Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: [E46] angel ayes- 60led

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο christar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασιλη, στα τοσα thread που εχω διαβασει σε ξενα forum σχετικα με τα angel, δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου καποιο παραπονο γι αυτο το θεμα.
    Εγω προσωπικα δεν το εχω κανει γιατι αποφασισα να συνδεσω τελικα τα angel με τα φωτα θεσης (μικρη σκαλα).

Αν υπαρχει τελικα προβλημα και καποιος θελει τοσο πολυ το συγκεκριμενο εφε, μπορει να βαλει εναν διακοπη, να απομονωνει οποτε θελει τα εσωτερικα φωτα απο τα angel.

Αν και πιστευω οτι η λειτουργια αυτη ειναι μονο για το κλειδωμα -ξεκλειδωμα του αυτοκινητου. Διαφορετικα καθε φορα που θα ανοιγες την πορτα, θα αναβαν και τα εσωτερικα φωτα και κατα συνεπεια τα angel eyes.
    ερωτηση τρα τα δικα μου ειναι συνδεμενα με τις ψηρες!
    αυτα μπορουνε να τα ενωσουμε με τις ψηρες χωρις προβλημα?? δλδ να βγαζει βλαβη??

Περιοχή
    Aigio
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ερωτηση τρα τα δικα μου ειναι συνδεμενα με τις ψηρες!
    αυτα μπορουνε να τα ενωσουμε με τις ψηρες χωρις προβλημα?? δλδ να βγαζει βλαβη??
    Επειδη η καταναλωση των led ειναι αρκετα μικροτερη απο την κανονικη λαμπα, θελει αντισταση ή να συνδεσεις παραλληλα λαμπακια που να φωτανε στο εσωτερικο του αυτοκινητου για να μην φαινονται.
    Οπως μου ειχε πει καποιος, δες και την θετικη πλευρα, θα εχεις φως και στον κινητηρα Αυτο εχω κανει και εγω.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP