Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 103

Θέμα: Αδήλωτων μετατροπών ... συνέπειες

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μήτσο...
    δεν μιλάω απο άποψη τι είναι δίκαιο και άδικο. αυτό που μου είπανε λέω, και απλά το μεταφέρω.
    ο άνθρωπος που μου το είπε είναι σοβαρός, τα ξέρει άπο πρώτο χέρι. όχι κάποιος του είπε κάτι και απλά μου το είπε ότι δηθεν άκουσε.
    σαφώς και αυτά που λές είναι όλα σωστά και έτσι γίνεται μέχρι τώρα, γιατί δεν υπάρχει σύστημα να τιμωρήσει τον παραβάτη, όπως επίσεις το γεγονός ότι δεν έχουμε σοβαρό αστυνομικό σύστημα.
    αυτό πρόκειτε ν'αλλάξει, και πλέον όπως αντιμετωπίζεται ένας τέτοιος παραβάτης στο εξωτερικό, έτσι θα αντιμετωπίζεται και εδώ...χωρίς πολλά πολλά, χωρίς δικαιολογίες που δεν πιστεύει κανείς.
    προσωπικά δεν μ'ενδιαφέρει το θέμα, ούτε και μπορώ να μιλήσω, μιάς και παλαιότερα υπήρξα τέτοιος παραβάτης με το κόμπακτ που είχα. οπότε θα ήταν λάθος μου να κάνω τώρα τον ηθικό, εφόσων στο παρελθόν έχω κάνει και εγώ την ίδια πονηριά.
    απλά το αναφέρω για κάποιους που μπορεί να την πατήσουν απο μία αγγελεία. και μόνο το τρέξιμο και το αγχος φτάνει νομίζω για να σκεφτούν να αλλάξουν ή κατεβάσουν μια αγγελεία.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (05-11-12), bmwcompactjohn (05-11-12), mark e92 (05-11-12), Nino (05-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP