Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ετσι ειναι, η καθε συντεχνια εναντιον ολων των υπολοιπων.
    Φίλε Στάθη, βλέπω και τα της δικής μου συντεχνίας και θλίβομαι. Τόσο καιρό τα στάζω στο ΤΣΜΕΔΕ, όπου έχει διορίσει η σάρα και η μάρα το σόι της, για να παίρνω 7 ευρώ επιστροφή στο σφράγισμα και 20 ευρώ στον παιδίατρο (συμβεβλημένοι και οι δυο). Τόσο καιρό παρακρατείται το 2% επί των αμοιβών υπερ ΤΕΕ και το 3% υπέρ ΤΣΜΕΔΕ, για να κρατάει το μαγαζί του ο αδερφός του Αλαβάνου, ο Λιάσκας και ο καθένας. Από τις 8 Οκτώβρη έχουν κατεβάσει διακόπτες στα συστήματα υπολογισμού αμοιβών, δήλωσης αυθαιρέτων και έκδοσης βεβαιώσεων και καθόμαστε και κοιταζόμαστε στο γραφείο. Η ειδοποίηση όμως για τα 2 χιλιάρικα των εξαμηνιαίων εισφορών στο ΤΣΜΕΔΕ έληγε χθες κι έπρεπε να την πληρώσω. Κι άλλα 2 της γυναίκας μου? 4 στο σύνολο. Στον ΕΟΠΥΥ να τα φάτε ρε παλιοπο@στηδες. Στουρνάρα μην κάνεις πίσω, κατάθεσέ το ξανά τη Δευτέρα.

2. The Following 13 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (01-11-12), aristent (01-11-12), Eleni (02-11-12), GiannisRob (02-11-12), gnx (01-11-12), joseph (01-11-12), katsaraios (04-11-12), Kostas_1 (01-11-12), nikos1400 (01-11-12), PANOS-E60 (01-11-12), Ptboul (02-11-12), Stathis (01-11-12), Thomelef (01-11-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Στάθη, βλέπω και τα της δικής μου συντεχνίας και θλίβομαι. Τόσο καιρό τα στάζω στο ΤΣΜΕΔΕ, όπου έχει διορίσει η σάρα και η μάρα το σόι της, για να παίρνω 7 ευρώ επιστροφή στο σφράγισμα και 20 ευρώ στον παιδίατρο (συμβεβλημένοι και οι δυο). Τόσο καιρό παρακρατείται το 2% επί των αμοιβών υπερ ΤΕΕ και το 3% υπέρ ΤΣΜΕΔΕ, για να κρατάει το μαγαζί του ο αδερφός του Αλαβάνου, ο Λιάσκας και ο καθένας. Από τις 8 Οκτώβρη έχουν κατεβάσει διακόπτες στα συστήματα υπολογισμού αμοιβών, δήλωσης αυθαιρέτων και έκδοσης βεβαιώσεων και καθόμαστε και κοιταζόμαστε στο γραφείο. Η ειδοποίηση όμως για τα 2 χιλιάρικα των εξαμηνιαίων εισφορών στο ΤΣΜΕΔΕ έληγε χθες κι έπρεπε να την πληρώσω. Κι άλλα 2 της γυναίκας μου? 4 στο σύνολο. Στον ΕΟΠΥΥ να τα φάτε ρε παλιοπο@στηδες. Στουρνάρα μην κάνεις πίσω, κατάθεσέ το ξανά τη Δευτέρα.
    φιλαρακο, ξέρω τα βαθειά φιλοαριστερά σου αισθήματα και τα σέβομαι. Ομως αυτό το "Οκτώβρη' μου βγάζει το μάτι κυριολεκτικά. Λυπήσου με.

σορυ γιά ο/τ.

4. The Following 4 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (01-11-12), Eleni (02-11-12), gnx (01-11-12), S8N (01-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP