Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT 997 turbo τουλαχιστον, αν παρεις οτιδηποτε αλλο μετα το Z4..
Αρχικό μήνυμα απο fanisk 997 turbo τουλαχιστον, αν παρεις οτιδηποτε αλλο μετα το Z4.. μ αυτα που γραφεις θα μπει ο θωμας και θα με σκισει.....
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Samaro (09-11-12)
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT μ αυτα που γραφεις θα μπει ο θωμας και θα με σκισει..... Ε αμα του πεις για κανα Merc, καλα θα σου κανει
Αρχικό μήνυμα απο fanisk Ε αμα του πεις για κανα Merc, καλα θα σου κανει μερκ ρε????.....δεν εχω λαλακια για μερκ..... τα λεμε φανουρη...θα σε παρω τηλ για καφε.... παω να ετοιμαστω.......εχει ''ο καλος ο κακος και ο ασχημος'' σημερα.......
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT μερκ ρε????.....δεν εχω λαλακια για μερκ..... τα λεμε φανουρη...θα σε παρω τηλ για καφε.... παω να ετοιμαστω.......εχει ''ο καλος ο κακος και ο ασχημος'' σημερα....... Δεν εχω απαντησει για Κυριακη γιατι δεν ξερω τι ωρα θα γυρισω σπιτι το Σαββατο Μιλαμε !
Αρχικό μήνυμα απο fanisk Δεν εχω απαντησει για Κυριακη γιατι δεν ξερω τι ωρα θα γυρισω σπιτι το Σαββατο Μιλαμε ! θα σ αρέσει............
Κανονισμός του Φόρουμ