Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 35

Θέμα: Test drive: BMW 320d F30

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπραβο Νικο.. πολυ ωραια παρουσιαση!!
    Εγκατελειψες το ψαξιμο για Μ3 Ε46..??
    Ε ναι, δε βρήκα κάτι ουσιαστικό. Λοξοκοιτάω, αλλά περισσότερο κάτι με τραβάει πίσω λόγω της όλης κατάστασης κι αβεβαιότητας.

Οπότε αν κάνω κίνηση, όταν και αν εξομαλυνθεί η κατάσταση, μάλλον θα είναι για κάτι καινούριο.

Προς το παρόν χαίρομαι το αυτοκινητάκι μου που με καλύπτει 150%.
    Nikos

2. The Following User Says Thank You to Nikos! For This Useful Post:

zaharias (03-11-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπορείς να γράψεις περισσότερες πληροφορίες για το χρηματοδοτικό ;
    Αυτό με την τελευταία δόση ή ξαναπαίρνεις αυτοκίνητο ακούγεται δελεαστικό.

Άρχισα να μπαίνω σε σκέψεις, να δώσει ένας φίλος τη Ζ4 εκει, να πάρει το Μ3 και να πάρω το ντιζελάκι οικογενειακό..... ή μήπως αύριο θα αναθεωρήσω πάλι αφού το οδηγήσω το Μ3;;;

Πάντως θυμάμαι και εγώ που το οδήγησα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Αλλά το οδήγησα μόνο μαζί με τον πωλητή για 20 λεπτά νομίζω. Πως μπορείς να το πάρεις για ολόκληρη μέρα ;

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς να γράψεις περισσότερες πληροφορίες για το χρηματοδοτικό ;
    Αυτό με την τελευταία δόση ή ξαναπαίρνεις αυτοκίνητο ακούγεται δελεαστικό.

Άρχισα να μπαίνω σε σκέψεις, να δώσει ένας φίλος τη Ζ4 εκει, να πάρει το Μ3 και να πάρω το ντιζελάκι οικογενειακό..... ή μήπως αύριο θα αναθεωρήσω πάλι αφού το οδηγήσω το Μ3;;;

Πάντως θυμάμαι και εγώ που το οδήγησα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Αλλά το οδήγησα μόνο μαζί με τον πωλητή για 20 λεπτά νομίζω. Πως μπορείς να το πάρεις για ολόκληρη μέρα ;
    To χρηματοδοτικό λέγεται BMW Select: https://www.bmw.gr/insights/corporat...s/select3.html

Το λινκ έχει και υπολογιστή δόσεων.

Είναι όντως πολύ δελεαστικό και να σου πω την αλήθεια το σκέφτομαι, αλλά περιμένω να δω πως θα πάνε τα πράγματα και ίσως του χρόνου κάνω τη κίνηση.

Στην ουσία προκαταβάλεις μέχρι το 40% της αρχικής αξίας και μετά σου χρηματοδοτούν με 48 μήνες και σταθερό επιτόκιο 9,62% ένα ποσό, κρατώντας σου μια μεγάλη τελευταία δόση για το τέλος.

Όταν έρθει εκείνος ο καιρός, ή επαναχρηματοδοτείς το ποσό ή επιστρέφεις το αυτοκίνητό σου και αγοράζεις άλλο.

Στη δική μου περίπτωση, στα 48.000 μου έκανε έκπτωση 5.000 και για τα 43.000 μου έκαναν την εξής πρόταση μέσω του select:

Προκαταβολή: 17.500 ¤
    Χρημ/μενο κεφάλαιο: 25.800 ¤
    Διάρκεια: 48 μήνες
    Επιτόκιο: 9,62% (σταθερό)
    Μηνιαία δόση: 425,24¤
    Τελευταία μεγάλη δόση: 12.470 ¤

Είναι πολύ καλό και μεταφέρεις ένα κομμάτι του ρίσκου σε 4 χρόνια κι επειδή είσαι ήδη πελάτης τους, απλά στο συνεχίζουν τότε.

Όπως έγραψα το είχα για 24 ώρες. Τέτοιο test drive κάνει ΜΟΝΟ ο Σφακιανάκης και ΜΠΡΑΒΟ του!!
    Nikos

5. The Following 6 Users Say Thank You to Nikos! For This Useful Post:

aristent (04-11-12), Bazil Van Sinner (03-11-12), katrin_bmw (04-11-12), Vasilis (04-11-12), Vassilis ///M (04-11-12), zaharias (04-11-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως έγραψα το είχα για 24 ώρες. Τέτοιο test drive κάνει ΜΟΝΟ ο Σφακιανάκης και ΜΠΡΑΒΟ του!!
    Πουλάει ο Σφακιανάκης bmw ?? Έχω μείνει πίσω. Ισχύει το ίδιο και στη Θεσσαλονίκη ;

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    To χρηματοδοτικό λέγεται BMW Select: https://www.bmw.gr/insights/corporat...s/select3.html

Το λινκ έχει και υπολογιστή δόσεων.

Είναι όντως πολύ δελεαστικό και να σου πω την αλήθεια το σκέφτομαι, αλλά περιμένω να δω πως θα πάνε τα πράγματα και ίσως του χρόνου κάνω τη κίνηση.

