Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Hyundai – Kia -Ψεύτικες ετικέτες κατανάλωσης για 900.000 αυτοκίνητα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε παιδιά συγνώμη εμείς που έχουμε BMW (Γερμανικά δλδ άσχετα με το που κατασκευάζονται και με τι ποιότητα βγαίνουν πλέον) έχουμε ΌΛΟΙ τις καταναλώσεις που προτείνει το εργοστάσιο;

Τον κόβω (έτσι και αλλιώς άχρηστος είναι, η γκόμενα είναι σαλονίκη εγώ αθήνα και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει ένα χάσμα) ότι κανείς δεν έχει πλησιάσει σε καμία περίπτωση (άντε μια δύο, μην παει και τσάμπα τόσο κρέας) τις καταναλώσεις που δίνει το εργοστάσιο, απλά και μόνο γιατί οι συνθήκες των τεστ δεν είναι ούτε καν κοντά σε πραγματικές, αλλιώς ας μας πούνε σε ποιο δρόμο μετράνε καταναλώσεις να πάω και εγώ να τον κάνω πέρα δώθε.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Περιοχή
    Θεσσαλία
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά συγνώμη εμείς που έχουμε BMW (Γερμανικά δλδ άσχετα με το που κατασκευάζονται και με τι ποιότητα βγαίνουν πλέον) έχουμε ΌΛΟΙ τις καταναλώσεις που προτείνει το εργοστάσιο;

Τον κόβω (έτσι και αλλιώς άχρηστος είναι, η γκόμενα είναι σαλονίκη εγώ αθήνα και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει ένα χάσμα) ότι κανείς δεν έχει πλησιάσει σε καμία περίπτωση (άντε μια δύο, μην παει και τσάμπα τόσο κρέας) τις καταναλώσεις που δίνει το εργοστάσιο, απλά και μόνο γιατί οι συνθήκες των τεστ δεν είναι ούτε καν κοντά σε πραγματικές, αλλιώς ας μας πούνε σε ποιο δρόμο μετράνε καταναλώσεις να πάω και εγώ να τον κάνω πέρα δώθε.
    μα δεις πως μετράνε τα εργοστάσια θα χαζέψεις...
    το ανεβάσουν σε κυλίνδρους!κι ομως...κ κάνουν διάφορες μετρήσεις!
    ένα πράμα σαν την δυναμόμετρο... έλα να γελασουμε ολοι μαζί λοιπον
    ούτε ανηφόρες ούτε κατηφόρες ΟΥΤΕ αεροδυναμική αντισταση

3. The Following User Says Thank You to Dimimav For This Useful Post:

Samaro (07-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP