Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 03-11-12 στις 02:29
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
μολις "σμπρωξουν" την ερτ και τη δεη για να μη χαλασει το προξενιο, θα συνεχισουμε να πληρωνουμε αλλα πλεον στην digea...
Δέν ξέρω εάν παιζει κάποιο ρόλο,
αλλα μέχρι εχθές έβλεπα τέλεια απο αποκωδικοποιητή συνδεδεμένο στο pc.
Μετά απο νέο scan προκειμένου να περάσω και τα υπολοιπα κανάλια μαμήθηκε ο Δίας, ενώ το σήμα είναι στα ίδια επίπεδα.
![]()
Στην Αγγλία δήλωνες ο ίδιος αν έχεις ή όχι τηλεόραση, ώστε να χρεώνεσαι με τέλη για το BBC. Εξαιρετικά δίκαιο σύστημα. Περνούσε μάλιστα κατά καιρούς ένα βανάκι έξω από το σπίτι των κατά δήλωση μη κατόχων, ώστε να το εξακριβώσει.
Παρεπιπτόντως, όσοι νομίζετε ότι το πρόγραμμα στα ελληνικά κανάλια είναι για τα μπάζα, πρέπει να δείτε και τα αγγλικά.
Μη που πεις ότι πλήρωσες ποτέ tv licence! Μου χε έρθει κ στο σπίτι ο έλεγχος απ το βανάκι και φυσικά ως γνήσιος Έλλην το είχα μάθει από πριν και την είχα καβαντζώσει στην ντουλάπα.
Γιατί ρε; Στα χρόνια τα δικά μου ήταν κορυφή, ταινίες, ντοκυμαντέρ, ενημέρωση, όλα κομπλέ.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
S8N (05-11-12)
Ναι ρε, πλήρωνα κανονικότατα! Εκεί που έμενα (Leicester Square) δε με έπαιρνε. Άσε που δε χωρούσε με τίποτα στη ντουλάπα.
Το πρόγραμμα στα δικά μου χρόνια ήταν μάπα. Τουλάχιστον τις ώρες που κατάφερνα να βλέπω οι επιλογές μου ήταν μεταξύ Eurotrash, Jerry Springer show, Eastenders, Coronation Street καθώς και εκπομπών περί καλλωπισμού σκύλων και αρχιτεκτονικής κήπων. Μόνο το Top Gear βλεπόταν.
Ptboul (05-11-12)
μακράν το καλύτερο πρόγραμμα του BBC το "Pot Black" με παριουσιαστή παλιότερα τον David Vine και κατόπιν τον Dennis Taylor![]()
S8N (05-11-12)
Ptboul (05-11-12)
Ptboul (05-11-12)