Στην ουσία προκαταβάλεις μέχρι το 40% της αρχικής αξίας και μετά σου χρηματοδοτούν με 48 μήνες και σταθερό επιτόκιο 9,62% ένα ποσό, κρατώντας σου μια μεγάλη τελευταία δόση για το τέλος.

Όταν έρθει εκείνος ο καιρός, ή επαναχρηματοδοτείς το ποσό ή επιστρέφεις το αυτοκίνητό σου και αγοράζεις άλλο.

Στη δική μου περίπτωση, στα 48.000 μου έκανε έκπτωση 5.000 και για τα 43.000 μου έκαναν την εξής πρόταση μέσω του select:

Προκαταβολή: 17.500 
    Χρημ/μενο κεφάλαιο: 25.800 
    Διάρκεια: 48 μήνες
    Επιτόκιο: 9,62% (σταθερό)
    Μηνιαία δόση: 425,24
    Τελευταία μεγάλη δόση: 12.470 

Είναι πολύ καλό και μεταφέρεις ένα κομμάτι του ρίσκου σε 4 χρόνια κι επειδή είσαι ήδη πελάτης τους, απλά στο συνεχίζουν τότε.
    Ίσως πάω να ρωτήσω. Βέβαια γράφει στο λινκ για 25000 χιλιόμετρα ετησίως και εγώ σκεφτόμουν να αντικαταστήσω το Prius...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ωραια και αναλυτικη παρουσιαση!
    μαλιστα θα προτεινα να υπηρχε μια ξεχωριστη ενοτητα test drive που ο αυριανος αναγνωστης θα μπορουσε να ψαξει και να βρει μαζεμενες τις εμπειριες των μελών απο test drive σε ολες τις σειρες.

υγ. για το χρηματοδοτικο εχω μια μικρη ενστασουλα (καντε πολλαπλασιασμο και προσθεση) αλλα δεν ειναι το θεμα μας και ουτε εδω.

9. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (04-11-12), Bazil Van Sinner (04-11-12), Konstantinos E60 (04-11-12), zaharias (04-11-12), ZWMZ (04-11-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Πουλάει ο Σφακιανάκης bmw ?? Έχω μείνει πίσω. Ισχύει το ίδιο και στη Θεσσαλονίκη ;
    Στη Θεσσαλονίκη δε ξέρω τι ισχύει, θα σε γελάσω.

Ο πωλητής δε μου είπε κάτι για περιορισμό στα χιλιόμετρα.
    Nikos

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι με τον δεικτη στην μεση σχεδον και "υπολοιπο" 291 km θα πρεπει καποιος να ειναι χαρουμενος απο ενα ντιζελοκινητο....
    Ποση καταναλωση δλδ lt/100km καταφερε με γρηγορη απο οτι καταλαβα οδηγηση??
    Η αυτονομια του εχει τελικα τοση μεγαλη διαφορα απο το βενζινοκινητο?

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

12. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Moufas E46 (04-11-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ίσως πάω να ρωτήσω. Βέβαια γράφει στο λινκ για 25000 χιλιόμετρα ετησίως και εγώ σκεφτόμουν να αντικαταστήσω το Prius...
    αν καταλαβα καλα εννοει μεχρι 25,000 χιλ. ετησιας χρησης ισχυουν στο ακεραιο οτι εχει συμφωνηθει.

......εαν καποιος κανει υπερβολικα πολλα χιλ ετησιως(πχ.100,000χιλ.) , τοτε επαναδιαπραγματευεται η εταιρεια το ποσο της τελευταιας δοσης προσθετοντας οτι προκυπτει απο την απαξιωση της μεταπωλησης λογο χρησης......φυσικα οι υπερβολικες φθορες,(πχ.κουβαλουσες ενα ντοπερμαν και δαγκωσε τα παντα εκει μεσα!!!)χρεωνονται και υπολογιζονται και αυτες.

....ολα αυτα ελεγχονται, μονο στην περιπτωση που πας στην 4ετια για ανταλλαγη με νεο μοντελο ή πας να παραδωσεις απλα το οχημα χωρις να συνεχισεις το προγραμμμα, σε περιπτωση που θα το κρατησεις δεν ελεγχεται τιποτα.

Το πρόγραμμα BMW Select ισχύει για 25.000 χιλιόμετρα ετήσιας χρήσης. Χρεώσεις για πιθανή υπέρβαση χιλιομέτρων και χρεώσεις που πιθανό να προκύψουν από την κατάσταση του οχήματος κατά την επιστροφή του είναι δυνατό να είναι απαιτητές με την επιστροφή του αυτοκινήτου.
    Καλο το "κουστουμακι" σαν ιδεα ,αλλα δεν ταιριαζει απολυτα σε ολους.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλο το "κουστουμακι" σαν ιδεα ,αλλα δεν ταιριαζει απολυτα σε ολους.

μονο με εξασφαλισμενη εργασία η το ποσό της εξαγοράς.....εκτος και εχεις αποφασίσει οτι θα το δώσεις πισω
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

15. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (04-11-12)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP