Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 169

Θέμα: τα σαραντάχρονα των "τροχών"

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προσωπικά μου άρεσαν το Evo και το Drive παλιότερα. Πλέον έχω να αγοράσω περιοδικό αυτοκινήτου πάνω από 2 χρόνια. Στο internet βρίσκεις τα πάντα. Νέα, άρθρα, παρουσιάσεις, video, κλπ.
    Σύμφωνοι, άλλη η χάρη του περιοδικού, αλλά όταν στα περισσότερα πλέον οι μισές και βάλε σελίδες είναι διαφημίσεις, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
    Εκτός αν έχει κάποιο αφιέρωμα σε αυτοκίνητο που να μου αρέσει πάρα πολύ και θέλω να το έχω για το αρχείο μου.

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

εγω παλι εχω συνδυασει τους 4 τροχους..που τους επαιρνα απο πολυ μικρος...(πρωτο τευχος 7 χρονων!!)..με το "περιορισμενο"...και με μια αλλη ελλαδα του παραποτε...

θυμαμαι τα συγκριτικα που μολις το αμαξι ξεπερνουσε τα 2λτ...ητανε πυραυλος..το πως τα ιταλικα ειχαν ψυχη και ολα τα υπολοιπα ηταν ξενερωτα...την γλωσσα του ζουραρη που ακομα και σημερα σε πολλα σημεια αδυνατω να ακολουθησω ή να καταλαβω ακριβως το νοημα του!!!(ενας απο τους λογους που επαιρνα και το περιοδικο)...τον νεοσυστατο τοτε θεμο αναστασιαδη που ηταν πολυ φρεσκος σε σχεση με αλλους (καργακος, καββαθας)...τα επικα αρθρα του setright (οσοι δεν τα εχουν διαβασει, δεν εχουν αυτοκινητηστηκη κουλτουρα θεωρω)..

ομως ενα με χαλαγε παντα...η μεγαλη ελλειψη τεχνογνωσιας οσαναφορα τα μηχανολογικα..κενο που καλυψε και με το παραπανω το power..(οχι φυσικα ομως οτι γιναμε και "μαστορια"..οπως μας πουλανε...μαλλον για μαθητευομενους μαγους μας κοβω και κακους για την ακριβεια)...αλλα και οι πολυ περιορισμενοι συντακτες οδηγικα που αναθεμα και αν μπορουσαν να πανε τα γρηγορα αμαξια...με αποτελεσμα να προκαταβαλουν το κοινο..ευτυχως αυτο το κενο διορθωνοταν οταν ερχοταν καποιος επαγγελματιας (στην ελλαδα????) οδηγος αγωνων....και ελεγε μια γνωμη....

με θλιβει το γεγονος οτι ενα περιοδικο με καλη πρωτη υλη (και εννοω ανθρωπινο δυναμικο)..δεν εξελιχτηκε ποτε..με αποτελεσμα ενα drive που ειναι πολυ πιο προχω να ρθει και να παρει τα πρωτεια.....χωρις ομως να θεωρω και το drive σοβαρο περιοδικο..τουλαχιστον τοσο σοβαρο οσο οι τροχοι....παλια μυαλα βλεπετε....και η ελλαδα δεν χρειαζεται τετοια γενικα...ισως στα 50 μου..να το ξαναπαρω...μεχρι τοτε ομως...θα διαβαζω evo αγγλικο...ακομπλεξαριστο..σ α ορια του μπλαζε...που ομως θα βαζει 5 αστερια σε ενα καλο πισωκινητο..και 3 αστερια στο τουρμπατο κομπακτ μπρικι της seat πχ...

3. The Following 6 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (09-11-12), bill_m3 (09-11-12), EVERGET (09-11-12), Ptboul (09-11-12), S8N (10-05-13), Stunt Mike (11-01-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP