αν κρινω απο το πορτοκαλι,ναι δειχνει για το νυκτερινο εσωτερικο φωτισμο των BMW,αλλα το μπλε στην κορυφη της κεφαλης δεν ξερω που παραπεμπει.
αν κρινω απο το πορτοκαλι,ναι δειχνει για το νυκτερινο εσωτερικο φωτισμο των BMW,αλλα το μπλε στην κορυφη της κεφαλης δεν ξερω που παραπεμπει.
aristent (09-11-12), katrin_bmw (09-11-12)
katsaraios (09-11-12), S8N (10-11-12), VanVIC (03-03-13)
''The circular blue and white BMW logo or roundel evolved from the circular Rapp Motorenwerke company logo, from which the BMW company grew, combined with the blue and white colors of the flag of Bavaria. The logo has been portrayed as the movement of an aircraft propeller with the white blades cutting through a blue sky — first used in a BMW advertisement in 1929, twelve years after the roundel was created — but this is not the origin of the logo itself.''
απο Wiki..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Bazil Van Sinner (11-11-12)
Θέλω να δω την τιμή που θα έχουν, γιατί η Ball δεν είναι φθηνή εταιρεία.
Οι πορτοκαλί δείκτες και το μοναδικό μπλε δημιουργούν πολύ ωραία αντίθεση στο μαύρο καντράν/κάσα. Πολύ ωραίο ρολόι.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92...81%CE%AF%CE%B1
σημαια της Βαυαριας
ανεπισημη σημαια της Βαυαριας
υγ. ωραιο ρολοϊ αν και δεν ειμαι "ρολογοφιλος". εχω να βαλω απο φανταρος...
ποσο κανει ξερουμε?
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Η Ball έχει μεγάλη ιστορία στον χώρο και το συγκεκριμένο είναι ωραίο ρολόι (για μένα τουλάχιστον), οπότε για να μην το προτιμήσει κάποιος, μπεμβεδόφιλος ειδικά?
Εξαρτάται κι από το κόστος βέβαια..