφαια με απιστευτη αισθηση και κοντη διαδρομη πενταλ. Βrembo φυσικα!
Απο οδικη συμπεριφορα δωσε του μονο στροφες. Μεγαλα περιθωρια προσφυσης, μπορω να πω ανεξάντλητα. Η χαρα του στριψηματος με τιμονι διαβητη. Απλα στοχευεις ενα σημειο και σε παει μονο του. Καθαρα ουδετερο.
Το κιβωτιο εχει καλη κλιμακωση. Η 1η μεχρι 4η ειναι κοντες με 5η και 6η μακριές.
Καλη και η θεση οδηγησης. Αν το τιμονι ρυθμιζονταν σε μηκος θα ηταν ακομη καλυτερα.
Πολυ ομορφο και ξεχωριστο το clio αλλα το μοτερ του ταιριαζει στο R3 και στο cup με sadev κιβωτιο. Για καθημερινη χρηση απογοητευτικο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos///3 : 20-12-12 στις 17:16
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Μολις αφησα το rs και καβαλησα το abarth.
Ξενερωσα παλι...κουβας ειναι..πιο γρηγορο μοτερ απο το rs αλλα κουβας..
Τωρα θα ψαχτω να οδηγησω couper s![]()
alexk (21-12-12)
Πανάκριβη η ταπα
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Bazil Van Sinner (10-11-12), Samaro (10-11-12)
Δες και το 207 rc.
Μετα το κουπερ και το κλιο ειναι το πιο καθαροαιμο της κατηγοριας.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Μιας κ κατοχος abarth 500 να γραψω την αποψη μου.......
..................ειναι μια Ιταλικη γληγορη κατσαρολα![]()
Να γραψω τωρα σοβαρα.
+
Ομορφο
Διαχρονικο
Το χαζευει ακομα κ ο ασχετος
Μικρη καταναλωση (στα 136 αλογα)
Πολυ καλο κρατημα σε συνδιασμο με το ηλεκτρονικο διαφορικο
Πολυ καλη αισθηση του τιμονιου
-
Κακιστη θεση οδηγησης
lag, lag, lag, lag
Το σασμαν για κλαματα
Τα φρενα παραδιδουν
Δε χωραει τιποτα πισω
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2519674/
γνώμες απόψεις, ενστάσεις, αντιρρήσεις...
Κουβέντα να γίνεται...
Υπέρ:
Χαμηλά τέλη
Ομορφο Design
Καλό για την πόλη
Καλό και για ένα ξεκ...βλωμα
Καλό πακέτο εξοπλισμού
Κατά:
?
Πήρε φίλος την προηγούμενη Παρασκευή τέτοιο σε παρόμοια χρήματα.
Είχαμε καταλήξει να πάρει MX5 1.8 στα ίδια λεφτά αλλά δεν χωρούσε μέσα καλά, (σωματότυπος ΘΩΜΑ). Έχουν περάσει από τα χέρια μου ΜΧ5 πρώτης και δεύτερης γενιάς και πιστεύω ότι τα running costs τους θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ λιγότερα από το ΦΙΑΤ.
Και από αμάξι, άλλο πράγμα. Το μόνο default που βλεπω είναι η ασφάλεια της κουκούλας.
Bazil Van Sinner (11-12-12), Ptboul (11-12-12), spar@ (11-12-12)